Vučić uručio medalje pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije

Ostavite komentar


  1. Postaje očigledno da je čin dodeljivanja medalja zamišljen kao suptilno odavanje priznanja na ‘velikodušnosti’ davaoca nego na zaslugama primaoca.

    1. Mi koji smo od Tita i oficira Svakodnevno slusali kako treba da sluzimo domovini i to 720 dana( 2 god – 1 osustvo) to sluzili bas na braniku otadzbine tj. Bugarskoj granici.Sta bi od te otadzbine rasprsise ko sapunski mehur u vodi.Bilo je i tada dodela visokih odlikovanja,unapredjenja u vise cinove od razvodnika do generala,za zasluge na utvrdjivanju borbene gotovosti koja ce odbraniti domovinu i bratstvo i jedinstvo nasih naroda.

  2. Beskrajni ponos.Slavna prošlost i izuzetna hrabrost koja nam je ostala u amanet predstavljala je osnov za budućnost u kojoj danas živimo.To nikad ne smemo smetnuti sa uma.

  3. Svako ulaganje u vojsku je ulaganje u sigurnu i bezbednu budućnost kako nas tako i naše dece, jer danas imamo potpuno spremnu vojsku uz koju možemo da se osećamo bezbedno.

  4. Pored ovakvih hrabrih ljudi ,koji su spremni da se bore i da cuvaju svoju državu, Srbija je bezbedna i spremna za sve prepreke i nedaće koji je mogu nekada zadesiti. Svaka čast !

  5. Srbija se ponosi svkom svojom institucijom,pojedincem i junakom!Srbija postaje bezbedna i sigurna zemja,zahvaljujući radu i delu svog predsednika!Kapa dole,gospodine Vučiću!

  6. Uvek su na braniku odbrane otadzbine, junastvo je jedna od vrlina koju poseduju i zato su odlikovanja urucena pravim ljudima.

  7. Ponosni smo na nasu vojsku koja je spremna da odgovori svakom izazovu. Čestitke na dobijenim odlikovanjima.

  8. Mislim da smo trenutno najabezbednija zemlja u Europi sada,jer nas cuva neko mnogo ja!!Ponos nas i zasluzeno odlikovanje za nase junake!!

  9. Naklon do poda,nasim Jugovicima sve cestitke i cuvajte nas i dalje sokolovi nasi!!

  10. Srpska vojska je danas savremeno opremljena, stručna, obučena, i što je najvažnije vraćen je njen ugled i poverenje naroda u nju i postala je ponos srpskog naroda.

  11. Dostojno i casno obavljajuci svoju funkciju oficiri i podoficiri Vojske Srbije zasluzuje sve cestitke i priznanja.

  12. Svaka čast! Oni su ponos naše zemlje, pored ostalih heroja, medicinskih radnika i svih onih koji se bore za naše živote od početka pandemije.

  13. Jacanje i modernizacija vojske je dovela do toga da nasi casni oficiri dobiju ova prestizna odlikovanja.

  14. Težak je radni vek bilo kog vojnika, oficira. Najveće priznanje za njihov rad, trud, jesu ova odlikovanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.