Vučić: Uz određene preskoke de fakto sam prisluškivan pune 24 godine

Ostavite komentar


  1. Zasto brisete komentare?Barem dajte pravovaljane razloge,pa da se covek i ne ljuti na vas.Pocinjete da bivate kao i N1,nazalost nas,koji smo na ovoj drugoj strani.

      1. E,vidis da nista ne znas?!Upravo sam se zalio,jer mi nisu pustili prethodni komentar,koji se odnosio na kritiku ove kreature sa slike,gore.Ali,to mi nisu objavili,a jesu ovu,da bi ti i slicni tebi ovako reagovali.A to je po meni razocaravajuce i od lista Danas,kkao i od N1,koji rade,de facto iste stvari na zbunjivanju citalaca.Sumorno,zaista.

    1. Pa brišu ih zatošto za takve komentare postoje drugi mediji koji brišu ove komentare. Botovskih besmislenih komentara ima gde god otvoriš stranicu. Uostalom ovu tvoju primedbu su objavili. Inače , da su ih prisluškivali ne bi ih pustili dadodju na vlast.

  2. Najednostavnije je odraditi nesto sto pripada kriminalnoj grupi. Po meni je prisluskivanje kriminalna stvar. Predsednik nikada ne bi radio takve stvari-pre svega prisluskivanje.

  3. Izjava AV: „Mi za razliku od njih, ne prisluškujemo. Nikad nisam priluškivao, nemam ni čime i nikad nisam time bio fasciniran“. Prvi intervju Šešelja nakon povratka iz Haga dat Nedeljniku Novembra 2014: „Vučić je nabavio aparaturu za snimanje telefonskih razgovora od 35.000 evra i slušao telefone svih ljudi iz stranke… stavljao je to na papir i svaki put mi to donosio da pročitam“. Dakle, AV je dok nije bio na vlasti privatno kupio prislušne uređaje i prisluškivao saradnike iz SRS. I ne samo ljude iz svoje stranke, već i tadašnjeg predsednika države Tadića (po svedočenju Šešelja imao je snimljene sve njegove razgovore sa Tomom Nikolićem) što je najteže krivično delo, ugrožavanje bezbednbosti džave. Može li normalan čovek da veruje u ono što sada govori takva osoba? Ako je bio spreman na takve stvari kada je bio niko i ništa šta mislite na šta je sve spreman danas, kjad u sviojim rukama ima bukvalno sve, apsolutnu vlast, novac, ljude, opremu…?

  4. I tako. Od komunistickog logora u kome *sluzba* proganja i ubija neistomisljenike od 1945-te komunist danas sa polozaja predsednika (komunisticke) republike tvrdi da je on pracen.
    Cudno. Kako od sotone postade angel. S pomocu digitalnih te uoobicajenih glasila pretpostavljam. Digitalizacija u Gulagu srbija izgleda evo ovako – mreza (internet) je bodljikava zica koja sluzi da kolektivno svesno (srpsku javnost) zadrzi u radnom logoru komunisticke partije jugoslavije, u gulagu *Evropska Srbija* .
    Aco Komunisto.

  5. “ diplomatskim predstavnicima među kojima je i tadašnji verenik njegove aktuelne savetnice za medije Suzane Vasiljević, koji je radio pri ambasadi Francuske“

    … koji u svojoj zvaničnoj biografiji navodi da je bio pripadnik obaveštajne službe (osim ako „Intelligence service“ ima još neko drugo značenje osim „obaveštajna služba“?) i da je vojsku i službu napustio 2012. Eno ga sad u Nigeriji, radi ko zna šta… Guglajte „Georges Uriot“…

    Dakle – savetnica predsednika je bila „u vezi“ sa pripadnikom strane obaveštajne službe. I? I ništa…
    Normalne zemlje bi tu uradile jedno od mnogih raspoloživih stvari (kompromitacija, diskreditacija, „honey-trap“, ili bi ga jednostavno najurili kao „persona non grata“), a ona bi bila na „crnoj listi“ i ne bi mogla ni da priđe državnim zgradama a kamo li da radi na takvom mestu. (osim ako nije poslata od „Službe“ da se „smuva“ s njim radi „viših interesa“ što ovde očigledno nije slučaj)
    Ali pošto ovo normalna država…

  6. Svi znamo da jeste, i da građani znaju da su veleizdajnici pravi uništiteljski, i da su hteli preko Vučića da prodaju Srbiju, stvarno bi trebalo našeg predsednika zaštititi da bi Srbija bila ekonomski mnogo jača.

  7. siguran sam da je Vučić prisluškivan još od samog rodjenja,jer kako bi drugačije znao koliko je bio težak prilikom rodjenja,bolje od svoje majke koja ga je rodila,nego preslušavanjem snimaka koje mu je dao onaj Bata Bia a eno ga čita i državne tajne sada javno pred vascijelim svijetom.Ma Monti Pajton ima da uči od njega .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.