Vučićev je spin da je rejting opozcije u padu: Sagovornici Danasa tvrde da je SPS u ogromnom opadanju,a SNS-u se ozbiljno klima

Ostavite komentar


  1. Имате огромну подршку, ставиш Ђиласа за носиоца листе, изађеш и победиш…не чекајте јун, молите да буде за месец дана, јер је подршка много јака

  2. Koliko god se međusobno ukanalivali na izborima će biti pravo stanje rejtinga.

  3. Ovaj srpski SPS nikada nije ni bio levo orijentisan a odlaskom, ili bolje rečeno, otkrivanjem desničarskog karaktera glavnih ljudi u stranci i ulaskom u koaliciju sa radikalima, izgubili su sve simpatizere po ideologiji. Postali su interesna grupa. Ne znam nikoga ko glasa za SPS, ali baš nikoga. Odoše u istoriju, na svu sreću. Bar jedna loša stvar manje.

  4. SpS je još onomad kad je pao Sloba trebao da bude izbrisan iz naših života a kompletna ekipa u mardelji i dalje. I bar 70% „radikala“takodje.

  5. Jel neko zna gde nestade Siniša Kokeza sa onoliko Miliona Evra ? E to nas čeka i sa svim poznatim sns imenima

  6. Tako je govorio i neposredno pred decembarske izbore.
    Razlog je bio što je tada SNS imao obezbeđen potreban broj glasača iz drugih mesta Srbije i Republike Srpske. Seljenje birača je počelo već u januaru.

  7. Sve je tacno. No, ukoliko opozicija ne bude isla u jednoj, najvise dve kolone, opet ce crno-crvena koalicija da prikupi najvise odbornika. Bilo na koji nacin. A znamo koje oni nacine koriste.

  8. SPS suštinski ne postoji a svakoj državi je potrebna jaka partija socijalne orijentacije.

  9. Vucic nece nista poraditi na sredjivanju birackih spiskova.Dokaz za to je da je sve agresivniji(on i njegova karamila)prema opoziciji koja ga je uhvatila u kradji sa rukama do ramena u birackim sanducicima.Sada ce svoju agresiju okrenuti i prema svom narodu.Amerikanci ce ga podrzati u tome jer uspesno(bolje nego iko)kuva zabu i mic-po mic vodi UCK-dzamahiriju ka NATO-u i UN-ma.To je jedini covek u Srbiji kojem odgovara gradjanski rat u Srbiji.Nadam se da narod nece na to nasesti.Srbiju je zadesilo najvece zlo od njenog postanka.To vise nisu samo iskrivljene komunisticke vrednosti vec je to spoj lopova,kriminalaca,izdajnika,ratnih profitera sa Drzavom.Bolje reci mafija Srbije ima drzavu.Dok drzava nema ni tuzioca ni policiju.Oni rade nesto drug-sto im gazda kaze.

  10. Divim se listu DANAS. Bio bih zadovoljan da sam pročitao kod vas bar jedan konkretan predlog razvoja Srbije od strane opozicije. To nisam uspeo. Uređivacka politika samo ogovaranja, podmetanja samo vas čini odbojnim.
    Ne pripadam nikom, pa ni SNS-u, ali to što se radi u ovako teškoj situaciji je ogavno.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.