Vučić: Vojnim vežbama sa NATO i Rusijom čuvamo našu nezavisnost i suverenitet

Ostavite komentar


  1. Ovaj je potpuno prolupao. Jucce zlotvori srpski danas bracha po oruzzju… Bogami ja sam zabrinut za njegovo zdravlje…

    1. Odličan predlog…
      Onda imaš sledeću situaciju, na izborima za predsednika pobedjuje albanski kandidat jer za razliku od nas oni znaju da se dogovore medjusobno….aaaa misliš oni nemaju pravo glasa jer nisu srbi…. …
      Jel kapiraš sad zašto su se ocepili?!
      Dajte da se sredi ekonomija, pozatvaraju političari ogrezli u kriminal, da se stvori jaka država pa onda možemo da pričamo o Kosovu eventualno ali na neki drugi način. Kad budete imali šta da jedete i para da putujete boleće vas za Kosovo…. Vozaju vas isti 30 godina sa istom pričom a oni svi postali milioneri u medjuvremenu…

    2. Miloje:To što sa nekim sarađujemo, ne znači da smo braća po bilo čemu, pa ni po oružju.

  2. Jadnice, juce si kudio i „plakao“ zbog NATOa, a danas ga hvalis!? Pa jesi li ti normalan covek!? Ispada da si juce LAGAO naciju!

    1. crni domino:I juče i uvek će se osuđivati NATO šta je učinio Srbiji pre 20. godina, ali to ne znači da ne treba da sarađujemo sa njima.Mi smo za saradnju sa svima pa i sa NATO.

  3. Evo ja imam 2 predloga za Kosovo i Metohiju.1.- Neka Srbija postane član NATO a za uzvrat Kosovo i Metohija postane tj ostane naša pokrajina. NATO može da zadrži svoju bazu Bondstil zajedno sa srpskom vojskom. Ukoliko su protiv toga onda predlig 2.- Podela Kosova između Srbije i albanaca ali zato Srbija pripoji Republiku Srpsku.

    1. Nema ništa od toga. Taj voz je otišao 1991 godine. A Republika Srpska neka ostane tamo gde jeste.

      1. Pripojicete je kad vam svi dodju na traktorima. Da ne bude posle iznenadjenja.

    2. Odličan predlog…
      Onda imaš sledeću situaciju, na izborima za predsednika pobedjuje albanski kandidat jer za razliku od nas oni znaju da se dogovore medjusobno….aaaa misliš oni nemaju pravo glasa jer nisu srbi…. …
      Jel kapiraš sad zašto su se ocepili?!
      Dajte da se sredi ekonomija, pozatvaraju političari ogrezli u kriminal, da se stvori jaka država pa onda možemo da pričamo o Kosovu eventualno ali na neki drugi način. Kad budete imali šta da jedete i para da putujete boleće vas za Kosovo…. Vozaju vas isti 30 godina sa istom pričom a oni svi postali milioneri u medjuvremenu…

    3. Hajde neka se desi tvoja prva opcija. To je najveća mora svih političara koji pretenduju da budu vlast u Srbiji. Šta onda? Dobijaš 2 miliona izuzetno neprijateljski nastrojenih građana. A treba na tom prostoru da uspostaviš izvršnu, zakonodavnu i sudsku vlast. Da ne govorim o plaćanju poreza, taksi, komunalija, … Lako je pevati „Kosovo je srce Srbije“. Posebno onih koji su svu imovinu prodali Šiptarima i od tih para pokupovali silne nekretnine po Srbiji. Treba u Ustav uneti da je KiM privremeno okupirana teritorija Srbije a prema kosovu uspostaviti nepropusnu granicu kao što su je Mađari napravili prema Srbiji.

  4. Nema dogovora do god imaju Ameriku kao mentora, kad od baza u sa Kosova tad ce nesto mozda biti, nego ajde lepo lustrirajte lopove Dinkice Tadice Vlahovice, Djeliice, Kostice, Cede i politicku majku Dragicu, , nemoj da izigravas Vkadu i Skupstinu, samo radis na svojoj promociji

  5. Vladane, ja bih da te popravim: ako nam albansko Kosovo, neka nam daju bosansku Rep. Srpsku, hrvatsku Krajinu sa jadranskim ostrvima i srpskim Dubrovnikom, crnogorsku Duklju, Albaniju , deseti bicirkl sa srpskim arbajterima u Becu, dobar deo Haga…Sto si se stisnuo kad strazis, Vladane… ne budi tako skroman…uzmi sve sto ti zivot pruza, danas i cvet , sutra uvela guza…

  6. @ Vladan: Ne da cemo mi uci u Nato, nego ce pre Nato uci u nas, tako smo privlacni, sa Seseljom, Karadzicem, Vucicem.

  7. MULJAS, MULJAS, I DALJE OSTAJES PRI SVOM VUCICU, VARAS NA KARTAMA I KOCKAS SE I DALJE…

  8. Srbija čuva svoju nezavisnost, ali to ne znači da ne treba sarađivati sa svima.

  9. Dobro je sto Albanci ne zele dijalog jer u tom slucaju bacaju senku na mogucnost Vucicevog razgranicenja i gazenja 1244.

  10. Moramo kako znamo i umemo da ostanemo neutralni. Da gledamo samo svoje interese.

  11. Nije u pitanju neutralnost već Vučićevo dodvoravanje NATOu. Vučić je probao da se dodvori i NATOu i Rusima da bi vladao celog života ali se zeznuo. Gurnuo je prst u oko Amerikancima i Evropljanima kad je dočekao Putina u grandioznom stilu i neće po njihovom zahtevu da usmeri politiku protiv Rusije, a sa druge strane neće da odustane od NATO vežbi i tako je okrenuo Putina protiv sebe. I tako je Vučić hteo svima da se dodvori ali je okrenuo sve protiv sebe. Sad Vučić obećava Putinu da će ga umešati u pregovore o Kosovu da bi Rusija bila faktor stabilnosti na Balkanu, i time opet gura prst u oko Amerikancima i NATOu. Ameri hoće da Tramp bude faktor stabilnosti inače van toga Trampa Srbija i Kosovo ni ne zanimaju, ali želi da bude faktor stabilnosti na Balkanu, sve velike sile imaju taj trip, Putin je pošizeo kad je Severna Koreja odbila da ga uključi u njihove pregovore sa Južnom Korejom (sam Putin je kriv jer je hteo da namesti Kima u Kopenhagenu Amerima i Dancima ali su ga Danci ocinkarili Kimu), sav kredit je pripao kineskom predsedniku i Trampu za mir na korejskom poluostrvu. Sad Vučić ide na tu kartu dodvoravanja Putinu, da Putin bude zaslužan za mir na Balkanu, ali time okreće Amere i Brisel protiv sebe. Tu treba prepoznati i stav SPC koja podržava Vučića oko Kosova, Vučić je i preko Rusa ubedio crkvu da ga podrži, Putina baš briga, njemu je bitno da pokupi kredit za dogovor Vučića i Tačija. Zato je Irinej podržao Vučića, Vučić i Rusi su nabedili crkvu da to uradi.

  12. pa pobogu Predsednice zar vam nije bilo ispod casti da za sagovornika imate Jelenu Mili’, najveceg propagatora Nato alijanse. Pa zar tu osobu slusati o jednom zlocinackom savezu koji nas nemilosrdno ubijao a da za takvu damu to i nije bio zlocin. Raspsite vec jednom za svagda referendum koliko bi ljudi bilo za to da u]e Srbija u Nato i EU. jA MISLIM DA BI ZA Nato glasalo 5- 10 poston a za EU 20-30 posto. okanite se vise svakog dijaloga sa Nato placenim sluzbama.

  13. Pobogu covece zar prekjuce u Nisu places zboz zlocina Nato snaga a sada ih jos pozivas na nekakve vezbe sa nama. Treba Rusima dati bazu poput one koju Ameri imaju na nasoj zemlji na Kosovu i otkaciti svaku saradnju sa zlocincima, dok nam ne plate svu stetu sto pocinise ovoj napacenoj zemlji.

Ostavite komentar


Politika

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta? 8

Vanredni izbori ili protesti: Kako se boriti protiv vlasti i Rio Tinta?

Iako se poslednjih dana od pojedinih opozicionih stranka, kao sredstvo borbe protiv vlasti i Rio Tinta ističu vanredni parlamentarni izbori, po tom pitanju nema jedinstvenog stava, pa se takođe iz opozionih redova može čuti i naglašavanje protesta kao primarnog sredstva borbe. Kako ističu naši sagovornici, ovo jeste tema koja opoziciji može doneti glasove simpatizera vlasti, ali naglašavaju i da protesti i izbori ne treba da se posmatraju kao suprotstavljeni načini borbe.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.