Vučić za Rojters: Srbija će istražiti ubistvo policajca na severu Кosova

Ostavite komentar


  1. Како то мислиш да изведеш, мајке ти? Послаћеш Поароа или Шерлока Холмса?

  2. Ako postoji neko ko ce to da istrazi najbolje, najsavesnije i da izvesti najpostenije, nema bez Vulina, Gasica i Vucevica.

  3. Pozicija na Kosovu očigledno zastrašujuća, ali moramo da budemo uz svoj narod i da se trudimo da sačuvamo mir.

  4. Tvoja politika ,od kada si na vlasti je pogubna po Srbiju. U to se mozes i sam uveriti. Sada se vide rezultati tvije nepromisljene politike po Srbiju i narod na Kosovu pa zbog toga se povuci iz politike jer si dotako dno u suprotnom cemo doziveti katastrofu.

  5. Pa šta će EULEKS na Kosovu ako nemaju mandat,da špijuniraju Srbe i obaveštavaju teroriste.Ne verujem da na Kosovu ima samo Čeku vojska,tu su i Zapadni teroristi.

  6. Земо, било би ти боље да прво истражиш убиство Оливера Ивановића. Него, проблем је шта ћеш онда саопштити својим сендвичарима.

  7. Kakva sloboda na Kosovu,uzas.Kad udjes na Kosovo prati te policija ispred autobusa a KFOR pozadi i opet budes kamenovat ,srpske kuce u zici ko logori,groblja preorana i odpad se mece,deca u cetiri zida odrastaju,prokleti i vi i vasa sloboda,neka bi vam Bog tu slobodu vratio,a vi belosvetski profiteri decu ce vam klati islamisti budi te sigurni platicete grko suzu Kosovsku.Sv Stefane i svi sveti pomozite svome rodu gresnom.

  8. Ha,ha istražiće isto kao ubistvo Olivera Ivanovića, Jovanjicu, krađu u Epsu, rušenje u Savladali,naplatnu rampu u Doljevcu i…..

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.