Vučića niko nije pozvao da potpiše deklaraciju

Među 12 svetskih lidera koji su potpisali Međunarodnu deklaraciju o informisanju i demokratiji nije bilo predstavnika Srbije

Ostavite komentar


  1. Daj nemojte da me zasmevate….na marginama tog „susreta“ tako važan dokument? Državama nacijama i tsl na planeti zemlji je odavno odzvonilo samo to MEDIJI NE SMEJU DA PRENESU. Planeta Zemlja je jedna ili će ljudska vrsta kao CELINA PREŽIVETI ILI NEĆE. Ovako sa ovakvim državama i državicama, bantustanima koji su non stop jedni sa drugima u ratovima (oko međe ili iz hira, može im se i tsl) Zemlaj nema šanse da preživi…. Ajde da ne davim više oko takvih belodanih stvari….
    Ps. Polako, ajde nešto iz naših privatnih života. Odeš na neku zabavu (proslavu i tsl) i šta počneš da smaraš učesnike „svojim problemima“. Takve svi izbegavaju. E pa tako je i na ovim „zabavama“ (proslavama) za veliki svet. Došli političari velikih zemalja da se malo opuste i relaksiraju a ovi naši (i njima slični) navalili „mi, pa mi i naši problemi“…. jedna velika JEDINICA iz diplomatije.

  2. Vucic nazalost ne postuje mnogo ljudska prava, zakone I slobodne medije. Zato nas polako svuda eliminisu. Moze on da se fali I stalno prica bajke, istina je drugojacija..

  3. Sta bi A/V rekao na pitanje? Zasto nisi bio u drustvu potpinika ? HM. Srbi opet placu za necim sto nije toliko bitno, za necim sto je toliko daleko, kao sto je pitanje Kosmeta. Umesto da makar nesto dobijeno od istih. Srbi i dalje kukumacu i zato nista ne dobijamo, pa ni mesto u drustvu gde se nesto dogovara i potpisuje ! Opet je narod kriv sto njega nema u drustvu onih koji se pitaju za nesto. Ne, on nije kriv za to ? Precicice “ mudro” kao i u slucaju treceg reada u Parizu. Kako ce on preci preko toga a ne da se ponosa I slusa neprimerne Srbe. To bi znacilo kako je on “A/V” iznad svih nas ?..? I kako on nije Srbin? Da su sve Srpske pobede iz proslosti nebitne I kako je bitno dobiti bilo sta od istih…makar I jedan metar ! Kako smo mi gubitnivi a nikako on A/V.. ??? Opet ce Srbima obecati svetlu buducnost u paketu sarene laze!! Nikako nece priznati da pod njegovom rezimu drzava Srbije ne postoji! Da postoji ? Isti dan posle Pariza, moramo je da francuskog ambasadora upozori, ili proglasi nepozeljnim u Srbiji ! Ne , on ce opet upregnuti njegove novinarcice i proglasiti sve to nebitnim …. a njega mudrim i pobednikom! …??? Kako njegova i politika njegovih Janicara dozivljava vrhunac ?

Ostavite komentar


Politika

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju? 8

Da li je oživljavanjem projekta Jadar, vlast oživela i srpsku opoziciju?

Ponovnim otvaranjem teme eksploatacije litijuma i obnovom projekta “Jadar”, stvoren je kontinuitet tenzije u diskursu između vladajuće garniture i opozicije koji kulminira od decembarskih, preko junskih izbora pa sve do danas, a naš sagovornik Đorđe Vukadinović smatra da je preusmeravanje fokusa sa izbora na pitanje eksploatacije litijuma "reanimiralo opoziciiju koja je doživela kliničku smrt".

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.