Vučićev poljubac za Rio Tinto: Nemačka štampa o najavljenom otvaranju rudnika u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Šta ima Nenačka sa iskopavanje litijuma u Srbiji. Nemci u svojoj državi eksploatišu litijum i Srbija se u to ne meša.

  2. Može ko hoće, gde hoće, da ljubi nekog u deo tela koji hoće, ali, ili će lepotica da spava ili će Srbija ponovo da se budi, bez kraljevskog poljupca.

  3. @Rajko Ć
    Čitanje pre komentarisanja nije zabranjeno, čak je i preporučljivo…

  4. Da Bog da se kupao 1000 godina u paklu u sumpornom jezeru svako ko pikuša da dovede Rio Tinto u Srbiju.

  5. Veleizdajnici…kakav bre Rudnik , RioTinto? Letece perje u slucaju otvaranja istih. Neka kopa IV Rajh Srbiju nek zaobidju a Vucica neka vode u Rajh.

  6. Onaj ko ima 3 grama mozga mogao je da vidi kampanju za Rio Tinto sve vreme i to jasnui glasnu.Očigledno imamo tretman stoke sa kojom se radi šta god hoće. Zar je stvarno neko iznenađen?Neće ta kleptomanska bulumenta koja će sve dati za vlas i pare živeti ovde.Kao milijarder po fensi letovalištima uz hladno vino smejace nam se u lice i to sa pravom

  7. @Rajko Č
    Nemačka ima nalazište litijuma. Ne otvata rudnike zbog opasnosti od uništenja prirode i zdravlja ljudi. Zato podržava otvaranje rudnika u Srbiji jer je litijum bitan za industriju električnih automobila. (baterije) To je navedeno i u ovom tekstu.

  8. Ako se otvori rudnik, to je onda totalna propast za Srbiju. Zbog toga se treba boriti svim silama da do toga nikada ne dodje. Motku u ruke, pa udri sve koji hoće da otvore rudnike. Posle batina treba ih sve proterati iz Srbije, pa onda lepo i složno živeti. Odakle nekom pravo, pa taman bio i predsednik republike da uništava svoj narod. Jado bedni, sav otpad ostaje u Srbiji i truje pokolenja. Dosta više svih maltretiranja.

  9. Sveznajući šef propasti GARANT otvara rudnik uz fanfare. Vidi on da sve prolazi. A kakvi smo bolje da nas nema.

  10. Ma kakve garancije? Gde je u praksi to primenjeno do sada? Manite se teorije!

  11. Hocmo pasnjake,vocnjake i izvore.Ne treba nam ovaj zagadjivac! Ko hoce neka proda sopstvenu guzicu,a ovo nabrojano pripada narodu i narod odlucuje o tome!

  12. Ko nas to kuva.Verujem da smo u stanju da budemo primer drugima kako se resavaju problemi. Da li mi imamo samo jednog misleceg coveka?

  13. Došlo je krajnje vreme da se iselim u neku siromašnu ostvrsku državu, po mogućustvu karipsku

Ostavite komentar


Politika

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije 9

Đurić iz Rima: Italija ključni partner Srbije

Italija je ključan partner Srbije i regiona Zapadnog Balkana, kako u ekonomskom razvoju, tako i u očuvanju stabilnosti i mira, posebno u zaštiti manastira Visoki Dečani i srpske kulturne baštine na Kosovu, poručio je danas u Rimu ministar spoljnih poslova Srbije Marko Đurić, posle razgovora sa italijanskim kolegom Antoniom Tajanijem.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.