Vučić: Želimo jasnu poruku o našem članstvu u EU, a ne samo o prespektivi

Ostavite komentar


  1. Covek zeli jasnu poruku a nije ispunio jos ni jedno pristupno poglavlje ! Da ne govorim o okupaciji medija, pravosudja i odsustva borbe protiv organizovanog kriminala. Sumnjam da to foliranje evropljanina moze vise da prodje ovde ni kod njegovih partijskih podanika, botova i sendvicara.

  2. alo majstore, ajde zatvori makar jedno poglavlje pa onda postavljaj ovakva pitanja. Ti svakim danom teraš srbiju sve dalje i dalje od evrope a šatro tražiš od njih da ti daju datum. smešno i ekstrmno neozbiljno. Sutra kada izbije neki hladni rat sa Kinom đavo će ti biti kriv kada nas pritisnu.

  3. Sve ce to doci na svoje.Vasim zalaganjem i otvorenom politikom idemo samo napred!

  4. Sproveli smo velike reforme, ucinili smo sevs to se od nas ocekivalo, i zemlimo da znamo na cemu smo, zelimo jasnu poruku EU, sta jos treba da uradimo da bi postali clanica.

  5. Ja mislim da su nase ponasanje, nasa ekonomija, nasa privreda dovoljni pokazatelji koliko napredujemo i koliko smo zaslusili da postanemo clanica EU.

  6. Hvala EU na izuzetnoj pomoci koju nam pruzaju, verujem da ne bi ulagali u nas da nas ne vide kao zemlju dostojnu Evropske unije, ali zelimo da nam jasno i glasno kazu, kada cemo se prikljuciti.

    1. Nikad se nece prikljuciti. Videces! Sta je Srbija ispunila o zadatih poglavlja? Ni jedno! Jedino je srpsko rukovodstvo pokazalo nevidjenu snagu u laganju i manipulisanju prvo svojih gradjana pa i EU od koje ocekuju samo novac a onda fale bracu Kineze za nezna sta. Mislim da ce se Srbija nacekati isto kao i Turska ako ne i duze a to znaci nikad nece uci u EU!

    2. Ne znam kako nisi primeti i čuo nešto što je EU rekla bezbroj puta da će Srbija postati članica kada ispuni sva poglavlja o pristupanju sa EU , baš kao i ostale članice koje su ispunile uslove a sada su članice. To može biti za 10 godina ali i za 2 godine.

  7. Srbija je svojim trudom i zalaganjem, kao i ostvarenim napretkom u potpunosti zaslužila da što pre postane članica EU.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.