Vučić u javnom obraćanju: Živimo u vreme najveće geopolitičke krize od Drugog svetskog rata

Ostavite komentar


  1. Tacno je rekao,nikada gora situacija u svetu.Ali mi da gledamo u nase dvoriste i da gledamo nase interese.

  2. Mi u tom vremenu živimo od 1945. Ovo su samo priče za ovce da ih bolje ošišaju

  3. Sto se tice tvog bezobrazluka, nablaze receno, da ces pozvati strucnjake iz celog sveta, pa oni i zele da satru srbiju tj nas narod, nego prestani vise da lazes narod, pozovi sve strucne ljude iz srbije iz meritornih oblasti, na javnu debatu na rts-u koja ce trajati danima, i sem nekoliko tvojih placenika bice 90 posto strucnjaka koji ce argumentima dokazati da litijum nesme da se rudari u srbiji
    Nazalost, tvojim marifetlucima nema kraja, sta radis nisu sa korumpiranim sudijama, a o medijima ,tu je svaki komentar suvisan
    Ubijas narod srbije, zlo vece nije bilo od tebe
    Nepostoji rec na bilo kom jeziku da se kaze koliki si zlotvor

  4. Bosnjak sam, ovaj put za situaciju u svetu vas ne laze, zaista strasno vreme u kome zivimo.

  5. Raduje me da delfinarijum ima i terapeutski karakter. Nada za sve nas, na čelu sa predsednikom.

  6. Džaba se obraća narodu kad evo 12 godina ne sme da izadje Mariniki na tv duel ! Džaba ! Ne sme ni na gostovanje Bećkovićevoj , Ivanoviću … Kesić ga ni ne zove.

  7. Како јео о добро! Криза незабележена, страх, смрт, лудило… А ми ћемо да се задржимо 17 милијарди за сточни вашар! Мало ћемо да загадимо запад Србије пошто исток већ јесмо…
    Књишко спиновање!

  8. Mudro zbori,nema mu ravna.
    Kada bude ono što ne znate,samo slušajte mene što znam,jer će posle doći ko zna šta,ko zna gde u belom svetu,dok ne prodje negde.Mnogo znam,zato ćutim dok vam pričam.

  9. „..Da otvorimo široku raspravu…“ reče Vučić koji ni na novinarska pitanja neće da odgovori ako ih nije sam sebi napisao a „raspravu vodi“ samo sam sa sobom? Nijedan nezavisni medij nije od njega dobio odgovore na veoma ozbiljna i važna pitanja. Umesto toga on ih je proglasio nepoželjnim, samo zato što ga pitaju i ono što on krije od naroda, a ne bi smeo. Od opozicije koja bi ga nešto pitala, a koju podržava bar pola ljudi u Srbiji, on beži kao đavo od krsta. Dakle to pola stanovnika Srbije koji nisu glasali za njega on ignoriše, oni ni na koji način neće učestvovati u „javnoj raspravi“ jer nas „predsednik svih građana“ sprečava u tome. Tako što ne odgovara na pitanja koja umesto nas postave političari za koje smo glasali ili nezavisni mediji. Opoziciju koja u svakoj zemlji postoji i ima ulogu kontrole i korektora vlasti on ne uvažava i ne poštuje. Dakle on vodi drzavu bez ikakve kontrole i odgovornosti. Mi smo brod bez kormilara . Nikad nije imao duel sa nekim ko bi mu postavio ozbiljna pitanja, važna za sve nas, što se podrazumeva pod pojmom „javna rasprava“, jer to nije smeo. Svojim službenicima kojima je po svojoj volji dodelio funkcije, u lice je javno rekao da nisu ni za šta sposobni i da nije njega za njih niko ne bi glasao. Rekao je istinu ali je dodelom funkcija tim nesposobnim ljudima celu zemlju doveo u opasnost da veoma važne resore vode nesposobni ljudi. To vidimo po urušenim institucijama što utiče na svaki segment života. Dakle, sa kim bi on vodio tu „široku javnu raspravu“? Ostaju mu samo „dizači ruku“ u Skupštini koji po refleksu na zvuk zvona podižu ruke?

  10. Zovite konzilijum lekara jer čoveku zaista nije dobro. ( A nama će biti još gore)

  11. Žao mi je sto cu da koristim rec na ivici pristojnosti ali ona odgovara bolesnim snoviđenjima jedne opskurne individue koja sebe promovise kao Misela Nostradamusa ili Baba Vangu i najavljuje apokalipticne scenarije u svetu pa malo šara po izgubljenom Kosovu koga je lično isporucio na tacni,tacno kada mu je signalizirano, a u etapama,da ne bude suvise providno,pa se ovlas pomenu „istinski prijatelji“Srbije koji ce pomoci da se sacuva nesto sto je izgubljeno i tako u nedogled,dosadna,neiskrena,konfuzna,diletantska,anorekticna,zevajuca retorika veoma slicna vicevima po kojima je nadaleko poznat i kojima se kiselo i bazno „smeju“cere vecita lica moralnih spodoba,tapsaca u transu,koje veliki vođa mora da sputava sa zajednicke lutajuce slike zla koje u vrtlogu propasti kruzi ovom paralizovanom zemljom,odvlaceci paznju sa sinhronizovane akcije sa Rio Tintom,zlocinacke organizacije koja je ostavila pustos,čemer i smrt na svakoj lokaciji gde se pojavila na planeti,od Australije,Gvineje,Gabona,Gane,lista ide u nedogled a njihovo opskrbljivanje fasisticke Nemacke i Hitlera rudama i logistikom za ratne fabrike su krem njihove vizije eksploatacije prirodnih resursa.Ta prica u Srbiji nece proci i to moraju da utuve u svoje pohlepne glavuce.Kao sto divno rece prof.Danica Popovic zemlja posle rio tinta ne bi bila ni za groblje.Da,i izraz sa pocetka komentara za ova vanredna obracanja naciji…rutinsko proseravanje za imbecile..

  12. PRSO…sto bi rekli klinci …..
    Iste fore komunista …..cuvajmo se svi su nam neprijatelji a i unutrasnji /citaj opozicija / rovare.Blago nama,samo braco Srbi ja nevidim da ce posle njega doci bolji.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 12. i 13. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.