„Vučićeva politika kao saobraćajna nesreća koju ne biste da gledate“: Da li se priprema javnost za potpisivanje predloga o Kosovu?

Ostavite komentar


  1. Potrebno je uvesti demokratiju!?
    A kako se to i ko to uvodi demokratiju? Kakve prijatelju hladnjače u Batajnici, pa na Kosovu živi 7 posto Srba , a bilo ih je posle 2. svetskog rata oko 50 posto. Pa ko je tu koga oterao i napravio zločin. Stvari su neuporedive.

  2. Ma jok,priprema se narod za masne ustipke.Svi smo sve znali odavno,ali niko nece da govori istinu.

  3. Ima Srbija,pametnih i poštenih I dolazi njihovo vreme.Ovaj intervju
    to potvrdjuje….

  4. Kad covjek cita komentare taman vidi da srbi zive u iluzijama, potpuno pogresno informisani ili bolje reci indoktrinirani. Ljudi, pa vi zivite u paralelnoj realnosti. Neka vam je Bog u pomoci jer ove deluzije nemogu izaci na dobro.

  5. Sve tacno. Bravo. AV je i sebe i nas doveo u situaciju bez izlaza i sam sa Dacicem bez ikakve strategije i zastite nasih ljudi i imovine proizveo frustraciju vecu nego 99 g. u Kumanovu

  6. Ko je verovao da postoji Deda Mraz i da se Kosovo moze reintegrisati u Srbiju, sada se budi u realnoj stvarnosti .To je ISTINA. Bolna kao i svaka istina , a davili smo se u NJEGOVIM lazima i bajkama. Ko je nama kriv? ON lagao , a mi mu slepo verovali. Zavrsimo sa tim , deca nam trebaju ziveti dalje.

  7. Njihova demokratija je ili radis sta ti se kaze ili te nema.Meni takvi „prijatelji“ netrebaju.A kad zatreba puste te nuz vodu kao ukrainu.

  8. Stevan Filipović je antifašista i narodni heroj. Nemci su ga 42-ge obesili u Valjevu. Ovaj nije taj. Ne može biti.

  9. СВИ „ПИПРЕМАТЕ“ ЈАВНОСТ, СВИ СТЕ О ТОМЕ ОБАВЕШТЕНИ. ЈЕСТЕ ЛИ „ЗА“?.МИСЛИМ, НАЖАЛОСТ, ДА НИСТЕ НИ ПРОТИВ !

  10. ПАМЕТНИ И ПОШТЕНИ СЕ НЕ БАВЕ(КУРВОМ) ПОЛИТИКОМ, НЕГО ГЛЕДАЈУ КАКО “ СВЕТОМ ПЕТРУ“ ИЗАЋИ НА ИСТИНУ, ЧИСТЕ ,ПРАВЕДНЕ ДУШЕ (ШТА ТО БЕШЕ, ПИТАЈУ СЕ „ОНИ“).НЕ ДАЈМО СЕ, ПИТАМО СЕ СВИ МИ !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.