Vučić u Varvarinu: Građani da ne brinu jer brinem ja

Ostavite komentar


  1. Sad sam 100% ubedjen da se ovi na RTS emitovanjem serije o Sojicu sprdaju sa ovim covekom – pa ovaj vucic je Sojic 1/1… Cirkuzant i lakrdijas, totalno neozbiljan zgubidan koji na zalost jede nase ionako uludo propalo vreme.

  2. majstore, ono što si mi ukrao za 4 godine, sa kamatom. Ti nisi došao da tražiš, jer ti nikada ništai ne tražiš, ti otimaš bez pitanja, onoliko koliko treba da podmiriš tvoje, batine i apetite tvojih podrepaša. Penzije će da rastu u ovoj godini, veli on. Godina je i decembar, a tek je februar. Da li bar u povratku popriča sam sa sobom i sam sebi prizna, da je sve slagao, da to nisu ljudi, koji su samovoljno došli da ga gledaju i slušaju, ili je bolesno zadovoljan, svojim „umećem“. Ti, koji ga sada slušaju, jer su primorani, oni će biti tačka na I. Sećamo se dobro 5. oktobra.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.