Vučić: Vreme je za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu

Ostavite komentar


  1. Svaka stranka koja predje 20% podrške je potencijalna opasnost po društvo.Svaki vladalac želi da ima što više podčinjenih kojima može da upravlja kada taj broj predje 50% društvo gubi smisao postojanja.
    Svi rade na opstanku vodje a ne društva.Tito je imao savez a potom katastrofa na katastrofu…….

  2. Cim je u skripcu on sam sebi baca „udicu spasa“. Da li su to izbori, ili novcana davanja, ili neki novi neprijatelji , tek „kec iz rukava je tu“. Nadam se da mu ovog puta nece proci.

  3. „Vučić: Vreme je za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu..“
    – jel’ to konkurencija pokretu za korupciju, kriminal i izdaju formiranom u junu 2012 !?

  4. Sta bi sa onim Srpskim svetom?? Da li je sada ovo zamena za to isto, samo drugacije imenovana. Ne znam zasto mi se cini da bi bilo bolje da svako radi svoj posao za koji je i placen, a onda bi bilo moguce sve pa i ovaj pokret za narod i drzavu mislim da bi narod imao vise razumevanja za takvu vrstu pokreta. Ziveli

  5. Kao po obicaju jos jedna glupa ideja!!!!!Ako je i od Vucica prevrsilo je svaku meru.Ucinio je Srbiju neuredjenom pravnom drzavom pa mu nije dovoljno pa smislja jos nesto gore.Drzavi Srbiji treba neko na celu ko ce Srbiju odvesti u srecniju buducnost a to sigurno nije navedeni koji je mnogo sto sta unazadio.

  6. Pa zar sad ne rade za ljude i državu i našu decu????Ko će biti na čelu te nove stranke,možda neko nepoznat javnosti???

  7. Pa nekada smo imali SSRNJ, pa se u njegove prostorije uselio SPS, tako da ce opet bas taj prostor biti popriste “novije istorije”, ako SPS ne bude mogao da odbije predlog…

  8. Ili Vučić opet sprema neku novu zaje…..ju naroda ili ća sada najzad posle novog eksperimenta AV narod totalno da naj..e. Trećeg nema.

  9. Ево слажем се са Председником. Време је да се народ покрене и смени ову уништитељску екипу са власти.

  10. Kod nas je imao puno sledbenika, svi su slusali njegove monologe s uvazavanjem i razumevanjem, ne shvatamo samo sto su se doktori neprekidno krstili i kolutali ocima!

  11. Treba odbraniti pokradeno od naroda sad bi da se ujedine lakse ce se braniti od zatvora.To sto su krali Bog ce im sudii njima i njihovoj deci ali sto su izdali drzavu narod treba da im sudi,vlasti i opoziciji.

  12. U taj pokret ce uci Milica zavetnica i Jerkovic, a Nestorovic ce im se pridruziti nakon izbora. Predlazem da Vojislav Seselj bude predsednik pokreta, kao rodonacelnik ove nakazne politike, a Vulin zamenik.

  13. Pa jedini način da se svi uclanimo u sns I nema problema i svadba sa opozicijom. Mi bi bili prva drzavica koja je na takav način uredila svoj parlamentarni život i nema vise izbora.

  14. Klasican potez diktatora. Ovo je kraj demokratije u Srbiji ako je uopste i bilo

  15. Vučić: Vreme je za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu

    Vučić je u PRAVU !
    Krajnje je vreme za osnivanje velikog Pokreta za narod i državu koji ce Srbiju SPASITI OD NJEGA !

  16. Gubiš podršku . Nema od toga ništa. Odlazi ne volite ovaj narod . Srbiju si uništio postali smo robovlasnička država.

  17. Već je osnovan takav pokret – „Srbija protiv nasilja“, a i ti se AVlijaneru spremi za pokret, da ti najzad vidimo leđa.

  18. Ajde? Sa tobom i tvojim pajdasima na celu? Isto onako kako si spasavao i Glinu i Krajinu?

  19. Opet neka njegova ujdurma. Shvatio je da gubi pa skuplja skonca i konopca. Dovešće i iz RS možda učlani i Ki neze i Ruse izbegle od rata.

  20. Jel’ ovo sad postala jubilarna najava svake godine? Prošle je bio „Narodni pokret za državu“. Sada je „Pokret za narod i državu“. Sledeće će verovatno biti „Državni pokret za narod“
    A mi državu već odavno nemamo. Imamo samo privatnu vlast jednog čoveka. A naroda nam polako ponestaje. Neko umre, a neko se iseli.

  21. Tri komentara,na pokušaj fašizacije Srbije?
    Poštovani Uredniče sajta ako u ovom suludo
    m pokušaju Aleksandra Vučića ne vidite opa
    snost po demokratiju u Srbiji ,onda mislim da
    da niste shvatili kolika je OGROMNA opasnost
    od pravljenja GULAGA od Srbije i TITOIZACIJE
    i UNIŠTENJA bilo kakvog demokratskog života u Srbiji.Ideja AV a je UVODJENJE jedno
    partijskog režima,pod krinkom borbe za narod
    i državu.Prihvatanje njegovog „modela“nove
    organizacije vlasti,prihvatili bi isti sistem koji
    je Hitler uveo u nacističkoj nemačkoj ili Staljin
    u SSSR u.A to je ,ko nije za njegov Kvazi Pokret taj je neprijatelj naroda i države.Taj čo
    vek se potpuno izgubio u snovima da DOŽIVO
    ZNO ostane na vlasti i Srbiju napravi do sada
    ne vidjenim eksperimentom TOTALITARNE
    DRŽAVE.

  22. Biće to pokret za lopove i secikese od zlog oca i gore majke. Opleviće srbiju poput alibabe i 40 razbojnika .Biće to udruźeni poduhvat pljačka elite sopstvenog naroda još ono malo što je ostalo

  23. JOŠ FALI POKRET?

    Ovom napaćenom narodu fali još Vučićev „Veliki pokret za narod i državu“, sve ostalo ima na pretek, ako zaboravimo da četvrtina stanovništva gladuje ili je na ivici gladi. To naši, a ne i moji, vodeći političari niti znaju, niti im neko rekao, niti će im reći. Oni žive u drugom svetu i pod drugim nebom obilnijim svim i svačim i veruju autonomno samo sebi i sebi.

  24. Sta kaze ,nakrali smo se mnogo i vise ne treba,sad godinu il dve da zataskamo i pozdrav.

  25. Joojjj, prepredene lisice manipulator jedan nevidjeni, sad ce jos vise za sludi ovaj narod koji je vec toliko upropastio……sad smo ga ugasili, al stvarno

  26. Vučić je fenomenalan manipulator, veoma dobro poznaje psihologiju
    svih slojeva naroda(„narod želi vođu koji mu daje sve što mu treba za život ,
    vođa daje zaposlenja , penzije i lekove,
    vođa daje sve što narod „treba da zna u pet reči“ — ne treba se opterećivati suvišnim znanjem
    sposobni mogu uvek doći do diploma svih vrsta — doktorati su prevaziđeni
    parlament je nepotreban, vođa uvek efikasno i brzo odlučuje
    arhitekturom države efikasno upravlja ( parlament, sudstvo, policija, armija … )
    svi koji se sa ovim ne slažu ( neće doći do reči nigde na medijima …

  27. Onaj ko je uzrok problema (Vučić) ne može biti deo rešenja. Ovo je jadan pokušaj da svoje brljotine podvali nekom drugom ili jednostavno obriše pa da nastavi dalje da razvaljuje Srbiju i svađa narod?

  28. Ni malo naivna stvar.Ide na potpunu marginalizaciju opozicije.Sada će da okupi sve „patriote“.Sa druge strane će pored Srbije protiv nasilja,ostati samo Jovanović sa monarhistima,a njih će lako torpedirati.Pritisak na građansku opoziciju i njihova satanizacija će biti nezapamćen.Svi mediji,osim dva-tri,već uveliko rade na tome.Sledi totalna nacifikacija već uveliko nacifikovane zemlje.U tome će imati punu podršku Rusa.

  29. Са тобом на челу је гарантована пропаст…макни се више са власти …

  30. Beše u terminalnoj fazi SFRJ nešto što se zvalo Socijalistički Savez Radnog Naroda (SSRN) u kome je Savez Komunista (SK) bio avangarda… i znamo kako se sve završilo.

  31. i on je uvideo da nemamo Državu!! Pa ko nam to uništi državu i institucije? Da nisu oni što pokradoše izbore i oteraše nas u dužničko ropstvo, a od ove lepe zemlje napraviše kinesku,arapsku i Rio Tinto koloniju??!!!Dotičnu spodobu treba što pre udaljiti od javnih funkcija, da se spase što se spasiti može!! Ako uopšte ima nešto da nije uništeno i prešlo u privatne džepove?!

  32. Ne znam kako da tumači cenzuru komentara?Vidim mnogo glupe komentare objavljujete,a kritične analize,ako su pesimistički,odbacuje te.Na valja vam posao.Tako radi i opozicija,pa zato diktator čvrsto sedi u sedlu.

  33. Posle svake sednice Centralne otadzbinske uprave usadjivao sam nase tradicionalne vrednosti za narod i drzavu!

  34. Ajmo opet narod guraj u autobuse i vozaj po Srbiji. Hahahahhahaha kakve su to ovce od ljudi.

  35. Šta se može očekivati od genijalaca – osim čiste genijalnosti ?!
    I uprkos takvima koji su nas i do sad decenijama vodili i beskrajno usrecivali – mi smo na repu Evrope ?!
    Pa kako ? Pa zašto ? Pa dokle ?
    Ili je do njih, ili je do nas !!

  36. Taman da se utope i Zavetnici i Nestorovic i ostala desna konspirativna „opozicija“.

  37. A „Pokret pristojnih ljudi“ će da dozvoli međunarodnu istragu pokradenih izbora od strane SNS. Šta će „Pokret“ sa Kosovom i „Rio Tinto“? Lepo napisah neki dan da se ovo „društvo“ nije vratilo vek,dva unazad već opako mentalno i moralno devalviralo i ovo su nebrojene posledice takvog posrnuća.

  38. Сетио се вођа д би било добро да подели с неким проблеме које је направио,наравно,покрадене новце не дели с никим.

  39. A mi koji smo protiv tebe bicemo i automatski protiv tog tvog pokreta i protiv naroda i drzave?
    Znaci svi oni koji su glasali za opoziciju su protiv naroda i drzave, prema tvojim izborima njih preko jednog miliona.
    Zavadio bi ti rodjenu bracu samo da ostanes jos koji dan na vlasti.

  40. U pravu je….Krajnje vreme da se jaram bitangi,lopova i krvopija ( sns) skine sa leđa i kože ovog napaćenog naroda,da se eliminišu i zatru za sva vremena i zabrani im se ikakvo postojanje..
    Tačno za državu i pravdu,poštovanje Ustava i zakona u svim oblicima,novo sudstvo,staro zdravstvo( gde važan čivek a ne deblj.koverze), ukinuti novi način obrazovanja,inkluziju vratiti gde joj mesto i uvesti da je Porez br.jedan stub države!!! Ostalo će već doći…

  41. “Vreme je za osnivanje velikog pokreta za narod i drzavu, koji ce imati snage da ubrza ekonomski rast Srbije i odbrani nase nacionalne i drzavne interese“, glasi nova ideja predsednika Srbije, Aleksandra Vucica, objavljena na njegov instagram ‘buducnostsrbijeav’.
    Glupa, ali i opasna Vucieva ideja fasizoidacije Srbije, poput Hitlerove Nemacke 1936.godine.
    Kome Vucic upucuje takve otvorene pretnje? U prvom redu Kosovu, a ne iskljucuje ni druge susedne drzave.
    Nakon prikupljanja ogromnog arsenala naoruzanja, sada namerava da organizuje nekakav agresivniji za ostvarivanje njegove radikalske-fasizoidne ideje.
    To je direktna pretnja Kosovu, s obzirom da u svim njegovim i inim govorima, dokumentima i rezolucijama “Kosovo i Metohija zauzima centralno mesto u politickom, ekonomskom, bezbednosnom, nacionalnom i drzavnom interesu za Republiku Srbiju“ (Rezolucija Narodne skupstine Republike Srbije, RS-broj 1, od 13.januara 1913).
    Tako se Vucic “bori za ocuvanje mira i stabilnosti u regonu“!

  42. Lepo se istomišljinici utešiše kroz komentare, no istina stoji: zbog nepostojanja kvalitetne _srpske_ opozicije, bojim se da narod biti uz vlast, radilo se o koalicijama ili pokretima svejedno. Kad stranke koje se bore za vlast prestanu biti opozicija _srbiji_ i izbace bolje programe i mnogo bolje kadrove, tada je vlasti odzvonilo. Prosto!

  43. Pa za narod se bore damo posteni ljudi ,a ne pefeti i kriminalci .tebi je mesto uzatvoru a ne da krcmis srbiju

  44. Zasto moj komentar ne objavite slobodni idemokratski novinari sigurno ne smete od tajkuna

  45. DRZAVA JE JAKA KADA U NJOJ VLADA ZAKON A NE KORUPCIJA I KAD SE POŠTUJU GRADJANI SRBIJE.A NE STRANE FIRME KOJE ZAKON PRESKAČU.E TADA CE SRBIJA BITI NAJJACA.

  46. Dan, kada su komunisi postali socijalici, 1990. godinne, nije bilo radosnijih i ponosnijih faca na poslu, od njih. Pitam ja, moga kolegu, da li je on i dalje komunista (zaklinjao se čovek)? Kaže on meni, nemaviše komunista? Okrećem se, smešno mi, a besna sam, držim ruku pozadi, da ga ne lupim u nacerenu, nasmejanu facu. Pa čekaj kažem, ti se i dalje zoveš Milutin kao i juče? U čemu je štos, majke ti? Ništa, smeškaju se debelokožci, bitange i protuve, prestroje se vrlo brzo? Danas, od tadašnjih mlađih socijalista, mnogi su „naprednjaci“? Samo ih gledam, prezrivo kao i tada. Kako li će se nazvati, u novom pokretu, bog će ih znati? Samo, znam da će i dalje udobno živeti, na plećima ovoga ubogog naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.