Vučić: Verovatna opcija da ću se kandidovati za predsednika, ali još razgovaramo

Predsednik Srbije i aktuelni lider SNS na Tanjug televiziji

Ostavite komentar


  1. To nije verovatna opcija, on samo o tome i misli, oduvek. On bi želeo da bude doživotni predsednik Srbije.

  2. Koga ti vise lazes gospodine predsednice.ti ziviš za bar jos robovlasnickog sistema koji se uveo u srbiji jos 2012 godine.naj bolje proglasi sebe za dozivotnog predsednika

  3. Stvara se naboj na vestacki nacin…a kad saopsti da ipak hoce, i to da bi se zrtvovao za narod…. onda odusevljenju nece biti kraja…

  4. Da li si ti svestasn covece koliko ljudima ides na zivce? Prestani vec jednom sa tim prenemaganjem i foliranjem kad i vrabci znaju da ces se kakdidovati. Pokusaj da bar jednom budes ono sto nisi, normalan covek.

  5. Ajde bre diktatoru, skini se sa grbače Srba. Lažeš po običaju jer si već rekao da nećeš da se kandiduješ. Naravno da si po običaju lagao. Kako te nije sramota da toliko lažeš. Fuj bitango.

  6. Kandiduj se molim te. Bojim se da ne odustane jer sveki put kada se razmislja meni se povraca od njegovog “premisljanja”

  7. jel te to savetuju PR agencije, Blerov tim, Seselj, ili si sam to smislio.. „još razgovaramo“.. Cirkus!

  8. Zrtvovace se za svoj narod opet Radice neograniceno a plata skromna Satisfakcija je enormni rast i boljitak svih nas A mi sebicni zahtevacemo jos, jos, jos!

  9. Njegovi to vole, kao svaka cast, bas se dvoumio nas voljeni.Pa i vrapci na grani znaju da hoces, ne femkaj se…

  10. I biće kandidat i pobediće ako mi budemo sedeli kod kuće a izlaznost bude u oko 50 %. Praktilno, oni koji su ostali kod kuće oni će ga i izabrati. Oni uvek izlaze u maksimalnom broju, oko dva miliona, dakle odluka je kod nas.

  11. Predsednika Drzave Srbije ili Predsednika SNS vi dobro znate da te dve stvari ne idu zajedno po Ustavu Republike Srbije koji krsite od kada ste na obe funkcije, zato ja u sali kazem vi jeste Predsednik SNS ali ste VD Predsednik Republike Srbije. Inace svi vec znaju pa i preostali vrapci na granama (preostali zbog loseg vazduha i vode) da cete se kandidovati za, nadam se ovoga puta za Predsednika Repbulike Srbije a ako nastavite da budete i Predsednik stranke onda nastavljate da budete u VD zvanju. Ovo kazem jer vas svuda na predizbornim mestima ima a ne bi trebalo da vas bude jer vi se stalno kunete u narod i da ste Predsednik svih gradjana pa nece biti da je to bas tako. Ziveli

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.