„Vučič je bio deo politike egzodusa Srba iz Hrvatske a sada i sa Kosova“: Sagovornici Danasa o obraćanju Vučića Krajišnicima

Ostavite komentar


  1. Ima istine da su za etničko čišćenje Srba iz Hrvatske donekle odgovorni Milošević, Šešelj, Vučić i ostali, jer ih nisu zaštitili, iako su vojnički mogli ali dajte ljudi da se ne lažemo, genocid od 1941 – 1945 kao i od 1991 – 1995 nad Srbima u Hrvatskoj su sprovele ustaše odnosno Hrvati. To je bila njihova viševekovnja težnja. Pišite za promenu malo i iz te vizure.

  2. Uvek sam za to „da se prvo počisti ispred sopstvenih vrata“, pa posle gledaj kod „komšije“ !!!

Ostavite komentar


Politika

nedeljice

Svi znaju da Nemačka i EU ne mogu da garantuju ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma: Zašto se to prećutkuje?

Ne samo ovdašnja opozicija i ekološki aktivisti, koji su od strane režima Aleksandra Vučića obeleženi kao strani plaćenici, „alavi“ na vlast i oni koji hoće prevashodno da spreče razvoj Srbije, već i sve više glasova iz EU, oni nezavisni i kritični, tvrde da Evropska unija i Nemačka, uprkos tvrdnjama, ne mogu niti žele da prate ispunjavanje ekoloških standarda prilikom iskopavanja litijuma u Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.