Vučić zamolio šeika Mohameda za podršku oko Kosova

Ostavite komentar


    1. Ne vrijeđaj Bugojno, cirkuzant je iz Čipuljića kod Bugojna. Uozbilji se Leskovac.

    1. Bravo BOTE, ova Arapska zemlja je priznala Kosovo, i imamo najbolje odnose mi Albanci sa nijma, ali ako ti prodajes celo Srbiju za djabe njima moguce je da menjaju politiku, ti si majstor za to.

    1. Уједињени Арапски Емирати су прва арапаска земља која је признала једнострано проглашену независност Косова. Јавна тајна је да је та држава веома вешто привукла прљави новац из читавог света, и разне пословне људи и политичарe.

    1. … Sve dok se ona zadnja konacno zatvore i ostane samo resetkasto prozorce kroz koje se moze videti komadic plavog neba kao drago secanje na neko zlatno doba… Eh…

    1. @ {„Gorica“}…I priznali Kosovo 2008.god.“Uvek su bili prijateljski naklonjeni“?! Šta će vam neprijatelji sa ovakvim „prijateljima“?

    2. Stizu petro-dolari…!!! Srbija se saginjati nece…? Nismo mi moneta za potkusurivanje…!! Bice da su finansirali i Topolsku bunu protiv Obrenovicevske dinastije,zarad crnpurastog Kara-djordja…

  1. Ој давори ти Косово равно, шта си данас дочекало тужно, да Арапин сад по теби суди!…

    1. Molim vas, ne vređajte kiosk.
      Pre bi se moglo reći da našem predsedniku ni vrhunski šibicari nisu ravni.

  2. Trazimo podrsku od seika Mohameda u resavanju problema na Kosovu i svojim uticajem pomogne Srbiji.

  3. Bas volim ove Vuciceve ‘posete Emiratima’! … Uvek u isto vreme, svake godine! … A sada pratite rezimske medije u sledecih nedelju dana, i citajte naslove tipa „Emirati odobrili milijardu dolara kredita Srbiji“. Bravo Vucicu! Kada pare ne mogu da se zarade od investicija, rada i izvoza, tu su penzioneri i Arapske pozajmice? Jos jedna milijarda. Mora Kinezima od necega da se plate one faraonske dzade sto napravise po Srbiji? Koja to bese milijarda, osma ili deveta od kada si na vlasti?!

  4. Šta će sirotan, koji je dobio nagradu za makarone i druga testa („Zlatni lav“)? Da podsetim. Nagrada se dodeljuje više puta godišnje, za mir i za preduzetništvo, a prethodni laureat ove druge bio je – upravo lokalni proizvođač testenine. Dodelu nagrada organizuje izvesni Sileno Kandelarezi, uz podršku Foedus fondacije. Foedus fondacija blisko je povezana sa EPP (European People’s Party), čija je članica i Srpska napredna stranka. Taj Kandelarezi je zaštitio i takozvani Musolinijev kup (promovišući fašizam?!?). Toliko dobacuje politička „mudrost“ vlasnika Srbije. Više on ne ide pravce kroz vrata, već se tetura i udara u futere (štokove, okvire za vrata).

  5. Dali je po ,,spasiteljkom,običaju,priupitao,,arapskog,,investitora ŠTA MU JOŠ NEDOSTAJE DA SE UGRADI,U BGD NA H20,PA DA UPLATIMO ,PRE SVEGA IZ PIO,FONDA PA ,,DODATAKA,, OD MAJKI I PORODILJA,, ONAKO,,DOMAĆINSKIH,,ILI,,POVEĆANJEM,RTS,,DOPLATE YA,,OBJEKTIVNE,,PRIKAYE,,ILI JO[ PO NEKI,NapreDno uvedeni,,porey yarey ili,,izumiteljski,,,odokativni,,ekonomski pa još,,plan,, al,berićetni,,zlatnog i nikada u istoriji,,zlatnijeg,,,perioda svih ,,odabranika,ovakvog,,vizionara nacije,,.Može biti da su za NJEGA POSEBITO,UPRAVO I PROIZVELI I NOVI ,,TIP,,POLIGRAFA,ZA,RAZMENU,,DOBARA,.

  6. Huligan picousti pošao opet da zajmi pare kod pajtaša pod groznim uslovima kako bi finansirao novu prljavu kapanju za izbore i plaćao glasove. A narod koji dozvoljava da ova bagra vlada će kredite vraćati. Bliži mu se kraj vladavine pa mora da mazne još koju milijardu dolara, trebaće mu da plaća reket onima kod kojih bude pobegao. Nije ti lako vučiću, znaš da ti vreme ističe, a mnogima si se zamerio ! Posebno obrati pažnju na drugara Radoičića, ipak je on samo plaćeni ubica i jedan ste drugome nezgodni svedoci… A ne bih imao poverenja ni u Slinu ministra policije, niti tvog pajtosa keramičara gašića. Oni su mekušci, propevaće, znaš to već…

  7. Ma otisao covek da dogovori logistiku oko bezanije i sklanjanja para. Vidi da se steze obruc. Ne bi me iznenadilo da uskoro i lazira svoju smrt – recimo u novokupljenom avionu

  8. Ako ga je AV zamolio šeik će mu sigurno pomoći preko zajedničkog prijatelja Blera koji neizmerno „voli“Srbe i Srbiju. Do juče je AV pričao sasvim drugu priču o snazi i spremnosti Srbije da odgovori svim izazovima.

  9. Мислим да је посета нашег преЦедника хисторијска, за нашу самоуправну социјалистичку заједницу, са циљем учвршћивања сарадње међу несврстанима, као незаобилазном фактору у борби за мир у свијету. Ванблоковска сурадња, другарице и другови, је темељ вањскополитичке активности наше земље. Ако сам рекао хисторијско не Стаљину то се другови мора наплатити. Ево га и шеик.

  10. Takva molba je suvišn: šeik Zajed se je, odavno već,uključio u podršku oko Kosova – na strani Šiptara i,posebno,u materijalnoj,logističkoj,vojnoj,verskoj,političkoj,kulturnoj, neklulturnoj i svakoj drugoj podršci i pomoći u stvatanju njihove vojske na srpskoj zermlji!

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.