Vučić: Za Ameriku Kosovo završena priča

Ostavite komentar


    1. Tako je i zasto 2012 to nije rekao kad je dobio izbore parolom kosovo je srbija.Muka mi je od sns-a sutra svi na plato .Dosta je bilo

  1. Nije problem sto je za Ameriku Kosovo ‘zavrsena prica’. Bilo je zavrsena prica i za Tursku, 500 godina. … Problem je sto je za tebe Kosovo zavrsena prica, Vucicu!!!

    1. Svetozare, nas Vrhovni je za nepunih trideset godina konacno shvatio da je Kosovo zavrsena prica. Koliko tebi treba?

      1. @Gastarbajter
        Vidis da je Svetozar napisao da mu treba 500 godina da svati. Vidis da se Svetozar davi jos u 14 vijeku i ceka kad ce Turci ponovo osvojiti Srbiju sa svojim fabrikama.
        Nesto se sad slabo boris protiv Turaka Svetozare da ih oteras iz Srbije…
        Dok magarcu ne ulije voda u usi in nezna da pliva, tako mi je rekao moj otac jednom prilikom…Mlogi ce pomrijeti a nauciti da plivaju nece…

  2. Da si to na vrijeme svatio gospodine predsednice stvari bi mlogo bile bolje.
    Mlogo si lutao oko Kosova pa se bojim da ne zalutas sad po Bosni da pravis drustvo Dodiku i da se vadis na Dodika.
    Ali ne zaboravi Te gospodine presjednice -nije majka brinula sto joj se sin kocka nego je brinila sto se vadi…
    Ako se budes presjednice vadio na Dodika lose…..

  3. E, moji Cipuljici. … Sto nam nisi bio Predsednik Srbije i 28. Juna 1389? Danas bi smo svi bili Muslimani sa Turskim kao maternjim jezikom!

  4. Amerika ima neke svoje interese na Kosovu koji nama nisu jasni, na nama je samo da se borimo za mir naseg naroda.

  5. Amerikanci misle da su iznad zakona i da za njih ne važe zakoni.Možda su silni i jaki ali niko nije iznad Boga.Bog ce im suditi.I njina i Albancima za sva zlodela koja su počinili.

    1. Pa ‘ajd da zovemo boga, mozda nam pomogne. Staljin bi te mozda pitao: „A koliko taj bog ima tenkovskih divizija?“

  6. Sta smo doziveli, da nas sopstveni Predsednik plasi Amerikom? Isti onaj milosevicev Ministar Informacija koji je u prolece 1999 cucao 25 metara ispod zemlje, na dnu Titovog atomskog bunkera u Dobanovcima?! Ovo ti sebi biras Srbijo?!?! Bolje je da nas ovakve satru Amerikanci do zadnjeg!!!

  7. Nicija nije gorela do zore pa nece ni njihova nace se neka veca sila mozda prirodna da ih pobedi i pokaze da nisu iznad Boga.

    1. A sta da radimo dok se ta sila „nadje“, Milena? Da drzimo molebane da im posrkaju i krave i bombarderi i tenkovi i topovnjace?

    2. Sanjam da sam u Parizu, sanjam da si blizu…tako nekako peva Brena…pa gde vi živite, sila Boga ne moli…

  8. Nadam se da ce i gosp. A. Vucic vrlo skoro biti zavrsena prica za Srbiju. Zasluzio je.

  9. АЛЕКСАНДРЕ БУЧИЋУ нећете у свету наћи председника премијера (или култ-ираног владара) са таквим ставовима према деловима територије своје државе. Колико ја видим сви Твоји напори су усмерени да убедиш србе и српкиње да је часно одрећи се (поклонити или предати) дела своје државе. Има много оних који живе у Србији и не мисле тако и они су ВЕЋИНА.

  10. Po opredeljenju i Pasosu Amerkanac-po rodjenju, ponosan Srbin.. !!!
    Gd.A/V.cu , namerno vas ne zovem predsednice jer je moj predsednik Donald Trump..!! Zato sam veoma srecan, jer ste vi najveca sramota mog ponosnog Srpskog Naroda..! Pitamo se, ko ste vi Gd..ne A/V…?.
    Nisam mogao da precurim na vase konstantno ponovljenih izjava .. za Ameriku je to zavrseno , stacemo ni mali, mi jadni iz vaseg coska ? U koji ste samo vi saterani a ne Srpski Narod. Gd. A/ V..cu , Punim pravom kao slobodan Srbin_Amerikanac vam saopstavam ovu vest. Najmanje 800.000 hiljade americkih Srba nije priznalo Kosovo i Metohiju.! Uostalom ni svih 12..et , miliona Srba, iz Zemlje i ostatka sveta to ne priznaje. Sta nas briga sto tvoji veliki “ptiatelji i vi mislite” tacka. Tvrdim vam odgovorno da ni moj predsednik Trump, isto tako misli ! Ali mu nije lako da to kaze, jer su jos uvek tu ostaci duboke drzave ! Vasih KLINTONOVIH, prijatelja. Zato je promenjen Ambasador u Peistni, Srpskoj pokrajini..! Koji je odmah po dolasku izjavio da ste vi, gd.A/V cu I vasi pregovaraci pogresno shvatili da su I oni za prekrajanja bilo kojih granica.. ! A vi i dalje spinijete lazi ?.
    Prestanite da nas sramotite i prihvatate sediste u 10. om, redu.
    Prestanite , neovlasceno i protivustavno da pregovarate u izdaji Kosova I Metohije, iako vi Metohiju svesno I namerno ne spominjete..? Zasto ?
    Ti vasi nametnuti razgovori treba da se okoncaju pod hitno..to trazimo od vas , bezuslovno ! Jer I oni izlaze izvan okvira ne samo Ustava , nego i Rezolucije 1244, koju vi isto svesno ne spominjete.. to je nista drugo nego izdajnicki cin..! Premature toj rezoluciji 1244. Kosovo i Metohija je celovit i nedeljiv deo Srbije, gd. A/V.cu. Zato bas zbog toga ne dolazi u obzir nikakvo razgranicenje,, kako to vi u vasem zamotonm sendvicu govorite..!,
    Zar vi gurate takozvano razgranicenje Srbije, same sa sobom ? Da li vi to poklanjate deo nase teritorije u koristi Velike Albanije.. ??
    To je nama sada postalo sasvim jaso, iako to “ kao – nije jasno, vasim prodanim visokim cinovnicima”. To je ocigledno da ociglednije nemoze biti. Zato se vi drzite te izjave kao pitanje plota, za njih je to zavrsena stvar. E pa nije god, A/V..nije ! Niti ce biti dok ima nas postenih Srba.. !,
    Predajte vi vasi imovinu , nase ostavite nama . To sto vasi drugari sa KIM, I neki sa ZAPADA smatraju da lazni Briselski” pregovori” moraju da se zavrseno Srpskim prizna jer” KiM..? I to u granicama koje su oni i vi gd.A/@V cu odredili… nece moci, jer vi to neovlasceno radite.
    To sto ste dozvolili da ucenjena Srbija slusa na silu vase svakodnevne sramne izjave, ne doprinosi nista dobro Srbiji I narodu. Vi to namerno radite kako bi odobrili to sto radite.. vasu kooperativnost sa Briselom i probriselskim snagama.! Vasa I vasih poltrona vodi destruktivnu politiku, kako bi nazalost narod poverovao u nemoc izbora ! Ta politika je Lukavo pothranjivana vasim izjavama… kao i ova zadnja,, u pravu je vas drug,, Haradini.. !
    Krajnje je vreme ne samo sto treba da slusate nas narod, nego da vi I vasi na vlast shvatite u kakvom medjunarodnom momentu zivimo…?? Da nam mnogo sta ide na ruku, I da se Briselski sporazum mora prekinuti ili u najmanju ruku, preispitati. Krajnje je vreme da predjete na stranu Srpskog naroda, i usredsredite se na odbranu suvererenosti Srbije na KiM, koje do sada niste radili.

  11. Gospodo Srbi , nismo imali nikad bolju diplomatiju od sadanje , mozete da vredjate i mislite sta god vam je volja , i vi i ja da smo na celu drzave Srbije sta bi uradili ? Objavili rat Americi ,? Podrzimo Vucica i Srbe na Kosovu koliko nam to dozvoli Amerija i tu nema sta da pricamo , dosra nam je bilo loseg zivota , zivi se od novca i rada . Hvala ti Boze sto imamo ovako dibru premijerku i predsednika . . . Kome se ratuje neka ratuje protiv Amerike … Aca

  12. То су знали сви мудри Срби одмах после Кумановског споразума и капитулације војске СРЈ , и изградње НАТО базе Бонстил.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.