Vučić zakazao sednicu Saveta za nacionalnu bezbednost

Ostavite komentar


  1. Dok se vi 30 god bavite poput Don Kihota „vetrenjačama“ (očete da menjate šta da građani, političari rade u drugim državama) evo šta se događa u Srbiji (gde ste vi bili 30 god vlast i oko vlasti)
    Ovako izgleda ta vaša briga o Srbiji (sa preko 1 milion ilegalnih objekata – sa dozvolama tzv mafije belih okovratnika) :
    „Планом од пре тридесет година било је предвиђено да се на простору где су зграде подигну породичне куће, тржни центар, вртић и дом здравља. Ни у најави није било да се овде подигне зграда, а камоли цео комплекс. Али урбанистички план је промењен, а њега није пратила измена инфраструктуре. На нашу канализацију, која је рађена за породичне куће, пре 2006. прикачили су једну, другу, па трећу зграду… Сада проблеме имамо и ми и они, али и житељи Улице браће Мицић…“ (Канализација деценијама потапа куће и зграде у Камендину“ list: „Politika“ Аутор: Бранка Васиљевић субота, 14.07.2018. у 11:14)
    Eto sve je tako u Srbiji, zato čim padne letnji pljusak u svakom mestu u nas imamo bibliski potop. Pa gde su institucije države tih 30 g, policija, javni tužioci, sudovi, političke partije…. šta niko nije primetio gradnju tih od 1 do 2 miliona objekata… u gadovima gde ni u 21 veku nije rešena kanalizacija i deponija….

    1. Kako sam shvatio, ti hoćeš da se sazove Savet za nacionalnu bezbednost da bi razglabali gde tvoja govna treba da idu! Pa ako nisi znala, za tako nešto postoje Mesne zajednice koje se time bave!

      1. Da, treba da se bave opstine i Mz ali nemaju vremena oni se bave sirenjem uticaja i clanstva u vlad. partije, to je najvisi zadatak a kad polava dodje svi placamo.
        Inace, ova dramatizacija ima neki cilj, nadajmo se na dobro.
        Apelujemna nac savet za bezbednost da zabrani organizovanje kontramitinga, da se ne desavaju sukobi SRBA NA SRBE!!!!!

    2. Tako to biva kad verujete da je Beograd Srbija i da ne postoji niko drugi, da su vasi problemi vazniji od problema nekog na jugu ili severu. Situacija na KIM je ozbiljnija od gradske kanalizacije.

  2. Nadamo se da ce se naci najbolje resenje,neosporno je da Vucic ulaze sav svoj trud po pitanju Kosova,toga mora da bude svestan svaki gradjanin Srbije.

    1. Sigurno. Prodace ga, trepnuti nece. A onda ce da se ‘trudi’ da tebe i tvoje ubedi da ga proglasite za dozivotnog Sultana!

  3. Vucic i drzava izdvajaju oromne napore i poslednju kap znoja da sacuvaju mir i stabilnost na KiM, a gde su nasi lideri? gde brckaju svoje guze? Na kom moru?

  4. Premijer i predsednik Srbije su nedavno izjavili da Amerika i Srbija imaju „tradicionalno prijateljske odnose“ . SAD-NATO upravo na KiM pokazuju to prijateljstvo (ne rade Albanci nista bez naloga NATO) . Srpska kvislinska opozicija ce cutati i nece osuditi neprijateljske akcije NATO i Albanaca protiv Srba, jer to gleda kao svoju sansu da se dokopa vlasti. Lako je nasim neprijateljima kada im je srpska opozicija prijatelj.

  5. ome nije jasno neka procita ovu vest objavljenu pre mesec dana: Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da predsednik SNS-a Aleksandar Vučić planira da u narednih nekoliko meseci izazove nemire na severu Kosova i Metohije kako bi sporazum sa Prištinom koji podrazumeva članstvo Kosova u UN bio doživljen kao olakšanje. „Taj recept smo već videli – zategni, potom podmetni požar, pa ga ugasi i predstavi to rešenje kao Bogom dano. „Pokušaće da izazovu nemire da bi se narod uplašio od novog rata. Ti nemiri bi trebalo da dovedu javno mnjenje Srbije u stanje svesti u kojem će bilo kakav dogovor, pa i pristanak Srbije na članstvo Kosova u UN, delovati kao olakšanje, jer smo izbegli najgore“, rekao je Jeremić i istakao da Vučić i „vladajuća klika“ tako planiraju da prodaju narodu ono što će svi udžbenici istorije sasvim sigurno kvalifikovati kao veleizdaju.
    Danas Online13. juna 2018. 09.18

  6. Opet isto. Pokusava da iscenira situaciju. Cela njegova politicka karijera je kao budalasta italijanska opera. Nesto je smislio. Svi znamo sta. Kada je crnogorac Milosevic mogao amerikancima da proda Krajinu, mocice i cipuljicki bosanac Kosovo …

  7. Logično je , kada je neka kritična situacija, da se sazove ovakva sednica, ne znam zbog čega je to nekima čudno.

  8. Predstava za polupismene i nazadne botove u reziji pakta Vucic-Taci. Dace Gazivode iako je tvrdio da nikad nece u zamenu za ZSO na nivou mesne zajednice i to ce proglasiti pobedom i okriviti Djilasa, Jeremica i Miskovica. Botovi ce to progutati naravno.

  9. Da ovaj nesretni Vucic plasi narod Srbije iz dana u dan izjavama o problemu sa Kosovom .Ovom pacijentu je neodlozno bolnicko lecenje u Kovinu ili u Toponici.

  10. Pokušaću da budem realan. Ranije sam glasao uglavnom za demokratske opcije. Danas u životu ne bih glasao za Đilasa, Draškovića, Tadića, Čedu, da li treba da objašnjavam zašto? Od ovih novih opcija Dveri recimo , zgadili mi se nemaju politiku u koaliciju sa Đilasom???.Jeremić korumpiran , neobnjašnjivo bogat, novac iz ambasada.Janković naduvan, jednostavno totalno neubedljiv, kako bih rekao glumi frajera. Vučić danas ispred svih ne zato što je idealan , nego zato što ne maže oči,konkretan je , bori se. Uvek može bolje, ali ja ne vidim ni blizu nekog ko može da mu priđe.

  11. Jeste li primetili kako su se botovi raspisali? Nadahnuto, romantičarski zaneseno! Samo da provalim odakle prepisuju!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.