Vučić: Vlast dopušta da svi koriste svoje pravo na skupove

Ostavite komentar


  1. Posto vucic ne moze mirno, na prevaru da preda Kosovo, izazvace gradjanski rat i tako pokusati da sprovede prljavi naum.

    1. Kako da ga preda kad Kosovo uopste i nije nase vec 20 godina .

      1. Jel ti trcis za lopovom da mu das vlasnicki list kad ti ukrade automobil? E pa to radi Vucic a za to da „nije nase“ ce da se ubrisete, nijedna okupacija nije vecno trajala.

    2. Pa Tadic i Jeremic su pitanje KiM izmestili iz UN u EU ako si zaboravio da te podsetim?!

  2. Bosko je danas obrukao sebe, pokazao jos jednom da je nasilnik, a sto je najgore on se time hvali.

    1. Ja ne vide da je on i udario Ristićevića. AV ih naziva fašistima, robijašima itd. Ali oni njegovi (za koje on „ne zna“) , koji su palili baklje po zgradam su izgleda sve sami intelektualci. Tako „deluju“

    2. Ovi sa bakljama po krovovima su male mace?! „Sef-navijac“ se sam hvalio kako je tukao po trojicu na ulici. Mora da su bili u dubku hahahaha

  3. O hvala ti Veliki podvaljku. Hvala ti što nas puštaš da imamo pravo da se okupljamo i iznosimo mišljenje. Da nije tebe, ne znam šta bi smo radili. Valjda bi sedeli u izolaciji i čekali da nas smaraš po ceo dan. Veliki pozdrav od moje šerpe. Ko nekad u 8:05.

    1. Okupljati se to je totalno ok … ali nasilje nije dozvoljeno, bar bi tako trebalo da bude.

    2. Upravo sam tako nešto hteo da kažem. To ( između ostalog ) nikad nećemo zaboraviti.

    3. I ja imam veliki podvaljak, da li to znači da treba da budem etiketiran?P.s. Da nije ovog protesta, neki nikad ne bi saznali kako šerpa izgleda, a kamo li da je uzmu u ruke.

  4. Kako to da vi svaki dan gostujete na vasim televizijama u toku predizbornog procesa a jos nismo imali prilike da cujemo ni jednog jedinog lidera stranaka koje su juce stvorene? I koji to mi necemo da se plasimo kad svi koji su danas i sinoc protevstvovali iskljucivo protiv vas licno aktuelni Predsednice. Hvala vam sto ne objavljujete samo njegove izjave vec i misljenje vasih citalaca.

    1. E jadna li si, nije tebi lako. Mora da lepo „spava“ kao i tvoj idol

  5. Samo neka koriste, videcemo na izborima njihova prava kako ce se zavrsiti i kojim rezultatima!

    1. Na izborima nećemo, ali videćemo na kraju godine ili početkom sledeće

  6. Nema šta nama „vlast da dopušta“ da koristimo svoje pravo jer je to pravo svakako naše, hvala lepo.

  7. Sta ti, monstrume, imas da dopustas ili ne dopustas?! Ako mozemo napolje iz kuca, onda mozemo da budemo gde god zelimo, a to ce, izgleda, na svu tvoju nesrecu…. biti na nekom veoma velikom skupu. Mafijasu.

  8. Cuj presednik drzave pozvao gracane da osude ponasanje Obradovica sto znaci poziva narod da izlazi na ulicu i suprostavi silon Obradovicu

  9. predsednice jel ti opet zezas ovaj narod.Po zakonu i Ustavu Srbije svako ima pravo javno da iskaze svoje nezadovoljstvo.Nema sta vlast da pusta ili ne pusta.Ali ok znamo da glumis mesiju ponovo,kao ti si demokrata.Na taj nacin prikrivas svoju diktatorsku politiku.

  10. Ej VLADALAC- MANIPULATORU, to si ti toboze PUSTIO, satro da svako ima pravo na skupove, a svi vide da si NAHUSKAO SVOJE PODANIKE U SKUPSTINI DA KAO BESNI PSI NAPOADAJU I POSTOJOCU I INEPOSTOJECU OPOZICIJU, (kakve veze imas Djilas sa sednicama parlamenta) pa vise pricate o njemu nego o dnevnom redu. Kakav teror prave Martinovic, i ostali clanoci SNS-a na sednicama Skupstine na celu sa Majom, sve si ti to smislio, samo manipuslise narodom.Gde ti je pravosudje, da lopovi idu u zatvor, pa morao bi da pocnes od PORODICE STEFANOVIC PA REDOM, a isplivalo je na videlo kako placas silne BOTOVE PO JAVNIM PREDUZECIMA, zato tamo nema promena, da se neprica o MARICU SARAPI , KRSTICU, (strucnjaku za marketing) za izvrtanje cinjenica i laganje naroda.
    Pravis se blesav pa kao dajes nam po 100 eura, a koliko si mi ukrao meni penzioneru. >I jos nesto protiv sam bilo kog nasilja, A TEBI TO DOSLO KAO PORUCENO , DA VIDIS CETNIKE , LJOTICEVCE, FASISTE, kao pretucen je POSLANIK, RISTICEVIC a sta je sve izgovorio , i kako stalno po tvom diktatu vredja poslanike, a sve pod plastom nekakve demokratije, i da je to normalna politicka borba, pa sta ti mislis da da neko sme da prica u SNS-u sta hoce, sve je to po tvojim direktivama , a tvojimPOSLANICIMA SLIHTARAMA OSTALO JE SAMO DA SE TAKMICE KO CE BITI NEVASPITANIJI BEZOBRAZNIJI I KO CE VISE VREDJATI NEPOSTOJECU OPOZICIJU.
    Na nasu zalost nigde nema na sceni mladih i strucnih ljudi, sve si lepo smislio, okriziosi se nepostojecom opozicijom, i stalno vodis TESKU BORBU PROTIV UNUTRASNJEG NEPRIJATELJA, , a kakve ekonomske mere donosis
    bez konsultovanja STRUKE, nek nam JE BOG U POMOCI, AKO NIJE KASNO I ZA BOGA

  11. Naravno kao i „braca“ tvoje premijerke i njeni bolesnici! Vratite pesacku subotu patrijarhalno-porodicnim ljudima!

  12. Sve sto se moze reci stane u “ jadan, bedan i glup narod koji proizvodi ovakve predsednike i politicare..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. i 29. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.