Vučić: Žestoka pesnica mafiji

Ostavite komentar


  1. Drama, predstava. Pa to kad bi se tako radilo samo halabukom mafije ne bi bilo uopste. Kakve pesnice, kakve gluposti. Postavljate nestrucne ljude na sva mesta, zvonite poslanicima sta da glasaju kao da su ovce, satirete postene i strucne ljude, okruzujete se tabloidima pa cete onda mafiju da razbijate. Kakav cirkus od drzave. Mafiju razbijaju ozbiljne institucije koje ne podnose izvestaje premijeru javno nego cute i rade, posteno i mirno i dostojanstveno svoj posao. Da li se neko seca Kosmajca, rece i njega cete da pocistite?

  2. Znači Dačić leti, jer imate dokaze da je on sarađivao sa tim ljudima?
    A ne on više nije u policiji, a onda ništa ne računa se više.

  3. A šta je radio od 2012? Ovo o radnicima Jure je toliko sramotno da je teško i komentarisati, baš kao i njegovu izjavu na račun trudnica i porodilja. Još jednom je pokazao koliko mrzi ovaj narod

  4. Srbija mora da krene u borbu protiv kriminala i korumpiranih policajaca kojih je previse na jednom kvadratnom metru.

  5. Borba protiv korupcije i kriminala je na prvom mestu i verujem da ce gradjani Srbije to ceniti.

  6. Svaki policajac koji se udružio sa mafijašima, nema pravo i ne zaslužuje da ima značku. Zato čim budu imali informacije o tome ko su oni, treba da budu najstrožije kažnjeni.

  7. "Vučić je za ubistvo Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi, rekao da je "uvezeno" iz jedne od bivših jugoslovenskih republika… Ta banda, mafija i ubice koji misle da mogu da haraju Beogradom… , suočiće se sa žestokom pesnicom države, rekao je Vučić…"
    Beogradom mogu da haraju samo oni .., a ostali će da se suoče "sa žestokom pesnicom države".
    Kad je Mutavi tamanio Crnogorsku konkurenciju, niko nije prstom mrdnuo da pokrene rat protiv "bande, mafije i ubica"!

  8. Protiv ove vrste ljudi moramo se boriti svim snagama, i hapšenje njih treba da nam bude prioritet, jer smanjenjem kriminala povećavamo bezbednost naših građana.

  9. Bili ti krininalci iz Srbije ili iz neke susedne zemlje ne sumnjam da ce ih nasa policija uhvatiti.

  10. Bez odvajanja žita od kukolja u našoj policiji, nema ni oslobođenja od velikih kriminalnih radnji.

  11. Ko god radi u državnoj službi, a sarađuje sa kriminalcima i sam je kriminalac i za njega u toj službi ne sme da bude mesta!

  12. Borba će biti teška i ni malo laka ali država će se ustrajno boriti protiv najveće pošasti modernog društva. mafije.

  13. Iskreno receno drzava mora da se uhvati u kostac sa svima koji misle da ubijaju po Srbiji, da ce osetiti zestoku pesnicu drzave i da ce monstrumi koji su ubijali po nasoj zemlji to dobro da zapamte.Pogotovo oni koji rade u drzavnim organima i saradjuju sa kriminalcima.

  14. Pa naravno da neće da daju otkaz ali verovatno ne zbog toga što je u JURI sve u redu nego što drugi posao ne mogu da dobiju a treba preživeti.

  15. Cistka sto pre.Dosta nam je vise mafije i kriminalaca.Udari Vucicu gde ih najvise boli,jer sa njima samo idemo unazad,oni su paraziti ove drzave.

  16. Opet najava akcija, kao ““ RODA““ ili ““TEMPO““ … pa valjda je borba protiv mafije stalni zadatak, a ne akcija !?

  17. Ministarstvo unutrašnjih poslova odlično obavlja svoj posao, sve bezbedonosne strukture naše zemlje rade i bore se protiv kriminalaca ma gde se oni skrivali i ma gde oni tražili utočište.

  18. U svim zemljama sveta ima insajdera u državnom aparatu pa ni Srbija nije izuzeta od toga.

  19. Trebalo je ranije krenuti na sve mafije u Srbiji, ima ih puno a mnogi njihivi delovi su u državnom aparatu.

  20. Teška je to borba i mora se dosledno sprovoditi. Niko se ne odriče olako stečenog velikog novca

  21. Očekuje se da počnu s intenzivnim traženjem alternativnih puteva za završavanje svojih poslovnih kombinacija. Takve bitke traju svuda u svetu

  22. Vi g.Vuci i vasa vlada podrzava i financira mafijaske rezime u zapadnom balkanu osim hrvarske i slovenije.Vi i vasa drzava s vasim znanjem ili bez nje podrzavaju i financuraju micne furme na Kosovu,Makedonji ,Alvaniji ,Crnoj Gori i Bosni .Te mocne firme koje vi financirate ucjenjuju respektivne vkasti drzava da dinesu idluke jije idz u prilig vasaj vladu g.Vucic

  23. kako sevučić bori protiv kriminala, vidi se na slučaju savamala, ghde je policiji zabranjeno da zaštiti građane od mafijaša u fantomkama, koji im ruše kuće i oduzimaju mobilne.

  24. Treba dati podrsku premijeru i resavati polako te neciste radnje za dobrobit drustva.

  25. Završni udarac…..Pa naravno, kad Dijana fura pirsing i čulne usne.

  26. Treba precistiti sve drzavne sluzbe i izbaciti one koji saradjuju sa mafijom, i ne sumnjam da ce tako da se krene u rat mafiji, verujem Stefanovicu.

  27. Svi koji imaju dodira sa kriminalom, ili nekom kriminalnom organizacijom treba da snosi adekvatne posledice.

  28. Ministarstvo unutrašnih poslova je i do sada radilo odličan posao u borbi protiv kriminala, nadam se da će sada još jače udariti na kriminalce.

  29. Од самог доласка на чело владе Вучић је најавио беспоштедну борбу против криминалаца и мафијаша. Нема заштићених нити пртијском књижицом, ни кумовским и родбинским везама.

  30. Ovo je nesto sto svi znaju, ali je sada drzava odlucna da se obracuna sa onima u drzavnom aparatu koji su saradnici kriminalaca.

  31. Рамина опаска о Вучићевој реакцији на његову примедбу о независној држави Косово говори много о Вучићу и његовим емоцијама, о његовом односу према Србији, о односу према Србима на KиM.

  32. Svaka cast na odlucnosti da se konacno toj posasti od azdaje zvanoj mafija stane na rep a da joj se istovremeno sasece glava.Mislim da drzava sada ima i i snage i mogucnosti da se uhvati u kostac sa organizovanim kriminalom zvanom mafija za razliku od ranijih pokusaja, setimo se samo akcije *Sablja.*

  33. Ljudi, Hitler je pred nemačkim narodom iste nebuloze pričao. Sva sreća pa nismo Nemačka. Virtualna borba protiv izmišljenih nevidljivih neprijatelja se zove fašizam!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.