Vučićeva Instagram poruka: Da li predsednik priprema javnost za uvođenje sankcija Rusiji?

Ostavite komentar


  1. Sankcije Rusiji i to odmah. Kamo sreće da smo ih uveli prvod dana agresije. Tada bi i EU bila mekša po pitanju našeg interesa u vezi sa Kosovom.

  2. NAPROTIV, Vučić svojom Instagram porukom javnost „navodi na tanak led“ !
    Vučić priprema javnost da „trampi Kosovo za neuvođenje sankcija Rusiji“ u nadi da ce mu zapad ako im „isporuči Kosovo“ jos neko vreme „progledati kroz prste“ zbog ne uvodjenja sankcija Rusiji a to je prema nekim anketama gradjanima Srbije daleko vaznije od Kosova !

  3. Udrite sankcije konacno! Pa cete tek onda da vidite koliko je „bratska“ Rusija prema Srbija.

  4. Zašto nisu uvdene sankcije protiv NATO država koje su protivzakonito izvršile agresiju na SRJ?

  5. Sve sto kaze da nece ima suprotno znacenje toliko toga izreceno a uradeno suprotno ,tom coveku nemoze nista da se veruje zalosno al tacno..

  6. Poštovani gospodine predsedniče, ako se to desi , izgubićete podršku svog naroda. Nezavisnost na prvom mestu ,čuvajući dostojanstvo čoveka , Naroda I Nacije , u smislu i pojmu DRŽAVE REPUBLIKE Srbije. Najbolje što dalje od zahteva zapada i e… unije.

  7. a kada sakuvaš sve žabe prvo progutaš najveću stavivši ruku na sva jevanđelja(ima ih 7)koja su praktično samo lepa reč na papiru majke mi vam kažem kunem se i ja

  8. Pa naravno. Pre neki dan je predsednik privredne komore Srbije dao uvodne napomene o posledicama ako ne uvedemo sankcije Ruskoj federaciji. Nikad neće aktuelni predsednik da bude ni s od senke predsednika SFRJ.

  9. On lično može ,ali Srbija nikako, čak treba da povuče onu sramnu odluku o sankcijama Belorusiji, jer je to naša velika sramota.

  10. Prvo sankcije Americi pa onda njihovim satelitima koji su nam bombardovali zemlju pa odštetu za živote objekte i nastalu štetu,pa da vidimo dal isto ima neke svrhe, pa onda da razmotrimo šta je sledeći cilj srpske politike u buduće.prc

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.