Vučić: U Žabarima 1,1 milion evra za Dom zdravlja u Žabarima i promena vodovodnih cevi u selu

Ostavite komentar


  1. Sve ovo sto radi vecinski vlasnik Srbije, njen aktuelni poredsednik, podseca sve vise na svakodnevne izvestaje lekarskog konzilijuma iz Ljubljane o stanju Titovog zdravlja. On je vec bio umro a izvestaji su redovno objavljivani i dalje. Tako i aktuelni vrsi ulogu konzilijuma, a Srbija vec odavno klinicki mrtva i na aparatima za propagandu . Nemojte cenzurisati ovaj komentar, nije daleko od istine

  2. Ovakav predsednik je sramota za Srbiju.
    Neuravnotežen, nezreo plaćljivko, govori o klozetima, vodovodnim cevima, malinama, putevima, vrtićima…
    Kakav diktator, pa on je najobičniji pajac.
    I bio bi smešan, da nije jeziv.

    1. Nisam sigurna da sam vas najbolje razumela. O cemu predsednik drzave treba da govori? Jel njegov posao da sedi u kancelariji i da stavlja pare u svoj dzep, gospode Boze spasi nas ovakvih kao sto je Leo

      1. Bice mi drago da mogu da Vam pomognem, u Srbiji nepostoji Vlada , ministri , parlament, postoji samo jedan covek kog opsluzuje stotinjak ljudi, slepo izvrsavaju sto im se kaze, a da Vas pitam , kao Vucic dodje u selo i pita pred kamerama nekog poljoprivrednika sta mu i koliko treba, pa onda on to udeli, po kom Ustavu ,Zakonu principu drzi sve u svojim rukama, dobro je sto uskoro nece moci sve da kontrolise, suvise je lopova oko njega koji izmicu kontroli, nadam se da sam bar malo uspeo da vam prosirim vidike, elem nisam niti u jednoj stranci, moja parola je ovi da odu a oni da se nevrate , da dodjumladi sposobni ljudi, sto pre jer svi pametni i koji mogu O D O S E

      1. Malo je pljuvati, zaslužuje najgoru kaznu, on i njegov Šešelj i Toma Nikolić.
        Da nije njih bilo Srbija ne bi bila sada samo „rupa na Evropskom tepihu“, nego rupa na njenom dnu.
        Ostaje im samo da nas sve u rupu pokopaju, u tome su majstori od zanata.

        1. Ivo,Denise,Rado,i njima slični: A,šta mislite – ko prima milione i milione ev(a)ra provizije za tolike fabrike stranih vlasnika ,kojima se daju za rad i plate subvencije iz Budžeta, čitaj: iz naših džepova? (Da: pametnom dosta,što se ne bi moglo reći za pomenute!)

    2. Ovo je preterivanje, nas predsednik sve čini za dobrobit našeg naroda i države!

      1. Vas predsednik sve cini samo da bi ostao na vlasti, a ne za dobrobit naroda.

  3. Sadašnja opozicija, nekadašnja vlast, Đilas i kompanija. Upropastili su privredu, ono što je preostalo iza NATO. Uništili pa rasprodali fabrike.Radnike otpustili. I sad imaju obraza da se podsmevaju otvaranju fabrika gde će ljudi raditi za 300 evra.
    Vi ste rasprodali i zatvarali fabrike, Vučić otvara. Pametnome dosta.

    1. Ivo,Denise,Rado,i njima slični: A,šta mislite – ko prima milione i milione ev(a)ra provizije za tolike fabrike stranih vlasnika ,kojima se daju za rad i plate subvencije iz Budžeta,čitaj: iz naših džepova? (Da: pametnom dosta,što se ne bi moglo reći za pomenute!)

  4. Naš predsednik će ponovo dokazati da nismo pogrešili jer smo njega odabrali

  5. Otvara fabrike, ali po koju cenu?
    Daje strancima dotacije za svako radno mesto i sve moguće povlastice, da bi naše radnike prodao kao roblje, crnče za bedne plate, deset puta manje nego u Evropi.

  6. Ova velika donacija za bolnicu u Žabarima je najvažnija za stanovnike tog mesta i nadamo se da će im se sad natalitet poećati u usporedbi sa mortalitetom.

  7. Država će za izgradnju Doma zdravlja u opštini Žabari uložiti veliku sumu novca, ovo su stvarno odlične vesti, svaki vidi ulaganja u zdravsto treba biti prioritet! Svaka čast našem predsedniku Vučiću!!!

  8. Svi su pričali u predizbornim kampanjama o ravnomernom regionalnom razvoju Srbije i naravno to se završavalo samo na rečima, sve dok predsednik Vučić nije pokazao u konkretnim primerima, šta znači na delu ulagati u razvoj svakog dela Srbije. Možda opoziciji to smeta, ali to je potuna istina.

Ostavite komentar


Politika

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU 10

Oglasio se ProGlas o Memorandum o litijumu Srbije i EU

Garancija da će ekološki standardi biti primenjivani u slučaju Jadra ne može biti reč predsednika Srbije ili obećanje nekih inostranih zvaničnika. Kada su institucije zarobljene, prinuđeni smo da sami i na svakom mestu branimo svoja prava i javni interes. Na ovom pitanju, srpsko društvo može da se obnovi ili potone još dublje. Zato pozivamo građane Srbije da odlučno pokažu da su odabrali pr(a)vi put”, saopštava ProGlas.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.