Vučić: Zemlja u koju Amerikanci hoće da investiraju, ima budućnost

Ostavite komentar


    1. Ameri,
      samo nemojte Vučiću i Vesiću da date novce.
      Piši ćato propalo.

      Da li dobri, naivni Grenel zna da Vučić nije ovlašćen da potpisuje bilo šta,
      i da je sve što potpiše – NIŠTAV?

    2. A, šta tu nije tačno? Čak i da nije američka, rpska sigurno nije. Možda je precizniji izraz, „N1 je televizija puna trojanskih konja i kobila, koje jaše onaj ko plati više“.

  1. Završni čin kršenja Ustava Srbije na mala vrata, gle pomoću najvećih patriota.Kapitulacija karaktera srpskog bića.

  2. Kada se samo setim kako su u svoje vreme i ekonomski i politički procvetale Honduras, Gvatemala, Ekvador, K.Rika i Kolumbija. Sve posle američkih investicija u te zemlje, u industriju banana.
    Čak se pojavio i poseban termin u tu čast, banana države.
    Mislim da treba da se ponosimo našim predsednikom. Odlučio je konačno da postane ono što američki establišment naziva „he is bas…ard, but he is OUR bas…ard“.

    1. Pa sta ces, kad od Rusa dobijas samo rashodovane MIG-ove i tapsanje po ramenu a od Kineza kredite za kineske izvodjace radova.

  3. Koja budućnost, jadna ti majka! Prvo su nas drali slobisti, pa žuti -zatim vi esenesovci -pa onda od vas protežirane nemačke, italijanske, turske, arapske, francuske i ko zna čije još firme i organizacije. Bacali ste novac na njih i kapom i šakom, samo da dođu u Srbiju da porobe radnu snagu. Sada dovodite Jenkije da od naših para, tačnije para naših praunuka koji će vraćati vaše dugove, pravite NATO i šiptarske auroputeve, železnicu, infrastrukturu. Stvarno se pitam imate li vi bar još malo mozga u glavi ili na kojoj ste drogi kada sve radite protiv Srbije i srpskog naroda? Zašto ne odete svi kao kompletna vlada do psihijatara, imamo ih taman toliko sposobnih koliko ima vas u vladi, da vide za šta ste i da daju preporuke -za ludnicu ili za ćorku!

    1. Oni koji čekaju da ih drugi hrane i brane, oni koji ne shvataju da nema „besplatnoig ručka“ niti da stranci ne ulažu novac radi srpskog standarda i boljeg života, već zbog svog profita, oni koji sanjaju „hleba bez motike“, oni koji bi za šaku kukuruza zaboravili i ko su i šta su, osudjeni su na motanje.

  4. Ima, ali samo u ratu sa Rusijom pošto postane meta i topovsko meso za NATO agresiju protiv Rusije.

  5. Vrhovni se malo zaigrao: 1881. godine je Milan Obrenović potpisao Tajnu konvenciju sa Austrougraskom, do Amerike nije dopirao…Možda bi bolje bilo da se pozvao na 1389 godinu..

    1. Te godine su uspostavljeni diplomatski odnosi izmedju SAD i Kneževine Srbije, zato se ta godina i navodi.

    1. Kako ce se to desiti, posto ameri nisu dosli da pokrenu industriju vec da grade puteve za NATO, a građani Srbije ce da placaju kamatu za kredit na puteve koji nam ne trebaju (Pristina -Nis..).

  6. Amerikanci su prljavi, ali su im zeleni dolari čisti. Parafraziram Alan Forda (ili je bio Sir Oliver)

  7. „Tamo gde oni dođu i gde Amerikanci hoće da investiraju, tamo ima budućnosti.“ Kako da nije Vucicu, narocito kad doju iz vazduha sa municijom sa osiromasenim uranijumom, sto nije zabelezeno u modernoj istoriji covecanstva i u ravni je sa nacistickim zlocinima u KZ logorima u Drugom Svetskom ratu. Nemojte cenzurisati istinu .

  8. VLADALAC VUCICU DOKLE VISE CES DA PETLJAS I LAZES, PRVO EMIRATI, PA NEMACKA I MERKELOVA PA EU, PA KINEZI , PA RUSI , I NA KRAJU AMERIKANCI, SVI SE POOMISE DA POMOGNU HRABROJ I FINANSIJSKI JAKOJ I STABILNOJ SRBIJI, PA DA NAM SVI TOLIKO POMAZU, NAS SEDAM MILIONA ZIVELI BI KO SEICI, A NIKAKO TI NE ODGOVARA DA SMO NAJKORUMPIRANIJA LOPOVSKA DRZAVA , BEZ PRAVOSUDJA I POKICIJE, PAMETAN SI MOZES TOLIKO DA ZAPAMTIS, A SAD VODI AMERE NA VECERU , PA SRBI SU DOBRI DOMACINI, VALJDA CE SVANUTI SLOBODA U SRBIJI DA JOS TO DOZIVIM, , ZIVELA LUSTRACIJA U SRBIJI

  9. Velika korporacija poput DFC,moze mnogo toga dobrog da donese u Srbiju. Tamo gde je DFC, tamo ima budućnosti.Sasvim sigurno mozemo racunati na nova radna mesta,ostanak mladih u Srbiji…nema potrebe biti skeptican ,kada nesto dobro stize kod nas.

    1. A šta ako brat Si ponudi nešto „bolje“?Pa brat Putin?
      Posao za čirliderse i čirlidersice?

  10. Nijedna zemlja, pogotovo ne Amerika, ne „investira“ u stranu zemlju, vec eksploatise i profitira. To je sustina bas u Americi osmisljene globalne politike, a tuzno je sto politicari zemalja u koje se „investira“ rade za iste i eksploataciju pozdravljaju njihovom parolom „strane investicije“…

  11. Zemlja koja ima tebe za Predsednika koji kršiš zakon o Predsedniku republike bukvalno svaki dan NEMA PERSPEKTIVU…

  12. Šta je bilo, sada će i Američka tv N1 da vam bude dobra, zaboravio si bivši radikalu koliko su nam ljudi pobili bombardovanjem Srbije, sada su ti dobri, a znaš šta si do pre mesec dana pričao o Amerukancima, šta misliš šta će ti „jedino tvoja braća Kinezi“ sada uraditi, jer će ti Amerikanci zabraniti da „braća“ dolaze u Srbiju, a naša braća Rusi, biće veselo u narednom periodu, kako se ti prilagodjavaš kada je bilo čiji kapital u pitanju, nešto mora da ti zapad…… e, i dećemo brzo da li će nas Amerikanci spasiti od nekih koji uništi……. e našu prelepu i bogatu Srbiju.

  13. Zanimljiva smo mi zemlja. Ovakve bitne strateške stvari dogovaramo i radimo bez vlade i parlamenta. Nije li prvo trebao parlament uopšte da ratifikuje potpisane dogovore u Americi? Kod nas to ne treba. I to iz dva razloga:
    1) imamo apsolutnog suverena
    2) već smo zaboravili kada su uopšte bili izbori
    A kada ćemo dobiti parlament i vladu? Ma koga to više interesuje. Šta će nam.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.