Vučić: Uobičajen razgovor s Tačijem

Ostavite komentar


  1. Ovaj ocigledno nije dorastao politicarima zapada. Kod zapadnih politicara nikad neces saznati sta stvarno misle. Oni se ne sepure i ne trtljaju nebuloze za domacu upotrebu. Taci trazi da izvesti Skupstinu Kosova o dogovoru u Vashingtonu. Hoce li i AV to uraditi u Beogradu? Ako i uradi, mozemo li verovati sta On izvesti. Do sada su postojale dve ili vise „istina“. Kod Marica jedna. Kod Zeljka druga. a za opstu konzumaciju sta mu padne na pamet.

  2. To nije istina, kao i sve sto izlazi iz govornog aparata vodje sns-klana i vecinskog vlasnika Srbije u nekretninama, pokretninama i ljudstvu. Tacka..

  3. Jos jedno ponizenje za naseg „lidera u regionu.“ Najad je dospeo do Bele Kuce a Tramp-Srbin ga nije udostojio cak ni susretom u hodniku. Nas velikan bi sijao od srece da je video Trampa u prolazu, ali avaj, ni to mu nisu dopustili mrski predstavnici duboke drzave! Kakav blam! Pa cak se i ona kosovska ambasadorka Flora Citaku susrece sa Trampom u kabinetu, a predstavnika naseg stradalnog naroda primaju samo nizeplasirani clanovi administracije.

  4. IZDAJA NA DELU!

    Neće ni Vučič deobu Kosova, jer ima obavezu da preda baš celo Kosovo. On je to i potpisao u Briselu 30.juna 2015.god. Setite se da su Albanci to slavili po celoj Evropi i na Kosovu. Potpisao je i da će zajedno sa „ludim“ Srbima i priznati kosovsku nezavisnost. Sad će Albanci da ukinu neke taksice-markice, a Vučić će javno (pred nama) da im prizna nezavisno Kosovo. Albanci ga čekaju da obavi te formalnosti i slavlje počinje. Živi bili pa videli. A sad ga samo posmatrajte šta radi. Sutra će izdajnik po običaju lagati i reći, da nije ni pregovarao ni priznao Kosovo…
    Umesto da povuče Srbe sa Kosova u praznu Srbiju, i da prekine svaku priču o Kosovu i tako ga sačuvao, on polomi i ruke i noge kako bi ga javno priznao. Da bi ispunio data obećanja on se drsko odlučio da obmane seo Srpski narod. Na kraju Srbima je počinio mnoga druga zla i zbog toga mora teško robijati…
    P.Sajdžo 2020

    1. Ne sekiraj se, neće on ništa potpisati. Podmetnuće Brnabu ili nekog drugog fikusa.

    2. Ne oglasava se Zaharova o okupaciji KOSMET-a zbog toga sto ce Rusija da pusti AV da glumi svetsku silu sa Amerima. Nema od tog nista, mada bi ovi nasi politicari i majku i decu prodali.

  5. Ne, ne mora lično i pred srpskim narodom. Ja kažem pred šajkačom. Sve je to potpusao u Briselu…
    Izmađu istalog potpisao je i daće smestiti sve migrante u Srbiju itd, itd…
    P.Sajdžo 2020

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.