Vučić za Rojters: Kosovska policija nema šta da traži na severu Kosova

Ostavite komentar


  1. Zasto nema sta da trazi na severu, ili je celo kosovo srbija ili je republika kosovo, otkud sad da se boris samo za sever?

  2. Kako da ne, tebe će da pitaju da li i kuda smeju da idu u sopstvenoj zemlji. Kriminalce treba da hapse.

  3. Srbija je ocigledno jedina drzava u kojoj se „lece obicni ljudi“ a Predsedniku kome je lekarska pomoc najpotrebnija se lekarska pomoc uskracuje !
    Ostaje samo da se nadamo da posle nece biti ono „nismo znali“ !

  4. Srpska policija nema sta da trazni u Bujanovcu ili Presevu , smesno zar ne , a na severu nek haraju bande i kriminalci dok obican narod ima samo da slusa i da rade sta im se naredi , e moj preCednice proslo vreme lazi i slepog zavodjenja naroda ….

  5. Vucko eulex i NATo ne smes ni da i pipnes a sto se tiice severa kosova to je deo kosova i pripada kosovu ti preko s.liste teras srbe da protestuju i naoruzavas njih

  6. Nemaju šta da traže, ali eto … Očigledno su sve ovo provokacije i traženje razloga za neku intervenciju i eskalaciju problema. Meni je odavno jasno da je cilj albanaca da se još to malo Srba što je preostalo na KiM protera, samo … Neće to baš tako ići!

  7. Ako kosovska policija nema što raditi na Kosovu(sjeverni dio)gdje bi trebala biti u Sloveniji,Srbiji ili na Islandu,policija postoji kako bi sprečavala sve vrste kriminala te hvatala počinioce bez iznimki po tvom srbi su izuzeti od krivičnog progona možda u Srbiji članovi tvoje stranke mogu raditi kriminal ali više nigdje ni u Europi ni na Kosovu a doći će vrijeme da neće moći ni u Srbiji.Hrvatska je zatvorila Sanadera ne znam što srbi čekaju s tobom.

  8. sta da trazi, kako ne, pa to je kosovodrvo bre, to je kosovo zemlja…… Samo gledaj ti svoj posao unutrasnju srbiju

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.