Vučić: Ubedljiva pobeda Srpske liste, najdraža do sada

Ostavite komentar


  1. Sve čestitke našem narodu na KiM. Ovo je zaista lepo videti i čuti da je srpska osvojila svih 10 mandata.

    1. Cestitam Albancima sto su nam pokazali sta je pravo glasa, sta su izbori i sta je demokratija. Sve cestitke i Srbima za ponovno uspostavljanje jednopartijske diktature.

    2. Koga je to pobedila Srpska lista? Ovo je poraz srpstva. Za sledece 4 godine mandata broj srba ce se najmanje za pola smanjiti…bice to rezultati te najsladje pobede. Pozdrav sa Kosmeta.

    1. Priznato Kosovo ima svoje glasače za srpsku listu. A zove se sastavni deo Srbije. Ove pokvarendure koje se raduju preveli nas žedne preko vode

  2. Car Lazare nismo odustali,
    srpski narod još Kosovo brani.
    Još junaka srpskih mi imamo,
    hrabro kliče, KOSOVO NE DAMO!

  3. treba da je jedna stvar jasna a to je da u ovoj državi ovome haosu i lažima i izdaji može samo stati na kraj kuka i motika!

  4. Potezi koje je naš predsednik učinio za KiM sada je potrebno podržati, jer samo na takav način može da se postigne rezultat. Kao i svim drugima i Srbima na Kosovu je potrebno da budu gradjani prvog reda.

  5. Evo botovi SNS prvi cestitaju na pobedi sns centrale na Kosovu. Bas kao i njihov korumpirani vodja i botovi misle da mi ne znamo da Srpska lista vec duze vremena saradjuje sa albanskim partijama i pravi koalicije koje jos vise ucvrscuju nezavisno Kosovo. Botovi u lazi su kratke noge i vama i vasem sektaskom vodjstvu.

  6. Dno dna ova lista najprimitijna manipulacija od AV.Gram mozga da čovek ima prozreo bi ovaj film AV sa Takozvanim Kosovom.

    1. Kako se botovi odmah prepoznaju jer pisu tudjim mozgom i svi isto pisu.Nema veze sto je srpska kriminalna lista pobedila kad ce njihov vodja na prolece priznati nez.KiM

  7. Dal je istina il greska??13.994 glasa a ako se nevaram Srba sa pravom glasa ima preko 117.000. a u 4 opstine na severu 58.000.pa od srba na Kosovu nisu glasali ni svi clanovi SNS-a izgleda da su i oni u bojkotu. Velika a jadna pobeda bez ikakvog legimiteta.Rezultati bi trebalo dodatno da zabrinu vlast jer pobediti s tako malo glasaca je znak da ih i nema toliko mnogo..

  8. I ja vama cestitam botovi na uspesnom botizmu. Super ste odradili posao. Samo vama sendvic, a njima milioni evra iz budzeta Srbije koji se uopste ne prate pa tako kao lagan plen zavrsavaju u dzepovima vodja SNS i saucesnika SL. Sad ce se slaviti na jahtama uz kurve i kavijar.

  9. Pesma samo za Radu Trajković Jana- Ko visoko leti.
    Osecam se ponosno na srpski narod, jer je polomio Radi krila, koji je pokazao šta znači sloga i jedinstvo.

    1. Koga su to oni pobedili i gde? Brinite se više što vaš partner, terorista Haradinaj ispao iz priče s kim ćete sada da se udružujete od albanskih partija?

  10. Glasalo je samo oko 20% srba i to oni koji imaju koristi od lokalnih kriminalaca.A za ostale koji nemaju suva hleba da jedu,sta ih briga.Samo da je meni dobro

  11. Jeli Vucicu,jel dozvoljeno bilo kojoj srpskoj opozicionoj partiji da se prijavi za izbore?Rezultat ti je katastrofalan sobzirom da je jedna lista i da je izlaznost minimalna.Znaci, da te i tvoji botovi nisu glasali

  12. Sad ste videli kako se manipulise sa izborima. Hocete li u Srbiji da izadjete da glasate? Koliki mazohista treba biti da se svaki put iznova ponadate da ce ovoga puta „biti drugacije“?

  13. Zna se i znalo se ko će pobediti,zdrav razum ljidima kaže za koga da glasaju,za one koji idu napred i koji rade u interesu naroda

  14. „Srpska SNS tzv lista“ i svi koji su je glasali snosice svu odgovornost prilikom predaje Kosova i metohije tzv „drzavi“ Kosovo. Nema vise lazi i obmana, maske su odavno pale ne vidi samo onaj koji ne zeli da „vidi“. Aleksandar A.V.-A.V. Vucic koga SPC „odlikuje“ ordenom Svetog Save, bice upamcen u Istoriji Srbije kao veleizdajnik koji je Kosovo i metohiju predao ili prodao svejedno, za koje su generacije i generacije zivote davali a Kosovo nikada nisu „prodali“. Mozda je ovo i Bozja kletva da ratni huskaci iz devedesetih godina proslog veka, koji su se toliko „srcano borili“ ( tudjim zivotima dok su se isti „sirili“ u svojim drzavnim stanovima ) da se do zadnje kapi ( tudje ) krvi ne da Kosovo, budu upravo oni koji veleizdajnickim putem upravo ima da predaju ili prodaju Kosovo i Metohiju. Sretno vam izrodi bilo a potomstvo neka vam ispasta i sudi.

  15. Ko je sad pobedio?? Ja citam u svim novinama da je Aljbin pobedio, otkud sad ovi?

  16. Pobedili sa 10 : 0 ???? Pa koga ste to pobedili? Na toj drugoj strani , ko je bio – Marsovci ili Srbi!!!?? A i za šta se to glasalo – za Skupštinu Srbije?? Ili je to glasanje za neku drugu državu!!! Ovakvog izdajnika Srbija nikad nije imala. Šta bi tek bilo da se nije zakleo na Ustav i Jevanđelje??

  17. Šta se radujete, lažni Srbi dok vas izdajnici vode žedne preko vode? Sad ćete videti šta je prava diktatura kad Kurti zasedne, a vi budete priznali Kosovo. Nema veze, ipak je važno da smo mi pobedili sa 5:0.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.