Vučić: Vlada do 25. avgusta, četiri opcije za koalicije

Ostavite komentar


  1. Nesposoban čovek. Hrvatska je vladu dobila 20 dana nakon izbora, a nama treba skoro dva i po meseca !

    1. To je zato što u Hrvatskoj ima više učesnika pa su se brzo dogovorili, a kod nas samo Nazadnjaci . Ha, ha

        1. od ta 2 milina glasova ukradeno 500 00, mrtvih glasaca 300 000 , prinudno prisiljenih jos 500 000 , iz dujaspore ukradenih jos 200 000 glasova znaci realno ni mozda 500 000 poltrona, nepismenih, nesposobnih bivsih sofera, keramicara, vodoinstalatera koji samo mogu da kradu i bogate se u ovoj korumpiranoj drzave .

    2. Da je nesposoban, ne bi njegova stranka dobila skoro 2 miliona glasova na proteklim parlamentarnim izborima.

      1. Vlada, ni legitimna, ni nelegitimna, nigde se NE bira na izborima, ni na onim pravim, ni na ovim našim smešnim tzv.“izborima“.
        Na parlamentarnim izborima se biraju poslanici za Skupštinu, a zatim stranka ili koalicija koja pokupi najviše poslaničkih mesta daje mandatara koji sastavlja vladu.
        Svaki bot koji sebi dozvoljava da komentariše i svašta laprda o izborima treba da zna barem te elementarne stvari. Ti ne znaš.

      2. Dakle Fo? Ne, mislimo na to, mislimo na lažnu vladu. Rušićemo vala mi tu kulu od karata

  2. Gde su racuni za kupovinu i preprodaju respiratora i medicinske opreme Vucicu? Zasto vise lazete javnost u Srbiji? To je kriminalno ponasanje i podrazumeva krivicnu prijavu.

  3. Dragi predsednice uz duzno postovanje ti pojma ni veze nemas niti si imao sa recju dobar izbor.Da napravis dobar izbor u bilo kom segmentu to je nemoguca misija najrealnije.Jedno je sta ti mislis drugo je realno stanje.Dakle DOBAR IZBOR ti neznas niti ces znati napraviti bilo kada i za bilo sta uopsteno.DOKAZ su more ljudi jos uvek zivih u tvojoj drzavi.DOKLE CE BITI ZIVI PITANJE JE jer dobar izbor za sve pokazao se realno da delu.TVOJE NECU RECI VASE ZNANJE ZA DOBRIM IZBOROM JE REALNO ISPOD NULE.DOKAZ.IZVOLI U NAROD DA VIDIS SVOJ DOBAR IZBOR.Kako je krenulo bojim se da ce ti dobar izbor jedino biti teritorija ali nikako drzava.DEKOKRATIJA LEPO RECE PA JA DA DEMOKTATSKI OBJASNIM ZNACENJE RECI DOBAR IZBOR.OD TE RECI REALNO NEMA NI D NI I.0.
    DOKAZ.
    IZVOLI PROVRERI SAM PO SOPSTVENOJ DRZAVI KAKO IZGLEDA TVOJ IZBOR.LJUDE BOLI GLAVA POLA JE MRTVO POLA NA SAMRTI OD VISOKOG STANDARDA.STOPA MOTTALITETA OGROMNA U ODNOSU NA NATALITET PA DOKLE CE DOBAR IZBOR TRAJATI VIDECE MOZDA NEKO.KO PITANJE JE ILI REALNO TESKA NEPOZNATA.TOLIKO O DOBROM IZBORU.PREVISE RECI ZA NISTA BAS.SVE SE VIDELO I VIDI REALNO NA DELU.PRVO SPOSOBNOST I ZNANJE A DOBROM IZBORU BILO CEGA SMESNO JE KOMENTARISATI.

  4. A pitam se, gde je peta varijanta… da vladu formiraju sami?

    P.S. A nekako imam osećaj da će, lako je moguće ipak biti ona sa socijalistima, Šapićem i manjinama + vanparlamentarnim pojačanjima, odnosno SVIMA…

    1. Čim su izbori bili završeni, predsednik je izjavio da SNS neće sam formirati vladu, i da će u njoj biti ne samo koalicioni partneri, već i ne stranačke ličnosti.

    2. Kao da je to nešto bitno. Ko god da bude u vladi, vlada će biti samo društvo dobro plaćenih fikusa, a prava vlada će, kao i dosad, biti „Vuchich One Man Band“ ili „100 u 1 Vučić“

  5. Kada je u pitanju sastav vladajuće koalicije SNS i Vučić se rukovode isključivo državnim interesima.

    1. Ti nisi čovek, ti si bot..tvoj komentar je kao da je pisala sns mašina.

    2. Ajdeeeeee, stvarno?!!!!
      Sreća moja da si mi ti ovde lepo objasnio jer iz nekih čudnih razloga ja sam dosad bio čvrsto ubeđen da se Vučić i SNS vode isključivo ličnim, partijskim i mafijaškim interesima. Ali dobro je što ovde iamamo tebe i ostale botove da nam otvorite oči i lepo objasnite pravo stanje stvari, da ne nasedamo na laži Đilasa, Šolaka i ostale tajkunerije!

  6. Očigledno da je Vučić rešen da pruži šansu novim mladim licima i u vladi i u stranci.Mladi su buducnost ove zemlje

  7. Podržavam ovakvu odluku predsednika i očekujem da će i dalje raditi kako je do sada radila.
    Vazan je kontinuitet u radu

  8. Zakonski rok je 90 dana od održavanja izbora, da se formira vlada, a mi ćemo je dobiti i ranije.

  9. Žurio sa izborima, pa seckanje natenane. Stručnjaci, lekari, kazite nešto.

  10. kakv je ovo lik, majko božija, „dobije“ izbore sa 62% pa pravi koalicije, a još se čeka po nekoliko meseci, kao da odluči, jao li ga nama sa ovakvima,

  11. To pricaj svom Andjelku koji ionako kadrira po srbiji i Beogradu, uz debelo placene apanaze za svako funkionersko i radno mesto…..Andjelko prvi primi u jaincima kandidata pa posle oko 3 meseca mladjani Andrej basket igrac skole sprovodi Odluku ako je uplacena gotovina preko seljaka koji donosi mleko….

  12. Izbori nisu završeni ,žalbe nisu rešene !Ima li neki novinar da ga ovo interesuje !?“Danas “ -nezavisane novine ???

Ostavite komentar


Politika

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija? 10

Šta za Srbe južno od Ibra znači zatvaranje srpskih institucija?

Nakon zatvaranja srpskih institucija u četiri opštine na severu Kosova nije bilo dodatnih jednostranih odluka Prištine, ali je kosovski ministar za lokalnu samoupravu Eljbert Krasnići 18. septembra izjavio da će i preostale "paralelne institucije" u drugim opštinama širom Kosova, sigurno biti ugašene. Iako su se srpske vlasti obavezale da na neki način sarađuju u zatvaranju ovih institucija, sporazumi predviđaju i da Kosovo osnuje Zajednicu srpskih opština, koja bi preuzela pružanje tih usluga, tvrdi direktor Radia KiM Isak Vorgučić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.