„Vučić vraća proces na 1999. godinu zahtevom KFOR-u za povratak snaga bezbednosti“: Analitičari o najavi predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Ovo me da upali samo ako je zahtev podržao Zapad , tj ako Albanci ne žele da rade dalji razvoj društva.

  2. Dokle god Rezolucija 1244 postoji dotle ćemo moći da se pozivamo na istu. Zašto da se ne vrati deo policije i vojske tamo? Neka se vrate j deluju u sastavu NATO-a, na primer da se ne bismo s njima (ali ni sa Albancima) sukobljavali. Ako se dogovori i Rezolicije ne poštuju, čemu ih donositi? Ili se poštuju samo one koje odgovaraju Albancima? Ni R1244, ni Briselski ni Vašingtonski sporazumi ni ništa. Ko onda da garantuje da će neki naredni sporazum da bude čvrst i konačan?

  3. Niko nije ni pomislio da je to moguce….takav predlog je samo nemoc Srbije da bilo sta uradi na Kosovu…da je Srbija toliko jaka reagovala bi vec odavno! Ovo je samo mazanje ociju narodu jer smo toliko nemocni da boli!

  4. Na čelu konvoja srpske vojske i policije koji se vraćaju na Kosovo da budu oni koji su srpsku vojsku i policiju 1999. povukli sa Kosova: Vučić, Dačić i Vulin, a u pratnji i njihovi sinovi.

  5. Posle 23 godine AV se setio rezolucije 1244. Svi njegovi potezi su samo reakcija na poteze Kosova, kaskanje za dogadjajima. Tako kupuje vreme da vlada, a Srbija se lagano raspada po svim porubima…

  6. Zasto u ozbiljnom tonu komentarisete izjave tog smesnog coveka, umesto da parodijom odgovorite na parodiju?

  7. On je najveći glup srbskog naroda ka president kao Milošević…
    I on će završavsti kao on…jednostavno jedan fašist…

  8. Ua Kfor , Nato, Zapad , ta prica je gotova, mozemo mi tu da se migoljimo koliko hocemo, mozemo samo da naj…mo.

  9. Taj zahtev je predstava za njegove birace.O tom zahtevu treba da odluci savet bezbednosti u kome su i tri zemlje koje su priznale Kosovo!

  10. Kad covek otvori naslovnicu Danasa, pomislio bi da su u pitanju Albanske novine iz Prištine. Eto to je moj komentar.

  11. Prvo ih je nagovorio da napuste policiju Kosova,a sada ih vraća.
    Palikuća postaje vatrogasac,spa sila c

  12. Pravopisne greške ukazuju da su bar pola ovih komentara napisali Albanci ili polupismeni Srbi,nažalost.Kosovo pripada Srbiji,sviđalo se to čitaocima Danasa ili ne.

  13. Kosovo je Srbija a 1244 je UN rezolucija.Jos jedna sitnica,zasto insistiraju da Srbija ,,prizna,,kosovo.
    Srbi bas nisu ludi al ….ostacu fin

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.