Vučić: Želimo što bolju saradnju s NATO

Ostavite komentar


  1. NATO ima veliku ulogu u bezbednosti i stabilnosti celog regiona i saradnja Srbije se i odvija sa njima u tom pravcu.

  2. Hvala im na tome sto postuju nasu neutralnost, i nase dobre odnose sa svima koje ne zelimo da kvarimo.

  3. Koliko god se mnogi kleli u Rusiju, NATO je svuda oko nas,pa samim ti i odnosi nam moraju biti odlicni,tesko jeste za izvesti,ali za sada nam uspeva.

  4. Za Srbiju je bitno da ima dobre odnose sa NATO-om. A sto se tice bombardovanja 1999. god, nismo zaboravili niti cemo ikada.

  5. Надам се да су договорили да НАТО престане да опструише Резолуцију 1244 СБ и да, коначно, створи услове за повратак 999 припаднике српске војске и снага безбедности у АП Косово и Метохију, ради обезбеђивања сигурности свих њених становника, повратка исељених, чувања имовине и споменика културе, као и обезбеђивања државне границе на Шари и Проклетијама.

  6. Миц по миц…и Србија ће као и Милова Црна Гора. Ко пита народ,зна се ко је газда,онај коме је ишао на клањање. Није наш Мило бадава пријатељ Бајдена и Клинтона.

  7. Saradnja sa svima je neophodna za bolju buducnost nase drzave. Trebamo ceniti javno i iskreno priznanje gospodina Jensa Stoltenberga.

  8. Не желимо "што бољу сарадњу са НАТО-ом"!

  9. NATO – ubica nevinih i mašina za mlevenje ljudskog mesa.
    premijer srbije Aleksandar Vučić- prijatelj NATO-a.
    S kim si, takav si.

  10. A krivična odgovornost za ubijanje i razaranje Srbije, to ne može izvinjenje da prebriše, gde je odšteta žrtvama i državi Srbiji, uništili su privatnu i državnu imovinu vrednu preko 1oo milijardi, gde je ta odšteta s a izvinjenjem?

  11. Žali za nevino poginulim žrtvama?! A da li gospodin Stoltenberg može da navede jednu žrtvu koja je stradala u NATO bombardovanju pošto joj je utvrdjena vinost? Verovatno su sa 10000 kilometara Amerikanci mogli da osete takve ljude? Sve žrtve zločinačke agresije u Srbiji su bile NEVINE gospodine Stoltenberg. Ova vaša izjava je samo šuplja floskula za izgladneli srpski plebs, koji ste, projektovano, i sa tačno utvrdjenim metodama, doveli na nivo životinje, kako bi im vaša i američka obećanja bila jedini smisao života. I Vi to, kao predstavnik ove ratne mašinerije, besramno koristite.

  12. "… gde je odšteta žrtvama i državi Srbiji…" Gde je odšteta državama koje su razarale vojske iz Srbije?! Verujem da biste vrisnuli kad bi sada neko iz Bosne, Hrvatske ili sa Kosova zatražio odštetu, a dobro znate da imaju razloga.

  13. Srpski narod izgleda da nije svestan na sta je sve spreman njihov Premijer isljucivo iz osvetnickih razloga. to je moje privatno misljenje i molim da ga objavite.

  14. Ne, Mladene Mladenoviću, nisu sve srpske žrtve nevine, verovali ili ne. Većina stradalih je bila u uniformi i na Kosovu, gde su lokalno stanovništvo isterivali iz kuća, ubijali, pljačkali, silovali, otimali dokumenta i proterivali iz zemlje. Pripadništvo armiji i policiji koja upravo sprovodi zločine je dovoljan razlog.

  15. NATO i SNS botovi ista firma. Kad im AV kaze onda krenu da pisu i ono u sta ne veruju. Za sendvic ce i NATO zlotvore da podrze. Dosli smo do dna.

  16. A gledaj kako su botovi aktivni haha, odmah im prepoznam stil, sad im odjednom odgovara nato, sta god da kaze veliki vodja. A zasto meni Danas ne objavljuje komentare?

  17. aleksandar vucic nije mnogo bolji od crnogorskog lidera -lopova,vucic je isao dase poklanja klintonu ,klinton je ratni zlocinac,aklintonova familija je najveca lopovska familija u americi .srbija treba da odobri referendum ko zeli dase ujedini sa rusijom ili sa evroskom zajednicom ,ja mislim nama bi bilo mnogo bolje da zivimo sa bratskim narodom.

Ostavite komentar


Politika

"Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje": Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju 10

„Kad dobiješ posao lobiste ’Rio Tinta‘, ideš tamo gde te firma šalje“: Nakon Vučićeve izjave da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju

Jačanje lične vlasti Aleksandra Vučića na račun vladavine prava iza sebe ostavlja institucionalni pepeo, što je, takođe, zagađenje sredine u kojoj živimo, jedan je od komentara sagovornika Danasa na njegovu najavu da će kancelariju predsednika Srbije premestiti u zapadnu Srbiju, kako bi direktno razgovarao sa narodom o rudarenju litijuma.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.