Vučić: Ukidanje viza sa Jermenijom otvara mogućnost za investiranje

Ostavite komentar


  1. Ovde ja posebno vazna naucna saradnja dva naucna giganta Srbije i Jerevana.

    1. Vidi se da si klasican sns bot.Bilo je reci o ukidanju viza izmedju Srbije i Jermenije.Srbija ne moze ukinuti vize gradjanima glavnog grada Jermenije,Jerevanu.Ili to kod vas u sns-u moze?U stvari nebi me cudilo.Kakav vam je predsednik stranke,sve je moguce.A navedi mi molim te,bar jednog naucnog giganta iz,Jerevana,kako ti kazes.

  2. Dobra Vuciceva politika donosi nove investicije i bolji zivot gradjana!

  3. Ovaj covek treba da ide da se leci li ne kod Kona.AV zna kako smo prosli sa Iranom u vezi bezviznog rezima.Da nije bilo ozbiljne pretnje iz Brisela i dan danas bi imali bezvizni rezi sa Iranom.Bilo je da biramo,da nam eu ponovo uvede vize ako ostane bezvizni rezim sa Iranom ili ponovo uvedemo vize za irance.Isto ce biti i sa Jermenijom.AV kao da namerno radi protiv interesa gradjana Srbije.

Ostavite komentar


Politika

Ana Brnabić ostaje u "Jovankinoj vili": Šta kažu sagovornici Danasa? 10

Ana Brnabić ostaje u „Jovankinoj vili“: Šta kažu sagovornici Danasa?

Osiona bahatost je nešto što karakteriše predstavnike režima Aleksandra Vučića. Za njih funkcije znače samo privilegije, ali ne i odgovornost, kaže za Danas Dragana Rakić, poslanica u Skupštini Srbije (DS), komentarišući prošlonedeljnu uredbu Vlade Srbije kojom je Jovankina vila prestala da bude rezidencija, već reprezentativna zgrada za boravak predsednika Narodne skupštine, odnosno Ane Brnabić u ovom trenutku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.