Vučićeva kancelarija od danas u Podrinju

Ostavite komentar


  1. A ako se ne boji nikoga, zašto silno obezbeđenje i ne dođe u centar Šapca, Bogatića, Loznice, Ljubovije, Krupnja stavi sto u neko hlad i priča sa građanima a ne ovako na nameštene posete okružene sendvičarima i dupeuvlakačima?

  2. Postovani gospodine Predsednice, cujem da planirate da obidjete i moju rodnu opstinu Vladimirci, pa Vam predlazem da obidjete i najstariju zgradu u ovom delu Zapdne Srbije, zgradu sreskog nacelstva, poznatiju kao Konak, u ciju je rekonstrukciju ulozeno oko 16 miliona dinara i koja je posle samo par meseci, ispucala kao i pre rekonstrukcije!!! Predlazem i da obidjete zaobilaznicu oko, od svega dobrog, zaobidjenih Vladimiraca u koju je ulozeno 60 miliona dinara kroz livadu u koju se uliva gradska kanalizacija i koja na ovim vrucinama smrdi do nebesa i kojom niko ne prolazi a pri tom su stanari dve stambene zgrade ostali bey zakonom obaveznog parkinga za svoje automobile. Predlazem Vam da se raspitate koliko puta je za ovih 5-6 godina boravka na funkcijama uvecana imovina celnih ljudi ove opstine i onda ce Vam biti jasno zasto se zgrada u koju je ulozeno 16 miliona raspada i zbog cega je radjena potpuno nepotrebna saobracajnica:-/ Prijatan boravak u pitomoj Posavotamnavi Vam zelim:-)

  3. Ponavlja se, kasarna nije vise fora. Mogao bi da se useli u kanalizaciju kao učitelj Splinter ili da razapne šator na trgu. Ide uposlenik Rio Tina gde firma nalozi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.