Vučićevi sutra sakupljaju potpise

Na Jutjub postavljena i himna "Brže, jače, bolje"
Notari dolaze u odbore Srpske napredne stranke

Ostavite komentar


  1. Kada pogledate socijalnu i starosnu strukturu koja disciplinovano ceka red u Krusevcu da pruzi svoju podrsku vodji, jasno zakljucujete da su penzioneri i nezaposleni, dve najranjivije kategorije koje zavise od samovolje vodje upravo taoci ove vlasti koja ih je osiromasila i stavila u zavisni odnos.
    Samo ekonomski nezavisan i intelektualno superioran pojedinac moze da se suprostavi ovoj bolesti i daljem urusavanju sistema.
    Ovi svojim reformama ciljano udaraju na temelje na kojima se zasniva drzava.

  2. Mi smo puni snage, mi smo puni volje, mi idemo napred, brže, jače, bolje. O kako je ovo lepo receno.

Ostavite komentar


Politika

Počeo protest Srba u Kosovskoj Mitrovici 8

Počeo protest Srba u Kosovskoj Mitrovici

Srbi sa severa Kosova okupili su se u Severnoj Mitrovici na protestu povodom najava Prištine o otvaranju mosta na Ibru između severne i južne Mitrovice, a kako javljaju reporteri Kosovo onlajna, situacija na mostu je za sada mirna.

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.