Vučić: Za kompromis, nikad za ponižavanje

Ostavite komentar


  1. Mozda je Brnabicka trebala da razgovara sa Micelom. Predsednik SNS se svuda trpa i Micelu u lice prica jednu, a nama sasvim drugu, populisticku pricu! Zbog toga izgleda prolazi i u Evropi, i Americi, a verovatno i Ruskim okupatorima.

  2. „bejaše neki mnogo bogat čovek i imađaše velika imanja. On razvali stare žitnice i sazida nove i reče sebi – eto dušo moja, jedi pij i uživaj u miru. Tu noć mu se Bog javi u snu i reče mu: Noćas ću tražiti dušu tvoju, a ovo što si zidao kome ostavljas?“…

  3. „Kosovo ima pravo da formira profesionalne snage koje će se baviti bezbednošću i koje bi uključile i kosovske Srbe i niko nema pravo da zabrani Kosovu da razvija takve strukture“, rekao je Mičel. SAD podržavaju to pravo Kosova, ali i naglasio da je za to neophodna promena ustava. On je rekao da to zahteva mnogo posla i da su se SAD angažovale „vrlo blisko sa ljudima u Prištini oko toga“. Da li je nama jasno sta je ovaj covek sve izneo u samo tri recenice. Da li je u njima sadrzan kompromis ili ponizenje ili brutalan ultimatum i politika svrsenog cina? Ne mogu naprosto da verujem sta sam procitao; dosao nam u goste pomocnik drzavnog sekretara SAD da nam menja Ustav! Sta to bi vrhovni komandante?

    1. Pitajte za misljenje, patriotu i rodoljuba, ministra vojnog,Vulina. On je kompetentan za vojna pitanja.

    2. Jovane i ja se pribojavam ovih recenica mada nas tata prica da necemo biti ponizeni, ja se plasim da ce ipak biti kako SAD kaze a sad kako cemo se mi osecati bas njih briga.
      To sto nas „tata“ prica samo je prica za narod.

  4. U ovim izjavama maglovitim , kada ce mo saznati

    Sta se podrazumeva pod KOMPROMISOM??
    Sta se podrazumeva pod PONIZENJAM??

    Imamo li mi gradjani mogucnost da to saznamo??

  5. Bilo bi dobro i opšte korisno da Vučić , izgovorenu misao u razgovoru sa izaslanik om SAD,“Za kompromis, umesto ponižavanja“prenese generalno i na unutrašnju politiku Srbije“.

  6. Kao što je predsednik rekao, vređanje i omalovažavanje u obzir ne dolaze.

  7. Steta sto ranije niste dosli na vlast Predsednice, sada bi vec prestigli velike svetske lidere.

    1. Milenko, ti si meni kralj. Ovo je hit meseca. Molim jedan veliki aplauz za ovog čoveka.

  8. Ovaj ne može usta da otvori a da ne pljuje po opoziciji. On pobeđuje sa 25 %

  9. Za nas gradjane Srbije je važno što su Vučića pritisli Ameri .Korist njihova, ne mala
    ali I konacna, nema vrdanja Vučiću, gazda ti naredjuje.
    Za nas ostaje dilema dali će se njegovo“za kompromis, ne za poniženje“ pustiti koren i kada su u pitanju gradjani SRBIJE.

    .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.