Vučić: Vojska Srbije prešla u nešto niži stepen borbene gotovosti, komplikuje se situacija na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Situacija na KiM se komplikuje zato što u Prištini i na severu sede teroristinsa dugim cevima i ljudi koji nisu za dijalog, već za nerede i proterivanja Srba.

  2. Mi i nismo ni zašta drugo nego za kompromise uvek na našu štetu.Sveje to režirano

  3. Upitan da li bi i Srbija mogla da bude kažnjena, poput sankcija koje se najavljuju Prištini, jer se obe strane pozivaju na smirivanje situacije, Vučić je kazao da ne bi isključio ni tu mogućnost. Srbija ima pravo da kazni te zemlje oni su to sto silom i nezakonito u tudjoj zemlji rade ne srbija jer jeste u svojoj sopstvenoj zemlji u srbiji da niko nema pravo da silom i svakim zlocinom nezakonito illegalno da rade sta god zeli to nikuda nema niti se dozvoli niti pistoji trebaju zlo sto su sami dozvolili skloniti ne da silom rade u tudjoj zemlji sta god zele nikakvog prava nemaju da silom sami sebi to pravo daju sto u tudjim zemljama nemaju nemaju sta da mesaju srbiju srbija se nalazi i jeste u svojoj sopstvenoj zemlji da niko nema pravo da silom spreci njeno pravo niti njenu zemlji nitice naroda imaju pravo srbija da brani odbrani svoju zemlju sva svoja prava i svog naroda niko nemaju pravo da sprece srbiju niti naroda gde to ima !!!

  4. Vučić je dodao da je danas razgovarao sa predstavnicma Srba sa Kosova i Metohije, kao i sa više predstavnika EU i SAD u prethodnim danima, navodeći da su svi razgovori bili „teški“.

    Komentarišući moguće imenovanje Džejmsa O’Brajana za državnog sekretara SAD za evropska i evroazijska pitanja, koji će zameniti Karin Donfrid, kazao je da će ta odluka za Srbiju biti mnogo važnija od izbora u SAD.

  5. Неко је једном написао:
    Балканска крчма је туристичка атракција:Ко омркне,тај не осване!

  6. Mnogo se neko streca što naša vojska paradira oko granice sa Kosovom?
    Tužno je to za Srbiju, al naši političari su dobri da zakomplikuju svima nama živote.
    Kao da se igraju rata, a i sa nama…

  7. Ukoliko nema potrebe za visok stepen borbene gotovosti onda je to u redu.

  8. Vojska je uvek spremna da reaguje ukoliko bude potrebno, ali mir je prioritet.

  9. Hahahahahahah, u nesto nizi stepen borbene gotovosti, haahaahahaha.. prestanite da se tripujete, kad znate i sami da morate da radite kako Amerika kaze, da ne bi Ameri sa najnizim stepenom truda i gotovosti napravili fajront dole.

  10. Nekada je informacija o stanju borbene gotovosti bila jedna od najstrožije čuvanih tajni! I danas je to podatak sa određenim stepenom tajnosti ali se to od strane političara skoro svakodnevno objavljuje na Pinku i Hepiju bez bilo kakve odgovornosti! Prestanite da se igrate Vojskom!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.