Vučić: Vlada Srbije radila veoma dobro

Ostavite komentar


  1. Dakle, možemo, nažalost, očekivati još skuplju novogodišnju Jelku, sve do Ginisa!
    „Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da nema problema s tim što su beogradske vlasti rebalansom izdvojile više sredstava za održavanje novogodišnje rasvete „

  2. Jedino premijrka nosi preverđeni transkript šta je izjavila jednom ambasadoru,ali to je više pravdanje,nego naređenje.

  3. Osim o Đilasu,Jedemiću i Jankoviću,ne čusmo ništa o železari i rezultatima(700.000 tona umesto 2.000.000),planovima,pretnjama EU i posledicama,ali važnija su ova trojica i Mišković?

  4. Koji rezultati ..vi sve bogatiji ..lopovluk se nastavlja…HAOS. .korupcija ..na svakom koraku …Kel to uspeh da radnik radi robovlastnicki za 20000 dinara ..bez ikakvih PRAVA i zastite. .Kod kineza za 15000. ..a vi politicari sve BOGATIJI ito bez dana radnog staza ..vec 15 GODINA necete da usvojite zakon o poreklu imovine ..???lustracija. .JER SVI bi pali . DOBRO je SAMO vama politicarima ..popovima i botovima nepismenim koji Vas prate ..nikada gore NIJE bilo u POSLEDNJIH 30GODINA za NAROD. .napravili ste najveci LOGOR na SVETU gori od jasenovca. ..VUCIC i njegova banda gora od pavelica

  5. Ni u ratu nije nosio šlem,a kamoli u hali!-Bosanac je to!

  6. Gospodin koji zna sve procedure i vrstan je pravnik, doduše bez iskustva u struci, predstavlja se kao predsednik svih gradjana, krši ustav i zakone svakodnevno!!!!
    Kao margarin u sve se meša, rečnik gori od tate Šešelja, ponavlja kao papagaj , lopovi , kriminalci…
    Posle 6 godina NEMA OPRAVDANJA!!! Ako Djilas, Jeremić i Janković to što tvrdi, a do sad nisu procesuirani , a ima sve poluge vlasti u svojim rukama, onda LAŽOV TREBA DA ODGOVARA ZA SVOJE IZJAVE I POSTUPKE. Ali na žalost, kad dodje i taj momenat, kad ne bude imao kontrolu nad pravosudjem, em što će već biti kasno zbog ogromne pričinjene štete, nego će se tada pozivati na bolest, kao i svi bivši političari!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.