Analiza Vremena: Predsednik poručuje da Vojska Srbije stoji iza njega 1Foto: MOD (Arhiva/Ilustracija)

Stavljanjem oficira iza sebe, da ih kamere snimaju, Aleksandra Vučić očigledno šalje poruku da vojska stoji iz njega i da niko ne sme ni da pomisli da može da ga sruši sa vlasti, piše nedeljnik Vreme u analizi događaja u kasarni „Vasa Čarapić“ u onlajn izdanju.

Niz političkih zloupotreba Vojske Srbije koje čini od dolaska na vlast, bilo kao potpredsednik Vlade, premijer ili kao predsednik države, Aleksandar Vučić nastavio je i u subotu (24. avgust).

Njegovi spin-doktori smislili su da prisustvuje polaganju kamena temeljca za novi objekat Odreda za posebne namene „Kobre“, jedinice koja brine o njegovoj i bezbednosti familije mu, navodi se u analizi Vremena.

Pažljiviji gledaoci su mogli da primete da Vučić ima problem sa vidom, dok je listao stranice napisanog govora, videlo se da su slova krupna, ogromna, primećuje se.

Ukazuje se i da je Vučić odgovore na pitanja novinarima izgovario sa amblemom „Kobri“ iza leđa, dok iza stoje i glavom klimaju zamenik načelnika Generalštaba general Želimir Glišović i komandant „Kobri“ pukovnik Darko Đošić, inače dugogodišnji Vučićev šef obezbeđenja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari