Vučić: Vrlo je moguće da SNS izgubi naredne izbore

Ostavite komentar


  1. Da li se samo meni povraća? Vučiću, film traje tri sata i u flmu se baš lepo vidi ko si i šta si (ovo đavo i đubre si sam lepo izveo zaključak) i kuda nas vodiš. Sve čestitke autorima i novinarima koji su ovako hrabro izneli istinu. Ima nade za Srbiju dok je takvih ljudi.

  2. Predsedniče, budite bez brige. To pričate pred svake izbore da biste kod Vaših poltrona izazvali neizvesnost i podstakli ih da se dodatno potrude oko izbora, a ostalima dajete lažnu nadu da Vam se bliži kraj. Vladaćete Vi do kraja života, pa zar niste upravo Vi u svemu nadmašili čak i Tita?
    Sad, jedino ako Vas neko prerano smakne-u tom slučaju ne biste vladali predugo. Povrh toga, mnogi bi se jako obradovali tome i prvi put u životu bi se napili.

    1. Ništa on nije slagao,nego vas drnda na suvo, a vi,vidim ne primećujete,nego se primate na svaku rečenicu.

      1. Opet vi i mi. Ljubišga, ne deli jedan te isti narod. Dosta nam je podela, na kraju će te izlokobiti građanski rat, a to tvom vođi, najviše odgovara.

    2. To je ne moguće. Imate svu podršku građana. Malogradjani vVam i ne trebaju za pobedu, u velikoj manjini su.

  3. U pravu je predsednik SNS ima velikih izgleda da ne osvoji 100% glasova a to je, priznacete, veliki poraz.

  4. A šta nije istina u „filmu“?Film je dokumentarni,sa originalnim snimcima,izjavama,člancima ,….Može da se kupa u sto voda;istina je istina,što mu se me sviđa,njegov problem.Ući će u istoriju,ali preko Vinče.

    1. Diktator kakvog ce istorija pamtiti i tek pisati…norod to i zasluzuje…pozdrav iz dijaspore 🙂

  5. Ne verujem da ce do toga doci, jer ljudi u Srbiji odlicno znaju da prepoznaju rad, trud i kvalitet.

  6. Prokomentarisaću samo naslov , jer sam samo naslov i pročitao . Kako je moguće da SNS izgubi izbore , kad će jedino oni i izaći na predstojeće izbore uz recimo još neke sitne “ boranije „?

    1. Bas ga briga. Vodice kampanju protiv zamisljene opozicije (koja je mnogo ozbiljniji protivnik nego postojeca).

  7. Po Ustavu Presednik Sirbije nemoze biti lider jedne partije jer po Statutu predstavlja celi narod a ne jednu partiju! Daklem Vucic ignorira ustav !Drugo:drzavom odn. gospodarstvom vlada Premier sa Vladom a ne Presednik drzave“

    1. A,Tadić i ovi pre njega su mogli da budi i predsednici države, i predsednici stranaka?Nije ti tad to smetalo?A,Ustav pročitaj,pa se javi.

      1. U tom Ustavu takođe piše i da je Kosovo „sastavni deo Srbije“, al* to je malo morgen, čik nek ode AV, dole ako sme, a probaj i ti, možda su tamo sendviči svežiji!

      2. Zašto smo onda menjali Tadića, ako ovaj radi isto. Da nije obećao da će da radi sve drugačije.

  8. Kmeee…., nije fer. U filmu prikazuju kada sam bio mali, pa nisam znao šta radim. Sada sam porastao, pa to što je nekada bilo više ne važi. To nekada što je bilo važi samo za žute, ljotićevce, fašiste…. Ja sam, naravno, jedino pošten (prošlost se ne važi) i svi ovi moji su pošteni i ja nikoga od njih ne dam, jer znam da su pošteni, helikopter je slučajno pao, Babić slučajno udario u auto u kome je poginula žena, marihaunu ja nisam sadio (tamo je bio Vulin, ali njega ne dam, nema ko da me hvali)…

    1. eto i Martinović iz Skupštine ranije kao radikal je pričao jedno a kada je preleteo u SNS počeo da priča drugo, ali je morao da se iskupi tako što je javno rekao da je bio magarac.. i ponovio to nekoliko puta..

      1. Priznao je da je „magarac“, mada mnogo vise podseca na drugu vrstu, sa repom ili bez njega!!!

  9. Zato treba da postoji sistem,društvo,država,sud,prosveta,zdravsvo,policija,vojska,radio,
    televizija,novine……a ne samo ti.

  10. SNS da izgubi izbore??????!!!
    Izvini, a od koga bi to SNS mogao da izgubi izbore? Od onih koji bojkotuju izbore, ili od takvih sila kao što su razne Metle, Zvonca, Osvetnici, Zavetnici i slični klovnovi?
    U stvari, ovo mudrovanje treba samo tumačiti kao poziv „botovi na okup!“

  11. Baš ga je „Vladalac“ potresao. Istina boli posebno ako stalno pokušavaš da je iskriviš i „ulepšaš“. Na taj način lažeš i sebe i druge. On jednostavno ne želi, ili ne može, sebi da prizna da je od Srbije napravio zemlju ludila i beznađa, zemlju bez budućnosti iz koje naša dece beže u beli svet. Posle njegovog političkog sunovrata biće potrebne decenije da se ova naša napaćena, oplačkana i unazađena država oporavi.

  12. Pošto on sve zna,zašto nije rekao koja je to opoziciona politička snaga koja izlazi na izbore i od koje može da pretrpi poraz ?

      1. Eeee…bre “ ljubisa “ …somovi zive u mulju reka , interesantno cudni izraz ; mulj – muljanje , (mora da je “ SOM “ zastitni znak sns sekte ) dok sarani “ plivaju “ da ili dok somovi ne stave “ sape “ na njih

  13. koga laze vise pa njemu ne vruju ni ptice da je svanulo.
    Samo kada budes izgubio izbore ides pravac Zabela ili S.Mitrovica birajjjjjj

  14. Izbore koje bojkotujemo?! Kako je moguće da izgube izbore na kojima učestvuju samo SNS i njihovi koalicioni partneri i stranke koje glume opoziciju?!

  15. Zabolelo ga,osvezilo mu se pamcenje a valjda i ovom narodu.Promeni sve,niko pa ni mladi nemaju tvoju energiju.Niko ne moze ko ti da ne spava,da ne jede,da ne ide u wc ceo dan.Kloniraj srbiju u sebe.

    1. Samo bojkot. Nadam se da će samo SNS i SPS uću u skupštinu, pa neka ratuju protiv imaginarne opozicije. I onako žive u Zlatnom dobu.

  16. Treba uvesti u zakonodavstvo obavezno psihijatrijsko vestacenje buducih funkcionera.
    Ovaj ocigledno nije ni malo normalan.
    kako moze da izgubi izbore na kojima ce ucestvovati samo on i par satelita-sponzorusa ?

  17. Udarac u slepočnicu(kada je bio mali),ostavio je trajne posledice(po njegovom svedočenju).

  18. Ovaj film najvise govori o ovim nasim opozicionarima.Treba da se zapitaju kakvi su tek oni,kada im je rejting visestruko nizi od ovoga sto ga ismevaju.To je osnova problema.

  19. Vrlo je moguće da tebi i svim tvojim slugama sledi doživotna samica i oduzimanje državljanstva.

  20. Ako sto pre ne smeni pojedine ministre iz svoje stranke, sigurno ce izgubiti izbore.Posebno nesposobne clanoveSNS na lokalnom nivou.Mnogi mangupi i nesposobni se kriju iza ugleda Predsednika.Narod je nezadovoljan radom na lokalnom nivou.

  21. Bože svemogući! Usliši Vučića -kako to narod kaže, neka reči iz njegovih usta dospeju u Tvoje, božije, uši! Učini nešto da se spasimo diletanta, neznalice i nesposobnjakovića koji jedino zna da rasura Srbiju. Tvoja volja na zemlji kao i na nebu -daj Bože milostivi da on (opet) ne pokrade izbore, nego da ih za spas Srbije izgubi. Amin!

  22. UF …bre …“ crni Aco “ sta to pricas …da gubimo izbore … zamalo da me “ zvekne “ mozdani udar ili “ slog “ ..ne verujem ali ipak cu pripremiti kofere i “ ono “ ostalo …znas vec sta …nego …gde je “ bolje „( u slucaju “ ne dao Bog “ ) kod Lukacenka ili Orbana ( Budimpesta je bliza ) ali Minsk mi je “ drazi “ ( zvuci egzoticno ) a i Vladimir je tu u komsiluku …moram da te pitam posto si ti “ glavni “ a i uplasio si me …sva sreca pa imam u rezervi “ organskog paradajza “ iz Jovanjice i broj telefona …znas vec ciji …

  23. Voleo bo da N- 1 napravi serijal o ponasanju poslanika SNS u Skupstini, , to bi trajalo doizbora sto posto, svaki dan po sat vremena, ko SPANSKA SERIJA

  24. Covece skini nam se vise sa grbace.Provaljen od pocetka i dosadan siiiii!!!!Sve cestitke autorima filma.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.