Vučić za Rojters: Sporazum sa Prištinom podrazumeva i garancije za ulazak u EU

Ostavite komentar


  1. Sve manje onih koji majstor Vucica uzimaju za ozbiljno. Njega ionako smatraju za jednog klovna koga EU koristi za njihove interese da bi mu pomogli da opere proslost koja je prljava i koja se ne moze oprati ni za sto vucicevih zivota. Covek je jednostavno nekompetentan za bili sta a uz to i neprimereno bezobrazan.

    1. Je l’? Kako bi to bilo fino!? Gde bi onda bila sreća ovakvih mudrih komentatora? A, eto, samo treba da nas (malo) „puste“. Zaista, šta ih to košta?

  2. Garancije za ulazak u EU 2025. ? Sjajno 🙂 A cime ce da garantuju? Ovo je jos jedan od trikova da se zamaskira cinjenica da je Kosovo vec nezavisno. A sad mi kao fora dobijamo neke garancije. Ovaj narod treba da se uzme u pamet i jednostavno najuri ove sto su Kosovo vec izgubili i prodali da nas vise ne zamajavaju. A onda poceti sa obnovom zemlje. Bolje obnoviti ovo sto imamo nego ziveti u zabludama

  3. „Lukavi Latini“ iz EU su nas ponovo nadmudrili,a evo i kako : dobro proučivši vučićev nestabilan,labilan i izuzetno porozan psihološko-mentalno-moralni profil,instalirali su ovog pohlepnog i bahatog diktatora na vlast. Dobro znajući ko je,kakav je i od koga potiče(politički otac ratni zločinac v.šešelj),pustili su ga da,zajedno sa svojom bezprizornom naprednjačkom bulumentom, šest godina bez ikakve odgovornosti vršlja i hara po Srbiji kako mu je volja. Sada, kad je do guše zagazio u najteži kriminal i korupciju,drže ga u šaci,bednog,nemoćnog i ucenjenog, da kako god zna stavi svoj ili brnabićev potpis na kosovsku nezavisnost. Ako ne odradi taj prljavi veleizdajnički posao za račun svojih zapadnih mentora i koalicionih partnera haradinaja i tačija,dobro zna da mu sledi gubitak vlasti,a zatim i procesuiranje za nebrojena nedela koja je počinio. Zato nas sada kuva kao žabe, ubeđujući da ćemo lepše,ugodnih,srećnije i bolje živeti(naravno,i dalje pod njegovim diktatom i terorom) ako se dobrovoljno i zauvek odreknemo dela naše državne teritorije ,trenutno okupirane od strane NATO pakta i kosovskih Albanaca. U tom procesu „kuvanja žabe“ koriste se lažna obećanja,brojna i podmukla izvrtanja teza i činjenica,prekrajanje istorije,zastrašivanje ratom i pretnje sukobima,najprizemnije besomučno i licemerno provlačenje kroz blato svih onih koji ne misle vođinim mozgom i koji se ne slažu s njegovom opasnom veleizdajničkom politikom. U svojoj beskrupuloznosti ne libe se čak ni fizičkog uklanjanja,tj. ubijanja najkvalitetnijih, a za vučića najopasnijih političkih oponenata, kao u slučaju Olivera Ivanovića. Ako ovom zlu,pošasti i ludilu uskoro ne stanemo na rep,ne piše nam se ništa dobro.Mislim da naš narod i država nisi bili ugroženiji i u težem položaju (ekonomski,biološki egzistencijalno,teritorijalno,kulturološki,sociološki,pravno,obrazovno,zdravstveno, i kojem god smislu hoćete) još od 1914.godine i Velikog rata.

Ostavite komentar


Politika

LSV - Vojvođani: Imenovanja Nikole Pejakovića i Aje Jung na funkcije u SNP-u, još jedno naprednjačko ruganje građanima Novog Sada 10

LSV – Vojvođani: Imenovanja Nikole Pejakovića i Aje Jung na funkcije u SNP-u, još jedno naprednjačko ruganje građanima Novog Sada

Ako do sada ova vlast nije (a jeste) demonstrirala dovoljno nakaradnog i podobnog zapošljavanja, uništavanja i zatiranja multikulturalnosti u Novom Sadu – sada je učinila dodatni napor te se još jednom otvoreno narugala svima koji žive u Novom Sadu, ali i šire, i svima koji su voleli i poštovali instituciju Srpskog narodnog pozorišta, saopštavaju iz Lige socijaldemokrata Vojvodine - Vojvođani, povodom imenovanja Nikole Pejakoviča i Aje Jung na funkcije u ovom teatru.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.