Vučićeva partija ubedljivo prva, izlaznost nikad manja

Srbija glasala

Ostavite komentar


    1. Kakvo plakanje! Prezir, prezir. Srbija zemlja pokvarenih koji vredno rade na gajenju tupavosti, primitivizmu. Sto vise neukih to jaca SNS, SPS i besmisleni POKS.

  1. Ihi, mnogo niza, i sa 48% bojkot nije uspeo nimalo, i opozicija unesro sto masta treba cela u penziju, nek daju drugima sansu..

    1. Haj’te ljudi, zar ne poznajete nas narod. Bilo je kise u dobrom delu zrmlje i narod nije po tom vremenu hteo da izlazo iz kuca. Da je bilo lepo, suncano vreme, bila bi veca izlaznost. Mi smo navikli da se po lepom vremenu okupljamo i zabavljamo se. Mi sve pretvorimo u piknik.
      Za vreme zabrane izlaska zbog epidemije, lupali smo u serpe da nas puste napolje. Kad su nas pustili, ako je bilo kise, svi smo se zabili u kuce kao da kisobrani ne postoje, i ako smo bili zeljni izlaska. To smo mi.

      1. Samo se ti nadaj, sramota da se slavi a nije glasalo ni polovina birača. Gledala sam proglašenje njegove pobede tj vaše pobede, dok su poltroni tapšali i kleberili se, AV mrtav ozbiljan jer zna da Đilasa opet nije pobedio.

  2. Bojkot propao, bruka i sramota. Ne lozite se više. Vučić dobio 2 miliona glasova. Kuku nama naredne 4 godine.

    1. Sad kukamo? Gde smo bili juče da se kaže NE Vučiću. Ja sam izašao na izbore i dao svoj glas onome kome verujem da bi uredio državu, al šta vredi kad generalno imamo ovakvu „kuku“ svest . Zamajavali su narod da ne izlazi i šta sad? Đilas kaže EU da pomogne, a AV je njihov čovek. Kako ste vi smešni. Imali ste vremena da mućnete glavom i ovo je rezultat posle mućkanja.

    2. Još 4 god.muke i jada,opozicija da se 100posto transformiše,ovi nisu nizašta.Mislim da mi i nismo za bolje.

    3. Tako je Milane, od reci do reci, moze da se pipne rukom stvarnost! Nas su pre 100 godina podelili na one koji slusaju sebe i svoj razum, i one koji slusaju svetske vucibatine u cije ima i za cije pare jedu sopstvenu decu, i to se potvrdjuje svakodnevno, ja bih voleo da mi bilo ko navede jednu jedinu temu na koju srbi imaju isto misljenje. Nisam simpatizer AV, ni ovog samovlasca o kome treba de govori svakodnevno i za svaki slucaj koji se ponovi, ali ova druga na nazovem Djilas opcija je tragikomicna sa nepriznavanjem izbora i direktnim negiranjem demokratskog procesa, ali ce da se zali evropskim parlamentarcima, za cije pare nije uspeo da odradi prihvacen posao. Neka ode u USA koju zastupa, pa nek tamo proba da ne postuje Trampa, naj vrv bi zavrsio ko i onaj mucenik pod kolenom nekog policajaca na koje takodje niko ne sme prst da uperi jer sledi metak. Da su energiju odvracanja od izbora potrosili na lansiranje svoje ideje i programa, mozda bi ova polovina koja nije po obicaju glasala izasla i dala njima legitimitet, ovako drustvo mozete vi vi dalje da drndate, ali sad opet od AV zavisi odnos prema vama, on legitimno moze da vas sve pohapsi kao sto radi Milogorac, jer je on personifikacija drzave delegirana na izborima. Mnogo pameti i postenja nam ocito fali, ali bez licnih interesa i bahacenja.
      Ili da ukonemo demokratiju i izbore, pa na misice, ko je jaci i brutalniji??

    4. Naravno da je dobio. On nema ni sestinu tih glasova. Svako je morao da dovlaci i babu i tetku i necake i komsije da bi zadrzao posao. Moj kum je kojji radi u jkp. je odveo senilnu majku, mentalno zaostalog necaka, komsinicu, zenu….a radli ti u tom vodovodu 30 godina. Ja sam ga naravno odj… jer mi je takvo ponasanje ispod casti, ali ja imam svoju firmu tj nisam na drzavnim jaslama. To vam je vuciceva demoNkratija. Ucenjeni i priglupi.

      1. Važno je da su izborni uslovi bili idealni za opoziciciju u Paraćinu i Šapcu, treba sačuvati sloboarski duh…

  3. Plakati, ili se smijati. Srblji odlučite sami. I nastavite da se rugate svima iz okruženja…

  4. Dobi čovek izbore,nije imao nijedan duel sa opozicionim političarima,Hercegovačka,droga,oružje sve mu oprošteno.

    1. zamisli da ih je tak urnisao u duelima, imao bi 90%…. mora i on da bude human i pazljiv da ne pretera…

  5. Interesovalo bi me kako su prosli na gladanju neprijatelji Srbije i to Djilas, Nogo, Jovanovic, Canak(cmarak), Jeremic, Obradovic i ona dvojica balinaca da Sandzaka. Hvala ako objavite.

  6. Cestitam, karikaturo Srbije novije istorije! Slikajse u crnom dzipu! To je tvoje vozilo postenih izbora!!!!!

    1. Tako je Veljko, sada je valjda jasno da AV i kompanija oko njega , muljatora, falsifikatora diploma , uvlakaca i politickih preletaca , ustvari predstavlja vrednosni sistem bar oko 64% Srbije. Mi koji zelimo pravnu drzavu, jednakost za sve pred zakonom, da zivimo od svog rada a ne od kriminala, treba da pripremimo bele trake i carsave , kao prijedorcani nesrpskog porekla za vreme rata u Bosni. Druga opcija se zna , ko ne zna neka gleda seriju Spartak ima dosta poucnih momenata.

      1. Nije tačno. Ako je dobio puno glasova u dijaspori a a sve ukupno 62 posto od izašlih, onda mu je realna podrška u narodu oko 20 posto.i od tih 20 posto ne verujem da ima više od 5 koji veruju u vrednosni sistem več su se prodali zarad nekog ćara.

  7. Sta reci,ucene i mote sebocnih i nesposobnih kojii se guraju a pojma nemaju o politici.Srbija i dalje u mraku,nazalost.

  8. „smejem se, smejem se, a plako bih…“
    (Oliver Mandic, za neupucene…)

  9. Umoran od svega u smrt mi se žuri,
    Jer videh zaslužnog kako bedno prosi,
    I nitkova što se bogato kinđuri,
    I odanost kako poniženja snosi,
    I zlatna odličja o pogrešnom vratu
    I svaršesntvo u blatnom beščašću,
    I device silom predane razvratu
    I snagu straćenu nesposobnom vlašću,
    I umetnost kojoj moćnik uzde stavlja
    I zlošince kako vladaju dobrotom,
    I mračanjaštvo kako mudrošću upravlja,
    I kako iskrenost brkaju s prostotom,
    Skrhan, spokojan smrti ću se dati:
    Od nje me tek ljubav može sačuvati.
    Šekspir: Sonet 66

  10. Pa za nikakvu politiku, nije ni lose… Sad da se Sergej ne kandiduje za predsednika nego, naprimer neki posten gradjanin i iza njega stanu…ufff, nemam tolkova postenih…

  11. Sta kazu vasi iz Nemacke, mislite da ocekujemo da ce te nas hvaliti, reci da je bilo dobro. Od vas to nikada se nece cuti, i ne treba. Vi niste novina Srbije, srpskog naroda, vi ste tudjinci koji ste stalno u ratu sa Srbima, i stalno gubite. Procitani ste, to znate, ali ste uporni. Vi sami ne citate vase novine.
    Znam da komentar necete objaviti, i jebe mi se zarad toga. Ostaje vam da placete. Daleko vam krasna kuca.

    1. Tebi danas baš nije dobro?!! Zašto, pa tvoji su pobedili, i to vrlo ubedljivo?! Histerišeš jer još postoje neki, ma koliko malobrojni, koji ne podržavaju Šefa tvoje mafijaške sekte?

  12. Bravo Care, sazrelo je za istorijski zaokret ka boljem. Dvesta godina ičekivanja,mike patnje, da narod sazri i prepozna put kojim treba ići.Dosta je bilo muke sledi oporavak i prosperitet.

  13. nikakav Vucic veceras tj sinoc nije pobedio.pobedila je autokratija kao i u svim autokratskim drzavama..gore po nas gore po njih .sns i sps su bukvalno privatizovali drzavu i sve njene institucije i svi instrumenti drzave su u stvari SNS..Ne verujem u dobronamernost jednopartijske drzave ..sdruge strane 21 mini partije koje nisu stigle ni da se definisu kroz programe ciljeve i dobronamernost ,delovali su kao rastrkano stado koje su vukovi rasterali pa smo ,,zalutale,,ovce trazili po spiskovimai pitali se ko je koji.?Meni se licno plakalo kada sam zabezeknuto videla 21 strankicu kako se bore za naklonost drzave koja je sada obesmisljena,privatna,gvozdena.Drzave koja nema u vidu gradjane..cca 1000000 privilegovanih i ostatak poslusnici na ivici kulturnog ropstva..a verovatno i ekonomskog..politicko je vec tu od smrti Djinjica od vladavine milosevica od ministrovanja Vucica od kostunice..sada od izvora 21 putica samo jedan vodi na pravu stranu..na stranputicu je stavljeno milionsko stanovnistvo i uz pojacanje cinovnickih vojnih i policijskih plata nece biti tesko ovladat njima..o ispiranju mozga i da ne govorimo..u vladaoce ubrajam i direktora rts pink prva hapy ..lokalne medije politiku..u vladaore ubrajam sve nacelnike svih institucija..sve direktore vodovoda epsa telefonije komunalaca..sve poslovodje i komercijaliste drzavnih firmi..SVI IDU JEDAN JE…DE.. srecni nam COVID 20 IZBORI

  14. Mislim da je propuštena prilika da ovaj fašistički režim bude lako zbačen sa vlasti. A ovakva prilika će se teško ponovo ukazati. Opljačkani i do nedavno utamničeni penzioneri, zloupotreba vanrednog stanja, stotine hiljada gastarbajtera koji su silom prilika u Srbiji i opšte nezadovoljstvo vlašču u Srbiji su bili ogroman rezervoar glasova protiv ovog nedemokratskog i kriminalnog režima.

    Da je prihvaćen vapaj Tadića, Živkovića, Radulovića i još nekih da se čitava opozicija ujedini pred izbore, danas bi se probudili u slobodi.

    Ali, prevladali su lični interesi lidera stranaka i dobili smo OVO.
    A bojkot i njegova posledica, nelegitimnost izbora? Pa koga je za to briga u EU, SAD…

  15. Ubedljiva pobeda SNS-a (bivši radikali)a današnji radikali nisu prešli kako kaže Šojić celzijus.Deca SNS-a su obezbeđena a ostala deca treba da pitaju roditelje zašto ih zbog svojih stavova stavljaju u neizvesnu budućnost

  16. Ako smtras VLADALAC VUCICU DA IMAS OGROMNO POVERENJE NARODA, NEMA PROBLEMA MOJE NAJISKRENIJE CESTITKE, SAMO MALO DA OTVORIS OCI, I NIJE POTREBNO VELIKO ZNANJE IZ MATEMATIKE, OD PREKO SEST MILIONA BIRACA , IZASLO JE MANJE OD PESDESET POSTO, ZA TEBE A NE SNS , GLASALO JE PREKO DVA MILIONA, KAD SABERES DA PREKO TRI MILIONA UOPSTE NIJE GLASALO, A DA PREKO MILION JE GLASALO ZA TVOJE CENZUS STRANKE, KAKO JASNO JE O G R O M N A PODRSKA TEBI VLADALAC VUCICU.
    E sad i sam znas sta sledi, tvoje slihtare, MARICI, VUCICEVICI, SARAPE I VAJNI ANALITICIRAI I KOMENTATORI, OBJASNICE NARODU KOLIKO SI VOLJEN I POSTOVAN, I KAKO NIKOM NIJE ZABRANJENO DA IZADJE NA IZBORE, i da ti VLADALAC VUCICU IMAS I LEGITIMNU I STVARNU NADMOC U SRBIJI. Jos samo da te podsetim da cca pedeset hiljada mladih godinje odlazi iz SRBIJE, ti se i dalje hvali SA PRAVNOM DRZAVOM,
    UDARAJ IZ SVE SNAGE PO DJILASU, KOGA I DALJE NEMA U PARLAMENTU I DALJE CUTI O KRUSIKU JOVANJICI SAVAMALOJ VELICAJ PLAGIJATORE i ministre sa kupljnim diplomama, pa posto je to stvarno STANJE U SRBIJI JA TI ISKRENO CESTITAM NA VELICANSTVENOJ I FER POBEDI STA RECI, IMATE GOSPODO GLASACI vlast koju zasluzujete

    1. Mnogo se izvinjavam G-DINU KRSTICU I G-DINU VUK STANKOVICU LJUDIMA VELIKIOH MORALNIH VREDNOSTI STO IH NISAM SPOMENUO, A ZASLUZUJU TO JER SU U VRHU I VISOKO POZICIONIRANI U VLADALAC VUCIC TV MEDIJIMA

  17. Znaci od 6 miliona- 2 je glasalo za av. Bas su „apsolutna vecina“ .

    1. za djilasa i zelenovica i jeremica glasalo 0.01% dakle 5000 twiterasa ….. „opozicija“….

  18. Dragane,prekini sa ti glupolstima jer si doživeo debakl.Samo se kanališ još više.Priznaj poraz i čestitaj protivniku,tako to rade pametni ljudi

  19. Najogavniji su mi danas postali (i pored toliko drugih losih ogavnih stvari u ovoj zemlji ) tkz kukači na sve i svašta i mrzitelji svega i svačega.
    I oni su takvi bili(većina velika) i pre 4 godine i pre 8,12,16,20 itd i tada su svakodnevno kukali i sve ih je mrzelo pa čak i da izađu na izbore .
    Mnogi su u među vremenu otišli u iole bolje zemlje za život gde je sve bolje nego ovde ali dzaba oni sada I iz tih zemalja još jače i žešće kukaju to jest komentarišu i pljuju svoju zemlju,pa čak i te zemlje u kojima su danas nastanjeni …
    To sve govori kakvi smo mi narod i kao takav i nismo za bolje naprotiv takvima je i ovo previše dobro kako zaslužuju da im bude …

  20. Ima li još neka plačip…..da nešto kaže,ili je ovo sve od jada nazoviopozicije?

  21. Pobedili su penzioneri, Parovi, Zadruga,starlete, huligani i kriminalci, gledaoci Pinka i Hepija. Sada od ovog bolesniksa neće moći da se živi, od njegovih hvalospeva. Idite deco odavde, živite bar vi, za nas, srednju generaciju intelektualaca je kasno ali vi idite , zadržite svoje dostojanstvo.

    1. Bravo Mima, ja bih jos dodao ovo je sad pocetak konacnog kraja ovog naroda i ove drzave. Ne za 10 – 20 godina kratko je to vreme, ali ovi su talentovani – pogledajte im kadrove – pa za jedno 40 godina . Ima poslovoca da budala uvek uci iz svog iskustva i ne razmislja o posledicama svojih dela. Mislim da je to opis za nas kao narod i nas sistem vrednosti.

    2. Gospođa Mimo ne vređaj sve penzionere. Ja sam jedan od njih uzeo sam 100 eura ( pare iz budžeta RS) ali nisam iskoristio pravo glasa jer mislim da su uslovi za izbore bili jako loši za one koji misle drugačije tj. cenzura, sve moguće afere itd. Druga je stvar što među pravom opozicijom nemamo neki izbor.

      1. dobro je da ste u paracinu i sapcu rasturili, posto je tamo bilo demokratije ko u francuskoj i nemackoj… pocistili vas i tamo.. nece nniko da glasa za jajare, zle ljude, pokvarene do srzi, kakvu su ovi koji vas javno podrzavaju…

  22. Umoran od svega u smrt mi se žuri,
    Jer videh zaslužnog kako bedno prosi,
    I nitkova što se bogato kinđuri,
    I odanost kako poniženja snosi,
    I zlatna odličja o pogrešnom vratu
    I svaršesntvo u blatnom beščašću,
    I device silom predane razvratu
    I snagu straćenu nesposobnom vlašću,
    I umetnost kojoj moćnik uzde stavlja
    I zlošince kako vladaju dobrotom,
    I mračanjaštvo kako mudrošću upravlja,
    I kako iskrenost brkaju s prostotom,
    Skrhan, spokojan smrti ću se dati:
    Od nje me tek ljubav može sačuvati.
    Šekspir: Sonet 66

    1. Razvilo se crno vreme opadanja,
      Nabujao šljam i razvrat i poroci,
      Podigao se truli zadah propadanja,
      Razvilo se crno vreme opadanja.

      Progledale sve jazbine i kanali,
      Na visoko podigli se sutereni,
      Svi podmukli, svi prokleti i svi mali
      Postali su danas nasi suvereni,
      Progledale sve jazbine i kanali.

      Od pandura stvorili smo velikaše,
      Dostojanstva podeliše idioti,
      Lopovi nam izrađuju bogataše,
      Mračne duše nazvaše se patrioti,
      Od pandura stvorili smo velikaše.

      Svoju mudrost rastočismo na izbore,
      Svoju hrabrost na podele i obede,
      Budućnosti zatvorismo sve izvore,
      A poraze proglasismo za pobede,
      Svoju mudrost rastočismo na izbore.

      Mesto svetle istorije i grobova,
      Vaskrsli smo sve pigmeje i repove,
      Od nesreće naše braće, od robova
      Zatvorismo svoje oči i džepove,
      Mesto svetle istorije i grobova.

      Pod sramotom živi naše pokolenje,
      Ne čuju se ni protesti ni jauci;
      Pod sramotom živi naše javno mnenje,
      Naraštaji koji sišu k’o pauci,
      Pod sramotom živi naše pokolenje.

      Pomračina pritisnula naše dane,
      Ne vidi se jadna naša zemlja huda;
      Pomračina pritisnula naše dane.
      Dis – Naši dani

  23. Pazi covek se raduje i kesleri kao kod prve objave o korona virusu, kao da he igrao utakmicu protiv Reala a ne protiv FK Pofalickog. Em je sam sebi servirao na tacnu sopstveno spravljen garnir nepostojecih stranaka i samozvanih politicara anonimaca, pa se birao sam sa sobom, em mu na izbore nije izaslo 50 posto glasaca. Beograd mu je okrenuo ledja . I eto njemu golema rados jer pobogu on je pobedio . Neka ga neka se tesi pre Vasingtona.

  24. Ljudi i treba svih 240 sedista,sad 4miliona mora da vidi on,ce dobiti uvek 2mil,prosto 700hilj-750 *supruznik,je 1,4 do 1,5 uhljebljeno duznih sektasa,resto je 400-500 koga je uspeo da slaze,sa obzirom 24\7 medija bilborda pretnje tisine…..to je pik,posle ,zna on…..ostace trzaji,a i uhljebljeni da snose odgovornost ,nema preletanja ….ima nas ,guraj!!! Nije ovo samo njegova zemlja!

  25. Prva Vuciceva laz posle zavrsenih izbora je bila da je izlaznost bila preko 50%, sto govori cega se on najvise plasio. Svaki normalan covek bi se zamislio posle OVAKVIH IZBORA, pobedio je u neregularnim uslovima i ozekuje da se narod pomiri sa tim, TESKO. Sledi drustvena kriza, ekonomski krah, drustveni nemiri, i STANI PRITISAK /za ono sto je obecao/. Nebi ja bio ni sat u njegovoj kozi.

    1. lol koje ste vi gluperde, nije ni cudo da niti jedan vas nnije usao u skupstinu 🙂

  26. Jedina dobra strana ovih izbora što je trulo tkivo i kancer takozvanog demokratskog korpusa u vidu Čede , Čanka i Z.Živkovića odstranjeno i bačeno na smetlište istorije srpske demokratije za sva vremena. Pokušaće oni opet da izvedu salto mortale, ali to više ne pali.

  27. Da je opozicija izašla na izbore povećao bi se broj stranaka sa manje od 2% dobijenih glasova. Ništa više od toga. Bojkot dela opozicije je strah od neuspeha. Pokazalo se da je opravdan.
    Da imaju pameti, da se ujedine, istaknu nove nekompromitovane ljude, da… To je nemoguća misija kada su narcisoidni opozicionari u pitanju tako da će Vučić još dugo, dugo voditi Srbiju.

  28. Vreme je doslo da se ode odavde .
    Vreme je bilo odavno .
    A ovo je samo poslednji ekser u kovcegu.

  29. Ova drska manipulacija ući će u istoriju kao „Junska diktatura“.

  30. Sada ce autokrata da nas zavije u crno! Bice ovo zemlja SNS moçnika i belog roblja! Zbogom zivote!

  31. Kakve veze ima kolika je izlaznost? Vi počeli ko Vučić, dobro niste stavili da u istoriji nikada nije bila manja…

  32. Znaci, od navodnih 6 500000 glasaca, “ rasturili“ su sa priblizno 2 046000 glasova.. To mu dodje malo manje od trecine glasaca.. Divno.. Pod uslovom da su stvarno dobili toliko glasova i da ima 6,5miliona glasaca.. Znaci, trecina je vecina i odrazava volju naroda?! Lepo…

  33. Sad ste ga naj…. vidim da vecina nije svesna sta im se sprema. Kad bih vam rekla sta ce da se desi uskoro ne bi mi verovali. Samo cu da vam cestitam pocetak kraja. I sa sigurne udaljenosti da citam o propasti jednog naroda. A da, mi „gastosi“ nemamo pojma i radimo za crkavicu na zapadu. Eto ni o tome nemate pojma, kakva crkavica, mozda prve godine ali sada imamo gospodski zivot koji samo mozete da sanjate i uzivamo, jos kako! Pozdrav luzerima…

  34. Mislim da je sada pravo vreme da pocnemo sa smisljanjem fenomenalnih titula za naseg najdrazeg predsednika kao sto su Kimove: Hyŏngtoŭi Haepal (Suncani zrak vodilja), Uritanggwa Uri Inminŭi Ŭitaehan Ryǒngdoja ((Veliki lider nase partije i nase nacije) posto izgleda da drugu partiju nemamo)) i da se ponovo uvede slet i Dan mladosti na predsednikov rodjendan.

  35. Penzioner sam!
    Glasala nisam.
    Mnogo nas svrstavate pod tu kategoriju jednoobrazno.
    I, ja sam, sa sramom gledala moje
    Starije “ kolege“.
    Jedino dete mi, posle završenih visokih škola u inostranstvu (Colubia university (,sa ocenom- cum magna lauda) i nemackim masterom u oblasti medija i komunikacije , ne zaposlise u Srbiji- prekvalifikovana, rekose.
    Na nivou simultanog prevodioca koristi engleski i nemački jezik.
    Plakacu sutra!!
    Mama sam, tužna! I, jesam penzioner

    1. Draga gospođo, i ja sam penzioner. Isto kao i Vi nisam glasao, i isto kao i Vas, pogađa me kad me mlađi nepravedno trpaju u isti koš kao sa velikom većinom naših vršnjaka kojima je nažalost, mozak iscureo na uši i posle svih pljački i poniženja i dalje podržavaju Vođu kao opčinjeni (ili tačnije, obezmozgani).
      Nažalost, moramo živeti s time jer se to stanje neće promeniti. Da može da se promeni, Vučić bi odavno bio prošlost.
      Da sam mlađi, ove izbore bih svhvatio kao poslednju opomenu da se pokupim i odem na neko normalno mesto, ali prekasno je da u ovom godinama odem nekud i počnem život ispočetka. Ostaje mi samo „unutrašnja emigracija“, odnosno da pokušam da se evakuišem od spoljašnjeg sveta u unutrašnji, gde Vučić i drugi vučiči neće nikad imati pristup.

  36. Tomo, daj po lopatu i za Vucka i Zucka. Mi cemo da izginemo u radnim akcijama, ali za njih dvojicu sam siguran da ce preziveti. Pa da nas zatrpaju kako dolikuje.

  37. Da li ti je slatka ukradena pobeda, da li te proganjaju mrtvi koji su glasali, migranti i ostali sa lažnim ličnim kartama, ucenjeni, potkupljeni i dovlačeni pacovi bez mirala? Da li si se zagrcnuo slavljeničkom zdravicom izrode i odrode, izdajico, pokvarenjaku mafijaški? Želim ti u porodici ono što si Srbiji zakuvao. Srpskom, kukavnom i kukavičkom narodu želim da uživa u plodovima svoje nesvesnosti i svog bednog morala

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.