Vučić u Vranju o zdravstvu, ali i o medijima – rasprava sa novinarkom N1 zašto ne dođe na ovu TV (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zasto iko vise pita tog zlikovca nesto? On je bre zlo, a mi treba da se borimo da dobro pobedi zlo, koje nas svakog dana razara

  2. Čovek je tako neotesan i devijantan…prosto pleni prostotom i jeftinom propagandom. Čovek koji je ušao u politiku sa odelima dva broja većim Prvi maj Pirot i koji sada nosi patike od 700 eura i sako od 5000 eura. Čovek je sve stepenice u penjanju na vlast srušio i sada je jasno kada bude padao, a već je krenulo biće strašno i po njega i po sve koje uvukao u kriminal, korupciju i uvukao u višedecenijsku bedu ovu zemlju. Kvisling kakvog nije bilo nikada i koji i servilan ka moćnima i gord prema slabima, a gori je i od Šešelja. Pravi šarlatan bez dana radnog staža koji nas gura u provaliju.

  3. Da li je moguce da niko ne reaguje na ova neprestana izivljavanja najgoreg predstavnika visoke vlasti u istoriji Srbije. Da li cete sakriti i ovo misljenje ?

  4. Ne shvatam ovakvo novinarstvo koje prati svaku izgovorenu reč Velikana. Imao sam priliku da vidim ovakve medijske izveštaje ali samo u arapskim kraljevinama i drugim diktaturama. U demokratijama to ne postoji. Od svega ovoga jedino je relevantan Vučićev odgovor na poziv da se pojavi na N1 jer pokazuje njegov strah da odgovara na neprijatna pitanja.

  5. Vucic ovo vucic ono covjek nemoze nista drugo pogledati i procitati a da mu vucic ili dodik neskacu u facu

  6. kakav psihopata, upoređuje babe i žabe -kakve veze imaju buđžeti Crne Gore i rep .srpske sa našim zdravstvom—ali proći će i ovaj ludak ali posledice će biti užasne

  7. Jel se javljao mobilnim i naručivao radove kao onomad na Divčibarama gde nije bilo mobilnog signala?

  8. Koje crno zdravstvo ne daj boze da se razbolis da ti treba nesto.Da li je ministarka probala da zakaze preventivno mamografiju u NS?Nema termina i ne moze dok vam nesto ozbiljno ne zafali!To je nase zdravstvo,osetila na svojoj kozi!!Te vase price su budale i glupandere!

  9. Cika psihijatar bi bio odusevljen kada bi mogao ovakvoga staviti na kauc i postaviti mu par pitanja iz detinjstva.

Ostavite komentar


Politika

Kreće li Ćuta u "treći svetski rat sa Nemcima": O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta 9

Kreće li Ćuta u „treći svetski rat sa Nemcima“: O planu opozicionara za odbranu Gornjih Nedeljica od Rio Tinta

Nama jesu potrebni planovi građanske samoodbrane kako bismo izdržali što je duže moguće, ali nam je pre svega potreban plan za vraćanje i obnovu države jer samo ona može biti garant opstanka građana. Nije ugrožena samo dolina Jadra, već i kompletna Zapadna Srbija, te je neophodno da je zaštitimo. A da bismo bili kadri da se suprotstavimo i istrajemo u takvoj borbi, moramo biti mudri i strpljivi, ali i posvećeni, uporni i hrabri. Ali desni populizam i iracionalni narativi oko “trećeg rata sa Nemcima” su besmislice veoma štetne za interese Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.