Vučić u Leskovcu tražio da ne bude dočeka građana

Predsednika dočekali samo funkcioneri

Ostavite komentar


    1. Учтивост

      Доконост роди
      и велика таштина,
      да инат га води,
      и свађа се са свима.

      Друштво трули
      без моралних међа,
      кад може да хули,
      и огавно вређа.

      Не иде у главу
      како то мож’ бити,
      увек је у праву,
      функција га штити.

      Не прихватамо, не дамо,
      заједници штети,
      са државом га само
      не поистовети!

  1. Autobusi su bili spremni, gospodine predsednice

  2. ja i dalje očekujem mojih 1000 dindži i sendvič, bez obzira što je otkazano. : )

    1. Svrati sutra sa članskom kartom da podigneš 5 litara mleka. Nema više para.

  3. „Da se nsrod ne smrzava“,na jugu je odavno polarno doba.Ali zato 17 Januara dolazi tropska vrućina,donosi je lično Putin iz Sibira..

  4. kako je „iako je ranije bio pripremljen organizovaniji i masovniji doček Leskovčana“.

    To su da pripremana spontana okupljanja gradjana da vide Vucica.

  5. Fabriku „Aptiv Pakard“ osnovala je engleska kompanija „Delfi“ sa sedištem u Kentu koja je uložila 25 miliona evra u izgradnju i opremanje fabrike u Leskovcu u kojoj će biti proizvodjena elektroinstalacija za autoindustriju.Значи, још једна „моталица“ каблова. А што се тиче доласка „великог вожда“, изгледа да није било ни воље ни великог притиска на запослене да га дочекају па је изјавио да му је жао да се смрзавају. А није му жао што се хиљаде људи окупљених у градовима Србије на демонстрацијама против његове „политике“, која је све само није политика. Мени се чини да је он овде хтео да види какву има подршку и ако је паметан, схватиће да је НЕМА! На силу се људи не моле Богу!

  6. Grad po grad, fabrika po fabrika. Danas je to Leskovac, sutra neki drugi grad. Polako al sigurno se stvara za nase ljude nova radna mesta, nove mogućnosti i novi napredak.

    1. Ova fabrika je odavno pocela sa radom, ne znam cemu pompezna „otvaranja“.
      Setimo se samo fabroke u Kursumliji koja, gle cuda, ne postoji.

  7. jos jedna laz u nizu…bas se Leskovcani pokidase od ljubavi prema velikom vodji al“ njemu zao! ….da nije tuzno bilo bi smesno

  8. Iako je ranije bio pripremljen organizovaniji i masovniji SPONTANI doček Leskovčana.

  9. Uviđavan, duševan i štedljiv neki čovek. Kad već mora da plati po 1.500 dinara plus, dangubu, putne troškove i gorivo za autobuse za dovlačenje Leskovčana u Beograd na Putina, 17.janara, da ih bar 14.. januara ne pravi budalama.

    1. pa da, spontano i besplatno se okupljaju samo šetači vodjeni idealima, hahaha.. iz ljubavi prema Djilasu i Jeremiću. U pravu si

  10. Pusti Aco, kablove, tule, trake, konektore, kucista i td! Ovi nam ne zele dobro. Pocni lovu koju ste pokrali, a niste vratili, da ulazes u paora i obradivu zemlju. Zemlju rasprodajes, delis, a ona trazi da je obradjujes. Kablovi nisu trajno resenje i pametni ljudi to znaju. Ja, od montaznih hala i(stranog) gotovog proizvoda nemam sigurnosti, a ni ti onda.Oni mogu da se pokupe za 24h i onda nastaje pakao, jer ce mnogo dece ostati gladno i jadno. A, paoru, vrati dostojanstvo i veru (lova je obavezna) Kada budes ovo odradio, mozes ocekivati pune silose, kotarke i sve to po redu. Ako su silosi i kotarke pune, e onda sam siguran da su puni svinjci, kokosinjci, stale i dr.. stvari. Kada su puni svinjci, stale, vocnjaci i td, deca SRBIJE nece biti gladna, a i ti ces biti onda dobro. E pa, uzdravlje da nam je nova investicija!

  11. Лесковац кад падне – ће падне и Ацко.
    Прва комунистичка (читај с’с лесковачко „Ч“) општина на Балкану, Слобино упориште а сад и Вучкова узданица.
    Ал’ колко видим ће заигра мечка и пред Куртину авлију.
    Још малко.
    Само ће видимо дал’ ће ни дође из дебело месо у главу ил’ ће нас ујане неки следећи Мурта.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.