Vučić u dnevniku Pinka: Razgovori u Briselu u funkciji kampanje?

Ostavite komentar


  1. OSTAVI COVECE NAROD ,
    DA SLAVI SLAVU,
    BEZ TEBE!

    DOSADIO SI I BOGU!

    SVETA PETKO, SKLONI GA!
    AMIN

  2. Najveći promašaj Srba i Srbije.
    Unazadio nas je politički, ekonomski, privredno, zdravstvo je upropastio, prosveta je pogažena.

  3. Kampanja nema nikakve veze sa razgovorima u Briselu. Ali opet neka vam. Da nije i za Brisel mozda kriv Vucic pa mu namestaju. Jadno od vas.

  4. Kaze se ZSO. Koje opstine cine tu zajednicu? Na KiM postoji 10 opstina sa vecinskim srpskim stanovnistvom. Cetiri opstine koje su i teritorijalno povezane i nalaze se severno od Ibra. Ostalih sest opstina se nalaze juzno od Ibra i medjusobno teritorijalno nisu povezane. Treba reci da severno od Ibra zivi oko 50.000 Srba a da ih juzno od Ibra zivi vise. Oko 60.000 Srba. Zna li iko na koje opstine misli Vucic kada kaze ZSO a na koje misli EU? Vucic o tome se nikada javno nije izjasnio. Licno sam stekao utisak da Vucic pod ZSO podrazumeva samo cetiri opstine sa severa KiM. Te opstine treba da igraju ulogu koju ima Republika Srpska u BiH. Treba da budu izvor nestabilnosti po direktivi iz Beograda. Vucicevi ljudi bi povremeno izazivali nestabilnosti a on bio bio vatrogasac i faktor stabilnosti i mira. Ko je dao pravo Vucicu da Srbe juzno od Ibra tretira kao Srbe drugog reda. Oni to za njega i jesu jer ih nije ukljucio u svoj plan o formiranju ZSO. Kada bi svih deset opstina cinilo ZSO sever ne bi mogao da „pravi probleme“ jer bi se u Zajednici „pitali“ i Srbi sa juga koji su potpuno integrisani u kosovski sistem i skoro pa normalno zive u istom. Kako god bude bilo narod uvek ispasta a sve zarad licnih interesa politicara.

  5. Izbori će biti decembra.Medj.zaj.ga do tog datuma neće pritiskati.A 2024.će završiti posao.Nakon toga izbora nema 4 godine.A vi se slikajte.Čovek ima podršku zapada dok ne završi započeti posao.Inače šta je 22.god.,šta je septembar 23..Priprema za 24.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.