Vučić u Švajcarskoj napravio Sneška Belića za sina Vukana

Ostavite komentar


  1. I to je vest? Sto ovaj kriminalac i ratni huskac se provodi po Davos-u?Sta su doneli Srbiji njegovi boravci tamo?

  2. On u Davosu ne igra nikakvu ulogu, ne učestvuje ni u kakvim diskusijama, uz to se bruka i sramota oko njegovih „izbora“ pročula.
    Sada samo može da daje svoje tipične prazne izjave svojoj TV-ekipi (što je i svrha tog putovanja u Davos), da se šeta po praznim ulicama i pravi Sneška Belića…

  3. To je potpuno privatna stvar građanina Aleksandra Vučića, i ne razumem zašto takve stvari prenosite?

  4. Neka je Vukan veseo Živ i zdrav. Neka i on u budućnosti pravi svojim sinovima sneška u slobodnoj i nezavisnoj državi , u kojoj svetski moćnici neće biti u mogućnosti da ucenjuju tadašnjeg predsednika.

  5. Čarolija Sneška Belića prenosi se iz Srbije do Švajcarske! Hvala predsedniku Vučiću što deli ove predivne trenutke s nama. Sneško Crveno-Plavo-Belić izgleda kao pravo remek-delo!

  6. duuuša naša, Ljubiša iz Babinog Mosta, sa sinom ne sme ni na sneg da izađe !!!

  7. Sta Vi prenosite…kakve budalastine…izborna kradja…sprema se epohalna pljacka Expo 2027…a vi o snesku…

  8. Potomak AVNOJevskih drugova pravi i državu Srbiju od snega. Od kad je on na vlasti jug se otopio … ili je ukrao neko deo Sneška Kosovarića

  9. Spreda se sa narodom, druga vest Miljana Kulić skuvala ručak a mali Željko piškio u nišu…..

  10. Odeš u DAVOS međ onaj ološ ti kao PRAVNIK i neko ko niti vodi VLADU niti se RAZUMEŠ U EKONOMIJU i pri tom da praviš sinu SNEŠKA? Pa da li si ti čoveče trezan? Da li si normalan? Jer ako si pijan, pa ajd i nekako….
    SRBIJO KO TE KLEO USPEO JE

  11. Nisam doktor za ovakve stvari, ali logicno mi je da to uradi ZAJEDNO sa sinom. Ovako, izgleda pateticno i licemerno. Da mu ne prodje jos jedan dan bez kamere.

  12. Zasto prikazujete predsenikove gluposti. Kojem citaocu Danasa je to bitno? Pozdrav.

  13. Sreo madjaricu,to je mogao i u Subotici.Sada će dati intervju za pinkove zvezdice,hepy ulizice,informator plagijator-šmrkator,.svi što gube na najmutnijim izborima u istoriji izbora,mogu da se ljute,pa šta,baš me briga ….Selo gori baba se češlja,bitno je da pomognemo ovima što pokupovaše banje za dž.

  14. Nikola – A. Vučić sam prikazuje javnosti svoju privatnost, jer ne može da prođe dan da se on ne slika, kao neki influenser! Predsednik države!!!

  15. Siroma ni Sneška nije mogao sam da napravi…morali da mu ga spreme da ga on samo obuče…jer ovako napirlitan ne izgleda čovek koji je baš sad napravio Sneška u vlažnom snegu…a baš takav je uvek buczavi šizofrenik kad za društvene mreže izbacuje klipove kao da on nešto spontano radi kao sav običan svet…ni za to nije sposoban…on je rođeno zlo i prevara…to je sad već bolno očigledno.

  16. On ode u Davos i tamo se igra praveći sneška a sve o trošku ove siromašne zemlje.
    Bilo je i ovde snega pa što nije zajedno sa Vukanom pravio sneška.
    Sve sa njim je zajebancija preko grbačd naroda.

  17. Kao prvo Snesko se pravi u svojoj zemlji, od domaceg snega i sa svojim sinom, ja sam tako radio.
    Otkud vreme predsedniku na tako vaznom skupu, paneli, bilaterale, trilaterale. Mozda je ipak neko iz delegacije, ako su zaludni, po naredjenju napravio sneska. Ovo ne lici na sneska nego gomilu snega, neiskustvo sta ces.
    Sto na salu ne pise tri puta NEMA PREDAJE, da se zna. Kakva olimpijada i to letnja, kakav expo i slicna zamajavanja?

  18. Da li mu je održao i predavanje o investicionom ciklusu Srbije ??
    …pošto ga tamo niko ne sluša, gleda i shvata za ozbiljno.

  19. predsednik nije ni pozvan u davosu platio je nasim parama da ode u davos bolje da je sedeo kuci nego da se sramoti i ovako se sprdaju sa njim

  20. Sneska sinu pravite na domacem terenu pa i da on ucestvuje ne u Davosu za sina. Napredno. Ziveli

  21. Mariinka pokaza sinoć prstom na zgradu Predsedništva preteći kako će smeniti kukavicu a on u Davosu. Mariinka pod hitno ponovo na infuziju. Izgleda da se navukla.

  22. Mene je sramota . Nije ni čudo što nas niko ne voli kad nas ovakvi predstavljaju .

  23. Ma Suzi napravila sneška dok je preCednik razgovarao na marginama.

  24. Svaka čast predsedniče, naša diko. Ovaj sneško je remek delo. Ko zna kakvi su oni od drugih učesnika u Davosu, sigurno težak kič i šund i kod nad ne vrede ni dinara ponegde južno ni evra. Ovaj naš je brži, jači i bolji od drugih i oslikava mir i stabilnost u regionu. Žalim što nisam glasao za Vas ali prijaviću se još ponegde na desetak mesta, nadoknadiću svoju ljubav.

  25. Muceni snesko tako izgleda smoreno ,mada tako izgleda i narod u Srbiji od ovog neimara.On ni sneska ne ume da napravi kako treba,a kamoli nesto drugo,Pravda za sneska.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.