„Ja nikada nisam uzeo pare ni od koga“: Vučić o pozivu na poligraf nakon vojne vežbe „Vatreni udar 2024“

Ostavite komentar


  1. Na strani protivnika Rio Tinta i opozicije uzeli pare za otvaranje rudnika i protive se kopanju , a na strani vlasti nisu uzeli pare i bore se za kopanje ? Tu nešto debelo nije logično i jasno .

  2. U Srbiji nema potrebe za spijunima , Vucic to lepo i javno saopsti joliko vojnika na vezbi, koliko svega ima stsa planira sta je nabavlje o u komad da ne pricamo o ulju brsnu,konzervama, pasulju….Covek svaku tajnu javno kaze i za nista ne odgovara. To nigde u svetu nema .

  3. Ima više ulja u probnim rezerva a od godišnjih potreba Crne Gore? Naročito ako su date na čuvanje Marjanu Rističeviću.

  4. … barem nauci da kazes pardon, uzeo sam jedino od penzionera i to cetiri godine i jos im nisam vratio.

  5. Ti nisi, ali pare ti cuvaju bata i kum. Ti si im svima omogucio da kradu nemilice.

  6. Ma verujem mu, nije on ali se za &bracu i Malog ne bih smeo zakleti

  7. Ovaj jos nam preti uljem i sapunom dok civilizivani svet misli gde da ide na godinji odmor! SRAMOTA

  8. Zna li on šta hoće? Rehabilitirao je četnike, Šešelju „nosao stalak“ iznad Sarajeva, a u odgovoru IZJEDNAČAVA četnike s ustašama (za razliku od njih meni niko nije bio u četnicima). Ajde pravit ćemo se da na „svesrpskom saboru“ nisi dao Mandiću zadatak da donese rezoluciju o jasenovcu da kontriraš rezoluciji o srebrenici.
    Ali teško se praviti da nikad nisi uzeo pare. To je masna laž!

  9. Prevod: pare su otišle mojim pomagačima i plaćenicima.
    To pretposvljajući da je ovo bar tehnički istina.
    Šta nas briga? Plaćen ili neplaćen, obećao je da Tinto neće kaljati Srbiju – i gpalo da je lagao.

  10. Данас се не уручују паре, већ коверте са кредитним картицама за претходно отворене рачуне. Понекад и кључеви за некретнине, аутомобиле, јахте, ….

  11. Treba proveriti ko je taj Blagojević i on bi trebao na poligraf.

  12. Opet on i poligraf!!
    Neka mu vise neko objasni da je taj aparat pase i da se nigde vise ne koristi jer je bezvredan.

  13. Uzeo si kulturu, ljudskost, dostojanstvo, pristojnost, moral i estetiku. Malo li je?

  14. Ne petlja se u stvari koje ne poznaješ, daj stručnjacima neka ocene Šta treba raditi vidim iz Bora dobijamo silnu lovu,nije to bas tako kako vi pricate

  15. Kakve veze ima vojna vežba i ovakva nameštena konferencija sem da se nastavi sa lobiranje za Rio Tinto i iskoristi prilika za svakodnevno isticanje sebe kao sveznajućeg i sve mogućeg.
    Kako pojedinac ma ko bio može da, da sebi pravo da kaže ja neću dati ili ću dati.
    Nije ovo lična svojina ili Emirati, pašaluk već država Srbija sa svojim institucijama(trenutno ugašenim). „

  16. Vucic? Pa taj uzima pare od mafijasa, od prodaje druge i sverca oruzja.

  17. A budala sto I izopaceno trosenje budzeta?
    Sta je to nego masovno otimanje NASIH para?

  18. Opet lazes,pa nema poligrafa koji bi izdrzao tvoje lazi a litijum kopat u Srbiji neces sigurno. Razguli u tvojeĆipurice pa kopaj do mile volje

  19. Ni otkoga nije uzeo ni dinar??!?? Meni i mojoj porodici je, za 30 meseci, oteo 704,422 dinara.

  20. Samo delis iz naseg Gradjansko i Seoskog dzepa, smanji taj dzinovski PDV pa cu ti verovati

  21. Nisi uzeo pare ti si ih oteo zato što si lopov i kriminalac.Odgovaraces kad-tad

  22. Poligraf bi eksplodirao.
    Jer istina bi bila kao : necu dati Valac ,necu dati tablice , necu dati Gazivode , dolazim uskoro na KiM , imam pa nemam snimak sa naplatne rampe , Mercedes u Srbiji , nema nista pa opet ima Rio Tinto …
    Pare ukrao nije.
    Oteo ih.
    Isto sra … Drugo pakovanje.

  23. „Sa je Babić q…? Ne bi bila baba nego deda! Da ti je načelnik generalštaba Mišić, barjaktari ne bi leteli nego bi se razleteli!
    Za komandanta treba imati m…!

  24. Kako je to lepo sta god se kaze hajde na poligraf a dokazano maltene u svetu da ta masinerija nije bas za verovati pa je i ne koriste tako puno, a mi kao pronasli rupu na saksiji. g. Vucicu ja verujem vama kada kazete da niste uzeli pare ali postoji sumnja da neko jeste. Kada kazete da lobirate za Srbiju ja to mogu da razumem, kao mogucnost da krenemo nekim novim putem, sa baterijama pod petama. ALI, e to ali mi malo smeta, ako nemate nista protiv. Vi ste sami istakli kako se radi na zameni litijuma sa natrijumom i jos nekim drugim nemetatila i metalima, cak i gvozdena prasina, koliko se secam. Kina i Indija su podigle nove fabrike za proizvodnju Natrijum Jonski baterija. Ilon Mask prica o prelasku na Natrijum Jonske baterije, jeftinije sigurnije dugotrajnije, lake za reciklazu i pored svega vi se drzite litijuma, ZASTO. Ekonomista bi vam rekao, dok se otvori rudnik, pa krene prva ruda, dok se izgradi fabrika gde cete proizvoditi te baterije, pa uhodavanje najmanje 5 godina. Ptanje za vas g. Vucicu gde ce biti litijumske baterije a gde Natrijum jonske za 5 godina, sta mislite. Negde procitah da Kinezi grade fabriku baterija u Madjarskoj, pitajte G-din. Orbana koja vrsta baterija ce se praviti? Vrlo moguce Litijumska zbog vozila na struju koju Kinezi masovno izvoze u EU, a moguce je i Natrijum jonske. I na kraju zasto Nemci nece da eksploatisu litijum koga imaju mnogo vise nego Srbija i ekoloski bezbednije za eksploataciju jer se izvlaci iz dubinskih voda, da parafraziram. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.