Vučić: Zahtev Džafeforića za smenu Dodika toliko opasan da nemam reči

Ostavite komentar


  1. Pa normalno je da od starog saveznika iz prvog i drugog svetskog rata nešto traže, nevidim čemu čuđjenje,. Sad posmatrajte Kristijana da vidite kolko su Nemci blesavi, dal ko 14, il 39 ?
    Zamislite kolko su tek blesavi oni koji su ga ubacili u tu mašinu!

  2. Dodik je i sam svestan koliko je“naoro“ u poslednje vreme,pa igra na kartu zastrasivanja.Vremena su sasvim drugacija,tesko da se iko boji ovakvih,nema naivcina za ratovanje.Posteno mu je da sam da ostavku na politicke funkcije i ostavi BiH na miru.

  3. Dzaferovic ovim zahtevom pokazuje pre svega svoju nemoc, ali i nefunkcionalnost sistema u BiH pod patronatom nelegalnon visokog predstavnika.

  4. Dušane,nije to miniranje nego borba da ne poklekneš pred njihovim pokušajem utapanja RS u BiH.Ako na jednom zakonu poklekneš gotov si.Treba samo striktno poštovati Dejton i volju sva tri naroda.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.