Vučić uputio čestitku Makronu povodom 14. jula

Ostavite komentar


  1. Da li ova ljiga od čoveka, što se predstavlja kao predsednik Srbije, zna da je 13.07. dan kada je Srbija dobila (stekla) nezavisnost (zajedno sa Crnom Gorom i Rumunijom, na Berlinskom kongresu). Slavimo nekakve izmišljene praznike (Vidovdan, npr), poraze i nesloge iz prošlosti a ne obeležavamo dan kada smo postali samostalni i međunarodno priznati. Nije ni čudo što se tamo ponaša ulizički (lepo ga je Makron smestio, onomad, među služinčad) kad ne poštuje ništa normalno. Bljutavi huligan.

    1. Ma ajde sta sve napisa, to li ti je Djitler diktirao licno ili si za promenu morao sam da smislis Petre da zaradis svoju dnevnicu i limenku piva ??! koji sti ti slepac !

  2. Srecan praznik Francuskoj. Nase dve zemlje imaju veom dobru saradnju i veliko poštovanje.

  3. Upucna cestitka pokazuje da imamo dobre odnose sa Francuskom i da zelimo da tako ostane i u buducnosti !

  4. Verujem da cemo imati sve bolje politicke i ekonomske odnose sa Francuskom.

  5. Francuska je nas veliki prijatelj i saradnik. Iskrene cestitke povodom ovog dana!

  6. Iskrene cestitke nasim prijateljima iz Francuske povodom ovog veoma vaznog dana.

  7. Kao u životu i u politici važi pravilo ja tebi , ti meni te bi trebalo da se Makron malo podseti da je došlo vreme da sad Francuska pomogne Srbiji sagledavajući stradanja Srba u prethodnim ratovima.
    Da Srbija nije uzela učešće u drugom svetskom ratu na strani Francuske ni oni ne bi danas izgledali ovako.

  8. Srećan praznik Francuzima !
    Valjda će se Francuzi setiti da smo uvek bili braća po oružju i učestvovali na istoj strani u svim svetskim ratovima. Sada je Srbiji neophoda i potrebna njihova podrška u međunarodnim institucijama po pitanju KIM kako bi se rešio problem što povolnije za Srbiju.

  9. Čestitka povodom praznika, uz želju da se odnosi dve zemlje još više unaprede.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.