Vučić: Zamolio sam Lončara da se izvini zbog izjave kojom je uvredio crnogorski narod

Ostavite komentar


    1. Nije Loncar uvredio (samo) Crnogorce, ma da naravno i njih. On je svojim prostaklukom uvredio Srbe-gradjane u cije ime navodno govori; procitajte za utehu divnu poruku-izvinjenje pisca Sinise Kovacevica Crnogorcima u Srbiji

  1. I ovaj, kao da nista ne shvata?! Nije on uvredio „crnogorski narod“ gospodine Vucicu, on je uvredio, pre svega Srbe koji govore ijekavicom?! To je poenta zbog cega treba da snosi odgovornost a ne zato sto je uvredio „crnogorski narod“. Vreme je da se i Predsednik ove drzave konacno nauci i shvati, da su Srbi najpreci i da, za razliku od dosadasnjeg nacina ponasanja, po kome su srpske zrtve nevazne i najprihvatljivije, vise racuna vodi o Srbima nego o drugim narodima pa i „crnogorskom narodu“.

    1. Knezevici su crnogorskog porekla pa ne padaju u nacionalni trans poput vas. I ne poducavaju predsednika (slicnog vama po nazovi patriotizmu) kako da se ponasa.

    2. Ja pomislio da je prezime Knezevic Crnogorsko? Izgleda nije posto ovaj takozvani zoran knezevic ne priznaje crnogorski narod. Zato vas pitam knezevicu, koji ste vi …

      1. Ko kaze da ne priznajem Crnogorce? Na osnovu cega ste to mogli, cak, i da naslutite iz mog komentara. Kako ne bih priznavao Crnogorce? To bi isto bilo kao da ne bih priznavao ni Srbe. Ja sam se zgrozio nad onim rogobatnim izrazom „crnogorski narod“?! Mozda je predsednik mislio na „Milogorce“ zbog cega bih bio spreman da mu se izvinim. Sta znaci ta jezicka konstrukcija? Sto se tice Vaseg pitanj koji sam ja, iskreno da Vam kazem, ne znam. Kada bih uspeo, nekako, da ustanovim dokle u mojim venama tece srpska krv, a odakle pocinje da tece crnogorska, mozda bih zadovoljio Vasu znatizelju ali, to ne mogu da utvrdim. Niti zelim. Lepo mi je ovako. Prema tome umrecu a necu znati da li sam umro kao Srbin ili, kao Crnogorac.

        1. ZORANE KNEŽEVIĆU, radiš li ti što u životu, ili samo zevaš u portale i pišeš komentare? Imaš li ti prijatelje, familiju ? Podji negde na odmor, počini čoveče ! Biće ti lakše.

    3. @Zoran Knežević***Ti treba da shvatiš da je ovaj predsednik svih građana Srbije a ne samo Srba!

          1. @johanka*** A ko ga je proglasio,i izabrao,za srpskog velmožu? Inuiti,Masaji…ili srpski plebs?

      1. Da nam to niste rekli, umrli bi sutra u tom neznanju. Ako je ovaj „predsednik svih gradjana“ Srbije , sto se petlja u poslove susednih zemalja -Crne Gore, Bosne, Kosova.

      2. A, sta sam ja rekao, lazni Zorane Knezevicu? Pa naravno da je predsednik svih gradjana Srbije, ukljucujuci i Kosovo i Metohiju.

        1. @Zoran Knezevic***Ako je taj predsednik svih građana Srbije,kako to da iz budžeta Srbije pomoć ide samo kosovskim Srbima ali ne i ekonomski ugroženim kosovskim Albancima,koji su,teoretski,državljani Srbije ? Moj nickname koriste lažne persone tako da nema razloga da se ljutite ako primenjujem isti princip.

          1. Pošto se češće, kako mislim, od Vas na ovom portalu javlja izvesni Zoran Knezevic i piše tastaturom bez č, ć, ž, š, đ, etc, ja sam u dilemi koji je od vas dvojice pravi, autentični Zoran Knez(ž)evic(ć)? Možete li da pitanje upotrebe istog nick-a (sa različitim tastaturama) razrešite između vas dvojice (ako ste dvojica?) kako bi publikum znao kome se, eventualno, obraća? Bilo bi fer pre svega radi otklanjanja zabune, a, svakako i radi poštovanja ovog uvaženog portala koji vam (nam) ljubazno ustupa prostor da nešto, iz svog ugla, prokomentarišemo. Ili nam preporučite kako da vas, jednostavno, raspoznajemo. I, usput, pokušajte da retoriku obraćanja između vas dvojice (?), a i uopšte, malo upristojite radi digniteta ovog sajta koji nam je svima važan.

  2. Mnogo fin ovaj vodja sns klana. On kao zamolio Loncara da se kao izvini. Zagadjenje vazduha i mozga !

  3. „Da pokažemo razliku između nas i njih“…
    Pa već je jasna razlika između vas i svih ostalih. Razlika je pre svega u kućnom vaspitanju.

  4. Nije, druze AV, ovakvo ponasanje Loncara stvar izvinjenja, vec spoznaja (ne mislim na tebe, jer si ti to znao) o kakvoj je spodobi, na mestu minstra, rec. Ovako nesto da izjavi (u obicnom razgovoru da kaze) obican gradjanin, bilo bi za svaku osudu ili potpunu ekskomunikaciju, a ono Ministar zdravstva i samo zamoljen za izvinjenje. To si ti i tvoja Srbija.

  5. Bata zbog novinarke dobije otkaz, ovaj uvredi čitav jedan narod i ništa. Kažem ja da je pravda literarna kategorija u Srba.

    1. Ako bude procitao ovaj tvoj komentar, verujem da ce tebi licno i specijalno da se izvini!!!

    1. @mimi***Koliko vidim svi se OTKAČILI ,pa i braća,jedno od“dva oka u glavi“!

  6. Sta se krijete jefan iza drugog!!S
    Svi treba da podnesete ostavke!!!Ovo je ne izdrzljivo!!!!

  7. Sad se vidi koliko su Crnogorci u pravu. Naravno i svi oni koji govore ijekavski. Kojim jezikom govore Vucicev i Loncarov otac?

  8. Čuj nebulozu, prvo naredio Lončaru da kaže, to što je rekao, a sad ga kao „moli“ da se izvini. To je sve dogovorena igra sa Milom, a po Bebinoj režiji, da se ne bi više pričalo o Krušiku i Jovanjici (a koliko vidim više se ne priča), samo o Lončaru! A sve su još dodatno „začinili“, sa pojavljivanjem Čomićke u Skupštini i reakcijom DSa na to. I dok se čeka to Lončarevo „spontano“ izvinjenje, Beba nam sprema neku novu aferu, kojom če zatrpati ove i tako redom, do izbora ili nekog raspleta, kakav god bio. A sve je to predigra i priprema, za dan kad će morati da „nešto“ potpiše sa onim dole iz Prištine! A posle, ko doživi, pričaće! Toliko!

    1. Bravo za komentar, izgleda da nas ima koji shvatamo kako se vodi državna politika pod okriljem SNS-a.

  9. Odlično, a sad ga zamoli da se izvini i za 7 žrtava u udesu helikoptera, i zamoli Babića da se izvini Gligorijevićima iz sela Debelice na Timoku, i zamoli Kompletnog Idiota da se izvini za Sava-malu, i zamoli….

  10. Siguran sam da ministar i nije stvarno mislio ono sto je rekao o crnogorcima…a sigurno bi trebalo da se izvini kako se ne bi pogorsala situacija za nas narod u crnoj gori…

    1. Bio mu brži jezik od pameti, ali čovek odgovara za ono što je izgovorio a ne za ono što je mislio.

  11. Pa ti si navukao Loncara da to izjavi, kao sto navlacis i turas druge u g…a a posle ih ti, BESTIDNICE, , po potrebi branis, peres ili „molis „da se izvinu. Kakva si ti neman, doktore moj..

  12. Gospodine presjednice drzave Srbije Najbolje sto mozete da uradite je da zastitite veliki Srpski narod od vase narcizoidnosti kao I od tipova poput loncara od vas samih Sto se tice srba kako ih vi bnazivate u Crnoj Gori ne sjekirajte se Ovi nasi po rodjenju a srbi vasi po ubjedjenju imaju nasu Crnogorsku zastitu Jedino sto ih nemozemo sticet od njih samih a I vas jer ste vi jedni drugima najveci neprijatelji Gospodine presjednice nista mi iz Crne Gore ne trazimo ni od vas ni od vase Crkve osim da nam vrati otete sve4tinje vkoje nije gradila Sve sto su sagradili od okupacije 1918 do donosenja zakona je njihovo Vjerujuci narod koi je isao u crkvu I prije icice isto I sad ne kod svih svestenika jer ih ima dosta koi ilegalno borave u Crnu Goru Kad zatraze dozvolu za boravak dobre dosli Kad vasa crkva svetosavska se registruje u Crnoj Gori I bude pravni suvjek normalno ce3 moci da djeluje kao I svaka vjerska zajednica Gospodine presjednice Vucicu neznam dali zbate ta vasa crkva je kanonizovala ratnog zlocinca svog popa macu a poslije rata je strijeljan kao ratni zlocinac jer je ubijao macom sve one ki nijesu srbi I antifasiste Gospodine presjednice ta vasa crkva pokusava da rehabilituje cetnicke zlocince I ako zna da je cetnicki pokret zabranjen u Crnoj Gori Gospodine presjednice znateli da je po dolasku vase vojske 1918 bilo I spaljivanja od majora vaseg Kalabica zivih Crnogorskih familija primjer porodica Zvicer Mnogo je onoga sto Crnogorci nijesu nikada zaboravili a I nece Zato molim vas svakom svoje Granice postoje mi iz Crne Gore ce mo ih dodatno zasticet prema Srbiji Nijesmo vise saveznici Nas interes je zapadne vrijednosti gradjanska drzava multietnicki sklad multikonfesionalni takodje jer smatramo da je to blago na kom pociva suverena samostalna drzava Crna Gora

  13. Ma pustite vi Loncara I izvinjenja. Trice I kucine… Zabrinjava da AV na mala vrata pokusava do institucionalizuje dovodjenje strane (smesno jeftine) radne snage. Gospodin bi trebalo da zna da POTENCIJALNIH radnika u Beogradu I Srbiji ima vise nego dovoljno – ako je cena rada onakva kakvu diktira trziste rada. Ako ljudi u Srbiji zele da vide povecanje plata I svog zivotnog standarda to se mora po svaku cenu spreciti.

  14. džabe se on izvinjava kada je više nego očigledno da cela naša vlada tako razmišlja. Ali im je zato Milo miliji od rođenih roditelja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.