Vučićev kabinet: Prvi put čujemo za rakiju sa predsednikovim imenom

Sagovornici Danasa o "personalizovanom" piću koje je u opticaju među pristalicama SNS-a

Ostavite komentar


  1. Posto je jovanica razotkrivena, predlaze se ova rakija, kad se usikas eto ti ZLATNO SNE DOBA.

  2. Od čega vi pravite aferu to je smešno. Koja je razlika između štampanja majica sa nečijim likom i imenom rakije sem u ceni? Nekada je podrum u Sićevu flaširao vino sa likom Lepe Brene. Uostalom svaki proizvod ima neko ime. To što je neko rešio da simpatizerima umesto majice sa Vučićevim likom poklanja flašu rakije to je lična stvar. Ja bih rado hteo jednu flašu iako nisam i neću glasati za njega. Što se Velje i njegovih 11.000 stabala šljive tiče a da mu nije palo na pamet da je flašira tu je stvar jasna. Popije rakiju pre nego što stigne za flaširanje.

  3. Moram da kažem sledeće.!
    Po poreklu SAM jos od deda i baba , pa do tate i mame Vojvođanka, bliže ..Sremica..
    No tu MOJU Vojvodinu su ne časni upropastili, izselili je i naselili je ološem brojnim..
    SRAMOTA me je da je TA moja Vojvodina taj značaj dala nekome , tj JEDNOM nečasnom čoveku, čoveku ratnom huškaču i majstoru devastacije SRBIJE danas.
    Taj Vučić ne zaslužuje , od poštenih, normalnih , rodoljubivih građana, Srbije ništa, ali PREZIR I GAĐENJE DA i sve dok je živ.
    .NJEMU oprosta nema….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.