Vučićev drugi dan u Podrinju: Rio Tinto bi rešio problem većih plata u Loznici

Ostavite komentar


  1. da vodi kampanju za Rio Tinto – o našem trošku??? U ime čega on radi protiv interesa „svog“ naroda i Države???

  2. Znaci hoce opet da ih prevari kao i prosli put a za plate u loznici znaci bice manje plate jer kazu da bi resiliproblem vecih plata rio tinto mars iz srbije a vucic ce opet nalagati i poturiti nekog drugog da izjavi sto on misli ne nasedajte narode ni na sta lazovima i lopovima

  3. Lukav ovaj komercijalista Rio Tinta.
    Obećava pune džepove, a to šta će se desiti svakodnevnim trošenjem deset tona sumporne kiseline i divljačkom eksploatacijom podzemnih i nadzemnih voda, to ne objašnjava. .

  4. Pa da se vlasi ne sete, gradimo vam puteve da se gastrabajteri vracaju i to sve vasim parama, pa koristice to RT. A neciji dzepovi punice se parama, samo mi se cini nece to biti dzepovi gradjana. Vala neces kopati!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 5. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.