Vučić u Generalnoj skupštini UN: Nismo sluge ni Rusije, ni SAD, Srbija je kamičak u cipelama velikih

Ostavite komentar


  1. Sve dok u Srbiju Vladaju Dosljaci Nikada napredka nece biti,I Stvarno pitam imali u Srbiju Sposobne i Skolovane od srba Starosedepca ?

  2. Svet je na ivici ambisa u koji ga giraju velike sile koje glume svetske policajce i sude mimo međunarodnog prava! Moramo se vratiti dijalogu, moramo ojačati glas UN i razum u svet! Mora se naći drugi kraj batine za te dežurne policajce.

  3. Ala im je rekao …
    Nezreo i nesposoban. On misli da je to neko uličarsko nadmetanje.
    Samo nas bruka.

  4. Još samo da je obećao da će posle govorancije peći palačinke i uštipke ruskoj delegaciji, dobio bi najduži aplauz. Lupetao je staru, staljinističku retoriku koju skoro i niko nije slušao, većina je nešto gledala u papire i agende!!

  5. Ima nesto,kao dokaz da Srbija,tradicionalna prema velikim silama…!Ima nesto,kao istina,jel da…?!

  6. Republika Dardanija-Au.Odusevio sam se citajuci tvoj komentar.Malo je tako sposobnih i skolovanih kadrova kao sto si ti.Samo napred i pisi sto cesce.

  7. Једноставна и неопходна препорука , одмах по рушењу са власти Болесника од Чепуљића, ставити ван снаге све уговоре које је потписао он, или његови вазали из котерије , а њега прогласити ментално и радно неспособним, тако да по државу не буде никаквих правних и економских последица!

  8. Nisam ljubitelj predsednikovih uprošćenih govora u unutrasnjem saobraćaju, ali ne vidim šta bih mu ovde značajnije zamerio. Simpatično je započet, tematski usmeren, skockan, jelte. Ni ostali mu komentatori ispred očigledno ništa ne zameraju, već zameraju publici koja nije slušala( ili možda nije publika), zatim zameraju sebi sto smo (su) mali, zatim sto su Srbi (odnosi se na etnik kosovars) itd, ali tu se ne može pomoći. Najveća je u suštini, ali neizgovorena, zamerka ovom sadasnjem svetu, u kojem živimo, ali tu se verovatno svi slažemo.

  9. Mnogo si ih uplasio tvojom diskusijom. Sve je ovo samo zbog rejtiga u Srbiji i nece imati nikakav znacaj u svetskoj politici i sve ce tako biti i dalje i tako je bilo oduvek. Nista novo i to svako zna.

  10. Класичан пример дунстера, односно тога како се не треба представљати земља или водити разговори са другима, а посебно не са великим силама. Оваквим уображеним типовима заувек је обезбеђено место у магарећој клупици преговарача.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.