Vučić: Uspeli smo da snabdemo prodavnice na severu Kosova u poslednjih par dana

Ostavite komentar


  1. Vucic, poceo da se bavi ,,svercom,, prebacivanjem robe iz Srbije na Kosovo. Kao pravnik treba da zna da je to krivicno delo, i moze se kaznjavati cim koraci na Kosovo.!

    1. Znaci platio taksu od 100 posto, pa da i tako ima suficit u budjetu.

      1. Није платиоо таксу.Чланоби СНС прокопали тунел.

  2. Ni mene, ni moju porodicu, niti komsije i vise od pola grada NSada ne interesuje Kosovo vec dugo vremena Vucicu. Daj neku konkretnu temu, npr. vratite tramvaj u NSad, da smanjimo zagadjenje za pocetak.

  3. Deca su već odavno na raspusti,gde ih sada nađe,on ni deci neda mira.

  4. Србија треба да оствари „обавезујући споразум“ на начин да своју територијалну целовитост и државност разграничи на начин да све што је северно од реке Ибар задржи а да јужно од реке Ибар постигне територијалну државност над свим културно верским споменицима
    и да се придружи пуноправном чланству у НАТО савез и да престане да се представља у јавности као „регион“ већ као држава Србија са својом нацијом са територијалним интегритетом и суверенитетом.

  5. Vucic se ponasa kao gospodar zivota i smrti. Zloupotreba dece u politicke svrhe nije i ne moze biti prihvatljiva pojava. Ako je Vucicu toliko stalo do dece neka posveti vise paznje i vremena svojoj deci. Ne bi bilo na odmet da priredi prijem i deci iz Srbije svih nacionanih zajednica da im iz prve ruke saopst da su oni bogastvo Srbije.

  6. … da će se (i u ovoj priči) AV pojaviti kao spasilac.

    1. Kako bi vi reagovali da počne Haradinaj da švercuje robu u Preševo i Bujanovac? Opet bi isto napisali, pohvalno?

  7. Vrlo je interesantno kako ste to
    “ uspeli da snabdete prodavnice
    na severu Kosova“ ako se ne radi
    o švercu!?
    Opet povlašćeni pojedinci, oni što nisu cvećke, zgrću debele pare na tuđoj nesreći, a predsednik se time hvali!
    Država – da umreš od smeha.

  8. Zanimljivo da se niko iz Kosovske Mitrovice ne javlja sa komentarom. To nesto govori, zar ne?

  9. Vauuu,bravooo.Ne da im nisi obezbedio normalan zivot, nego nikad pod nenormalnijim uslovima nisu ziveli-to je rezultat tvoje sedmogodisnje vladavine.Nego,sta je sa Zajednicom srpskih opstina, najveci od najvecih, najobozavaniji od najobozavanijih predsednice?Sta je sa tim minimumom minimuma koji si trebao da obezbedis?

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 10

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.